Sunday, September 5, 2010

aku busy

Sunday, September 5, 2010
Baru je 2 minggu gua start blajar
quiz,assignment,homework dan project dah berlambak dah.

Kalau dulu di sekolah kalo tak siap homework...
"Alah,sebat je.Paling teruk pun kena kira bulu ketiak cikgu jogging keliling sekolah.
Tapi di peringkat universiti ini kalo lu tak buat,lu tanggung sendiri akibatnya.

p/s: kerja banyak tak siap lagi dan aku pulak sempat lagi berblogging.
-------------------------------------------------------------------------------------
Mostly lagu2 kat playlist gua tak dapat dimainkan beberapa hari ini
sebab File hosting gua ade sedikit problem.
Tapi Alhamdulillah problem ini dah pun gua atasi.

p/s: gua akan upload balik lagu2 yang lama secara ansuran mudah.(beransur-ansur)
So stay tuned. XD
--------------------------------------------------------------------------------------
New song update!
Lagu baru daripada Taxi bertajuk Demi kamu.

Best jugaklah lagu ni.so layann...
Untuk mendownload lagu ini
sila klik di sini.

4 comments:

NichKhun

first time sampai blog neyh..
hehehe seyes suke lagu2 dkt playlist tuh..
huhuhuhu.. tumpang dengar !

Kimmy

har har har..

mestilah busy.. layankan jelah kebusyan tuh..
karang kalo takde keja cakap boring pulak kan.. ;)

e.l.i.z.@

tau xpe..tanggung sendiri la kan, sape suh malas buat :P

Un Phat Lee

nichkhun: sila2.kecik tapak tangan,bulldozer gua tadahkan. XD

kimmy: btul3.ehe. XD

eliza: tau xpe.lu jangan malas plak bwt homework.huhu.XD

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates