Thursday, November 25, 2010

Bestnye cuti

Thursday, November 25, 2010
Gua kat US ni cuti tak banyak.Sepanjang tiga bulan lebih gua kat sini,cuti yang gua dapat hanyalah cuti pekerja (selama satu hari) dan thanksgiving day(seminggu).
Berbanding dengan korang di Malaysia : hari kebangsaan,hari raya puasa,deepavali dan aidiladha.
Banyak en cuti korang? 
Jadi bersyukurlah anda kerana menjadi rakyat Malaysia.

Kelantan menang Liga Malaysia pun korang dapat cuti.(untuk orang kat Kelantan je maksud gua). Pasukan bola sepak Malaysia dapat masuk worldcup pun insyaAllah nanti korang akan dapat cuti.
Sultan mangkat pun...cuti lagi.Perrh....best tak best jadi rakyat Malaysia nih.
Hinggakan birthday sultan pun ade cuti jugak tu.Fuyyoo...
Kat sini birthday Britney Spears pun takde cuti beb.haih.

Ape2 pun sekarang ini gua tengah cuti bersempena dengan thanksgiving day.Gua pun tak tahu apekah itu thanksgiving day tapi yang pasti gua dapat cuti selama seminggu.Owh yea...

Jalan2 di nebraska tempoh hari.

di omaha zoo,nebraska

Bersama Paul The Octopus

p/s: esok berjalan-jalan di Missouri pulak.he he he.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
New song update!

Tadi gua check2 balik folder januari 2010 gua dan gua terjumpa sebuah lagu ini.
Tajuknya adalah dua cincin daripada Hello.
Boleh tahan jugak lagunya(bagi gualah).Sayang dulu gua boleh pulak terlepas pandang.

Untuk mendownload lagu ini.
Sila klik di sini.

51 comments:

tia

best dow lu! jeles gua!

eh, ape kne mgne britney dgn sultan ? pang kang!

ain nina

selamat bercuti :)

Puteri Iqa Izyan

aku pun cuti. tapi cuti aku tak best.
wawawaaaa...

eyh.suh la irine datang blog aku.rindu owh..

lu neh... hahaha..

NuR 'aQiLaH

erk*
lu pon bangga lah jadi rakyat malaysia di us -_-"

p/s: irene pon da dtg komen kt bel0g gua. miahaha ;p

imanshah

aku nak ikut kau!!

nabilah_2908

hehehe..selamat menhabiskan cuti... ;)

tul juga tu...kat Malaysia ni..mcm2 cuti....kalau yg keje dgn gomen..budak2 sekolah...boleh la cuti semua...

kalau yg keje dgn swasta ni...tk semua public holiday boleh cuti... ;)

yaya

Mj mangkat hari tu lu cuti tak? Wa nak tau gak. Takpe, tak lama lagi US akan ada cuti sempena Hari Laut.

yana zuera

selamat bercuti bro~. :)

mia

hahahaa...terpikat dgn bab "angerik..angerik" tu phat lee..kahakhakahka...seyes lawakk..sengal gile budak nii..aigoo

Irine Nadia MaRceLLo

aaahh..same rrr.irine pon jeles gak ngk diorang orang2 malaysia asik cuti je..asik2 cuti..cuti2 asik..haha..

salam perantauan drpd irine :'D
ewahhhhhh..hehe

syarifah radiah ibrahim

aku cuti, sebulan.
oyeah~
haha

husna

lu..selamat becuti eh.. :p

husna

lu..selamat becuti eh.. :p

Irnie

thanksgiving tu hari tuk berjalan² aka makan angin smpai kembung kpd yg tak sambut hari tu.. ehhe thanks ;)

udah² le menyeksa si paul tuh..

hiDAyah_muRNi

memang bes! cuti aja kat m'sia. skunk pn tgah holiday. oyeh! hahah

asmaroro

you make me miss US so much! huhuhu.

are you going to visit the arch in missouri or something?

liana'azmi

gua ore klatey!
gua sangat bengang bile klatey menang piala mesia sluruh klatey dapat cuti derr bila hakikat nya gua sememang nye cuti sem.so cuti ke tak cuti ke mmg aku cuti haaaa.

gua cuti sem 3 bulan ooh =_='
KAU ADE?muke bangga!Haha

☺[ai][sUmi]☺Chan

hohhh~ jeles...

siti habsah

hahaha... ko lg best bercuti kat tempat org....kitorg cuti pun...asyik2 pegi tempat same je...bukannye cuti pnjg pun..huhuhu

Siti Mashitah Saidin

wua... beshnya jejalan... huhuhu.. nati lu balik msia, cuti puas2 ek~

pinkysh aQuiela

woa. best seyhh cutii...
(nak sebokk jugak nie) haha :)

DayangR

lawak la caption u ngan the paul the octopus tu..hee

Fakhrur Razi berkata

elok2 kt us sana
(ayat org jealous)
huahua

Farah

Selamat bercuti =]

siti habsah

sy suke blog awak la.... :)

http://siha89.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Wahidah

seminggu cuti..best la tu..leh gk melepaskan batuk di tangga..eh slh melepaskan lelah..hahaha

kat saudi pun sama..

tp at least cuti raya haji ngan raya aidilfitri seminggu cuti kt sini..

yg len2 mmg tk de kecuali national day sini cuti sehari..

RoSeNoi♥A'n'L

HAHAHA.. saya cuti tiap2 hari.. jangan jelessss..........

Kimmy Ai

hahaha. sesi Phat Lee berjalan2 dah start dah. ;DD wei2, aku kat egypt ni cmne weh? cuti habuk pun tarak. grrrr!

BENA

wahhhhhhhhh bes ar ko . asal cuti jek bejalan2 kat macam2 tempat ! banyak pengalaman mude2 nih . dah g macm2 tempat .



aku JELES ngn ko ! hahahaha =)


weh nanti balik malaysia . bawak ar telo badak tu ek . erkkkkk !


AHAHAHAH

tiNtA sAnG PenCinTa..

slamat cuti2 amerika la lu UN~
haha..^^,

ayuakira

ak cuti setiap kali budak sekolah cuti.. tp ak cuti dok umah je.jelez doe tengok ko jalan2~

ini blog ayin!

kirim slm kt paris hilton...hahaha

y@n@ M!B

huyyoo paul the octopus ada tugu sendirik..hoho~



psst:: pasni aku order brg² dari US kt ko je la eh..hehehe~ =P

azana

cuti aku makan tdo je...hhehe

Rara Nasiha

ehh, gua teruje kejap! tu paul ke? heee

Jiraiya

Selamat Ber 'Thanx Giving ' - Cheers !

Pinky Pixie

yatie hari2 cuti. sebab x keje, da abes blaja. haha.

beLLa haLim

sila view blog bella asap. ade cerita sal blog anda lah. tp sikit je. :p

nadey

sedih aku tgk ko ni......muke dlm gamba gembire je...tp ayat nk touching2....T____T

saba ek.....ko jgn bg aku berhingus tgk gamba2 ko

safarina adnan

haha...jealous tgk brcuti mcm besh ja:)apa2 pown...have a nice holiday:)

edaolala

cuti kat malaysia tak best. hang cuti kat oversea lagi syok kot ;p

enyheartsdiamond

nak ole-ole :D

Seri

banyak cuti tak dapat jalan2 pun tak best gak

maCy

macy jeles ok ;)

Anna Boleyn

wahh jalan2 je kerjanya. best wooh!

amira

sotong tu awet ke ape? muahaha

siti habsah

ak tag ko weh...

http://siha89.blogspot.com/2010/11/hahakne-tagged-by-farahin-khairi.html

annfrendly

wah.. bestnye jejalan merata2..

nanti musim sajli lagi best kan.. jangan lupe tepek gambar lu sebelah snowman yek nanti..

qylla

best nye jln2..
hepi2 holiday ya !
:)

fatinmmj

amboii..sronoknye...luu...leee.....brcuti..sakan...wlupun..1 hari..je...jdila...huhuhu

ada sya

saya habiskan malam buta baca blog awak..best!

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates