Monday, September 6, 2010

when a blogger start to write an essay

Monday, September 6, 2010
Aritu gua dapat satu assignment daripada lecturer english gua.
dia suruh gua buat journal dan based on a story that we have read on that day.
Dan ini adalah soalannya:

Did you recognize any aspects of yourself in the way 
Zhao(character dalam cite tu) reacted to her academic challenges?

Everytime die nampak budak stop writing, 
dia akan cakap "Keep on writing dude.Don't stop". 
Disebabkan gua suka tengok cerita Korea dan lecturer gua tu pun Korean,
gua berazam taknak hampakan harapan die,so gua pun tulislah macam ini...
(non stop writing ni beb)

Inception is one of the latest Hollywood movies that I have watched.
I love to watch Western Movies because of the way they represent their Ideas.
By watching them, I start to believe that there is someone out there 
who can extract information from others subconscious mind while they are sleeping.
However,I admit this paragraph does not answering the given question
because I really have no idea what to write right now.Damn it.

p/s: err...err....boleh ke macam ni? emm....

14 comments:

Kimmy

hahah.. telur ayam lah jawabnye essay kau..
ape lah~

p/s : tapi kau xjawab cmtu kan? ;DD

Kimmy

hahah.. telur ayam lah jawabnye essay kau..
ape lah~

p/s : tapi kau xjawab cmtu kan? ;DD

ribena.illina

hahahahahaha! apa daa ko ni. mahu kene hantuk kapla.

tiafazunia

gua rasa paling kurang pon lu dapat makian je dr lecturer lu.
ye dakk ?

anys-ann.

HAHAHAHAHAHAH funny youuu!

gReeN iS pEAce

hoho..bleh plak mcm tu

intan sofia

mantap pya jwpn

Nurul a.k.a Riko

Well done...pandailah lu jawap!

1st time tawww...ahkak dgr org lelaki suka citer Korea. Siyesss...cz my en. somi tak suka citer Korea...cz dia kata citer Kora slow. Ceh...

Currently, ahkak tgh follow citer Korea --> Grudge- The Revolt of Gumiho & Bread, Love and Dreams.

Un Phat Lee

kimmy: betullah.gua jawab macam tu.tapi nasib baik die suruh bawak balik journal tu.siapkan kt rumah.ehe.

ribena.ilina: ehe. XD

Un Phat Lee

tiafazunia: gua pun rase macam tu jugaklah.ehe

anys-ann: B)

Un Phat Lee

green is peace: boleh je.sebab gua dah buat.lu pun boleh buat.ehe XD

intan sofia: mantap ke?wah TQ rase macam nak tido je.(ape kaitannye?damn lu phatlee)

Un Phat Lee

nurul@riko: Tq2 for the compliment.ehe XD

dah ade geng nih.yes.huhu.currently gua tengah tengok cerita Gumiho-a nine tails fox. XD

gReeN iS pEAce

haha..lectrr korea tu ngaja ape??tp kat iowa state kan??

eh,isu dalam list uni y nak diapply lah..haha

Un Phat Lee

annagreen: die ajar english.yup2 kt ISU.

owh.selamat mengapply uni.ehe XD

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates