Sunday, September 12, 2010

Raya Pertama PhatLee

Sunday, September 12, 2010
Habis je solat raya, gua gi pekena juadah2 raya kat rumah family kat sini.hoho
Pagi2 raya dah pekena kuah kacang dan rendang ayam,
so kire raya gua untuk tahun ini sudah sempurna sudeyh.

Tak cukup dengan itu,petangnya gua pegi sambung raya di...
Juadahnye ialah electric flux dan gaus's law

Selepas kelas tamat,gua balik rumah dan
jeng...jeng...jeng...
inilah dia ipod touch yang paling latest di muka bumi sekarang ini.
Special nye ipod ini berbanding dengan ipod2 yang lame ialah die ade
kamera kat depan n belakang.

p/s: bolehlah aku letak berbakul2 lagu indon aku kat situ. XD

36 comments:

amira

oih.. ada lecture ag ke raya2.. sian .. hehe.. mai la kat mira iphone sebijik..~~

Un Phat Lee

amira: yup2 ade.nak buat macam mane.ini bukan Malaysia.

iphone? meh sini duit.gua belikan.ehe :P

Deslim

Flux flux, flux

Dah lama aku tggalkan cintaku pd fizik.

Uit, aku xtau pun ipod touch dah kuar generasi baru? Woot~

Un Phat Lee

deslim: ipod ni baru sje kluar sept 1 aritu.ia dipanggil ipod 4 generation. B)

Deslim

baru 1 sept? adeh ku dah terkebelakang, kena wat review nih.. ;)

Sudi x kongsi pengalaman guna ipod nanti, leh la aku tambah2 dalam review nnti

alyaa

fadhli! nanti post segalanye experience ko gune ipod touch! aku nak gak! hehe

Un Phat Lee

deslim: yup2.baru shaja keluar ipod ni.kalo lu nak review,lu leh tengok kat website apple.

baiklah.gua akan kongsikan nanti ye.ehe XD

Un Phat Lee

alyaa: baiklah alyaa, nanti ak story ye.so stay tuned. XD

Syida Shukor

huuu siannya you . takpe , jangan sedih sedih ya :D

kata kila

ahhh pinjam weh ipod tu pimjam!!

Abie

pehh,tak ley bla r lu.
ipod touch,masyuk!

Kimmy Ai

har3.. dapat duit raya kau melaram ipod yerr? ;DD

elmo blurb

raye pon ade kelas ke ?? siannya!

ribena.illina

ish2. style abes time raye g klaz. hehe

wehhh jeles ngn ko sbb ko de iphone! arhhhhhhhh

hahaha

anys-ann.

nak pinjammmmmmmmmmmmmm! hantar malaysia lah :)

AiDa AzRyN

nk ipod tu buley?:D

ZaliHazali

menarik la itu ipod. tapi gua rasa yang terbaek adalah kuliah di hari raya...memang terus masuk ke otak.haha

Un Phat Lee

syida shukor: takpe2.gua hensem.(ape kaitannya? XD)

kata kila: aritu gua nak bagi lu jual mahal.macam mane nih?huhu XD

Un Phat Lee

abie: tgk orang lain pakai cam best je.so gua pun try jolah.huhu XD

kimmy: takpe.setahun sekali jo.hoho XD

Un Phat Lee

elmo blurb: tulah nak buat macam mane kan.negara org ape diorang kesah.ehe XD

ribina.ilina: ipodlah bukan iphone. XD

Un Phat Lee

anys-ann: ehem.gua baru post tadi.esok lusa lu check lah kat P.O box lu.ehe :P

aida azryn: boleh2.takdehal punyer. :P

Un Phat Lee

zalihazali: haha.fulamak.hebat giler lu.gua pun tak mampu.huhu XD

Deslim

batery tahan brapa jam bro?

Deslim

Weh, syok la lagu gita gutawa ni!
*jarang dgr lagu mlyu*

HaNTwO

lee nak iphone sebijik..gua punya tepon cokia ler..slalu kena hina ngan kwn2 gua..

fairuz

raya2..hohooo

e.l.i.z.@

adusss kesian banget sama lu..nk wat camne, bukan kt mesia

btw, selamat hari raya!

☺[ai][sUmi]☺Chan

pakcikk~ selamat hari raya :D tak sempat nk singgah2 sana.. tiket habis laa :P haha~

Un Phat Lee

deslim: battery life dalam 40 hours.but kalo dengar lagu main game n online dalam 30+

sila2 dengar ye lagu2 kat blog nih.ehe XD

Un Phat Lee

hantwo: takpe2.hp biar chokia tapi hati bersih.(ape kaitannye? XD)

fairuz: solamat hari raya ye XD

Un Phat Lee

eliza: selamat hari raya jugak!!! XD

aisumi chan: haih lu nih.lain kali book awal2 tiket tuh. XD

Rozana Razali

nak sejibik boleh??

jiHAN

jap eh..org jakun nak tanya.. ipod tak same ngn iphone ke? kat sana iphone 4 murah tak? belikan bole??

Un Phat Lee

rozana razali: boleh je.macam mane nak kasik ni? :P

Un Phat Lee

jihan: tak2.tak same.ipod untuk dengar lagu.iphone untuk dengar lagu dan telepon.

emm.harga kat sini murah sikit daripada Malaysia.Tapi kalo masuk kos penghantaran tu semua, lebih kurang je gua rase.ehe

tapi kalo lu nak.gua boleh je tolong. XD

jiHAN

yeke? kat cni mahal.. nak beli yang pakej digi tu murah sket kot rasanya.. tapi bukan org yg nak belila.. ada suh tanyakan =) tq =)

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates