Friday, September 24, 2010

first time pegang apple

Friday, September 24, 2010
Mase kat Lab English tadi...
Tu first time gua pakai iMac.Seriously gua tak biasa.
dan paling tak best time kelas dah habis,gua jadi macam orang giler mencari button shutdown.
kat mane ek die menyorok?.Dammit.Cari gula dalam tepung pun tak sesusah ini.

Tension2.
So gua pegi bukak youtube jap tengok ceramah Ustaz Kazim Elias (yolah tu)
Agak2 dah tenang sikit baru gua tanye awek Korea kat sebelah gua.
"Macam mane ek nak shut down komputer ni?"
Gua tau awek tu tak paham bahasa Melayu.Tapi saje je gua tanye.Haha.
Cute beb awek2 Korea bile diorang buat muka blurr.

Taknak kaco awek ni lagi,kang die menangis gua pulak yang susah.
Dah jadi satu scene korean drama nanti.
So gua pun tanye kat sorang laki African ni."Did you know how to shutdown this computer?
Mamat tu tak jawab soalan gua.Die mengangguk je.Bisu kot gua rase die nih.
Pastu die pun pegilah kat tempat gua dan dengan selambanya die cabut plug computer tu.
"Setel dah" Die cakap kat gua.

p/s: die Indian Malaysia rupenya.(apelah ko ni PhatLee)

p/s: tapi memang macam tu ke nak shutdown iMac? Giler senang.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
okeh.new song update!

lagu ini daripada Taxi bertajuk Hujan Kemarin
versi AKUSTIK

lentok beb lagu ni
sila dengarkan

untuk mendownload lagu ini
sila klik di sini

33 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan

hahahaa~ kalo sumi kat sebelah silap2 kamu ingat orang kemboja?? :P

tiafazunia

kahkah!
indian dgn african pon bole fail kaa bro ?
adoi adoi!

amira

hancus apple tu..haha

h A n Y S

senang gler shutdown iMac?? carik gula dlm tepung pon tak sesenang ni.
hakhak

Pinky Pixie

Indian tu ade mix africa ke ape.. haha

lagu tu best gilak la.

gReeN iS pEAce

weh,dok inti 2 tahun pon x dapat beza indian ngan african ke..haha..fail..

Anonymous

hahahah rosak imac tu weh kalau semua orang shutdown macam tu :))

-mazni-

.s.o.f.i.a.

harap2 ko tengok aku tak kata warga filipipna mai melancong kat malaysia..... he he......

Ieeko.

Ahahaha, lawak gilaaaa. Ingatkan dia African guy xD

SitiMashitahSaidin

senang nya shut down cam tuh~~~
mesti mamat 'afrika' tuh benggang...
:P

mia

hehehe...klaka part 'settle da' tu..nice song..

Deslim

Time aku duk Colorado dulu pun pakai iMac imac yang lama tuh, kalau nak masuk CD siap masuk skali dgn casing tuh.

ajim

haha..ko mmg suke kn conflict2 camtu?sume nk jd mangsa..ape aku tulis nih???

Syida Shukor

cabut plugggggggg ! hahaha

hamzah ian

kah kah kah.. kasi terajang jeh

Faarihin

hahaha.. sabau aje lah,..
macam tu ke? biar betul...

enyheartsdiamond

hahaha.. lee, lee :p

Myra Arshad (:

ishk ishk. nak bezakan african and indian pun tk lepas :D

tah2, awek korea yg ko tnya tu orang vietnam dok ? HAHA

fairuz

hahah..tu indian!! not african.
sile perati betol2.aku dari jauh ni pon dah nmpk :P

Un Phat Lee

aisumi: nampaknya macam itulah kot.ehe :P

tiafazunia: bukan salah gua.seryes,die nampak macam african la.ehe XD

Un Phat Lee

amira: takpe.bukan gua punyer pun.ehe XD

hanys: tulah pasal senang en?XD

Un Phat Lee

pinky pixie: gua rase die mix kot.
best en lagu tu.layan... XD

green is peace: bukan salah gua lah.seryes dia nampak mcm african. XD

Un Phat Lee

mazni: ramai lagikah orang shutdown iMac macam tu?waah.gilerlah. XD

sofia: lu bukan dari indon ka?ehe XD

Un Phat Lee

leeko: B)

sitimashitahsaidin: takdelah.dia tak tahu pun mende nih. XD

Un Phat Lee

mia: jom2 layan lagu banyak2 kat sini. XD

deslim: tu abad ke berapa tuh?huhu.

owh.lu pun dulu belajar sini jugak ek.kat Colorado mane? boulder? school of mines?

Un Phat Lee

ajim: biar pelik tapi benar(ape aku cakap nih?)

syida shukor: B)

Un Phat Lee

hamzah ian: oit.ganas lu nih.

faarihin: entahlah.gua rasa itu bukan cara yang betul.

Un Phat Lee

enyheartdiamond: B)

myra arshad: uih.awek korean tu serious dari korea.gua yakin.ehe XD

Un Phat Lee

fairuz: iyakah?wah hebatlah lu. XD

annfrendly

hahahaa..kelakar..
dah tak dapat nak beza orang india gan afriKa..
errr.. betul ke camtu nak shut down i Mac??

Un Phat Lee

annfrendly: gua baru discover aritu.itu bukan cara yg betul utk tutup imac.ehe XD

wawa

hahahha..gilerrr betul..
button shutdown dier kat belakang kan..
lagu cini sumer best oh..cau dulu

Un Phat Lee

wawa: owh yeke? kat belakang ek. baru gua tahu.haha XD

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates