Saturday, September 18, 2010

48hrs to infinity mencari cik Jamilah Swatchzenberg

Saturday, September 18, 2010
Sebelum2 ini die selalu teman gua ke mana sahaja gua pergi.
Tapi start semalam awek gua ni tetiba menghilangkan diri.
Risau beb.Kena kidnap hape.
Dah merata-rata gua cari,tengok kat dalam tong sampah tak jumpa,
search kat google tetiba google tulis "your search did not match any documents".
Try buat miscol, yang kedengaran hanyalah bunyi roommate gua berdengkur.

Haiya.Kat mane lagi mau cari lu ni beb.
Gua ingat,esok gua nak buat report polis lah pulak.


p/s: sungguh janggal hidup gua lepas die ni takde.

p/s: Saper2 ade nampak member gua ni roger2 lah ek.

17 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan

nih mesti letak rata rata nih.. ada bawah katil kot?

CgMas

Glamournya nama jam! Ingatkan apa tadi.. Bl baru sepuluh hengget je kan?...

MHps

Nanti2 pasang sensor kat dia ya, ilang je tekan ewit ewit ewitttt

Myra Arshad (:

HAHA. ntah2. kena kidnap kot. cube g tgk area sg pahang ker. takut tngl bateri jer :p

hamzah ian

nak suh gua tlg???

Pinky Pixie

sengal la lu.. wa terkena. oh-tidak.

Deslim

lu cari kat google mmg la xjmpa, try cari kat Bing plak, yahoo ke.. Muehehe

Gayahspears

hahha.. sampai cari kat google

Un Phat Lee

aisumi: tulah.haiya.manelah gua letak nih.takdepun bawah katil.emm...

ckgumas: eh mane tau nih?lu skodeng gau hape? hehe

Un Phat Lee

mhps: wah terbaik gak idea lu tu.lain kali gua pasang lah. XD

myra arshad: haha.daripada tinggal bater je.baik takyah jumpa langsung.ehe XD

Un Phat Lee

hamzah ian: boleh gak.lu carikkan k? dah jumpa nanti roger gua.gua nak tido. :P

pinkie pixie: B)

Un Phat Lee

deslim: gua try search kat kamus dewan pun tak jumpa nih.haih. :P

gayahspears: ehe.B)

.s.o.f.i.a.

ha ha........ cam taik jer search kat google....... dah la glamer giler nama jam........ caya lah!!!!

Un Phat Lee

sofia: haha.tulah menyesal gua tanya google.ehe XD

Kimmy Ai

aiyo.. teringat plak kat jam mak aku bagi yang hadiah dia bersara dulu.. tak jumpa sampai sekarang.. kalau aku bgtau mak aku serius kena sembelih.. hais~ T_T

Un Phat Lee

kimmy ai: tulah.pengajaran utk kita.lain kali jaga barang sendiri baik2.ehe XD

saljihitam

memang best la kan. siap tanye uncle google. bagus bagus. satu alternatif yang bagus. keh3

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates