Wednesday, September 8, 2010

ceritera raya PhatLee

Wednesday, September 8, 2010
Ape ek lagu raya latest kat Malaysia sekarang ini?
Daripada Siti Nurhaliza ade tak? Kalo ade roger gua ek.

Teringat gua mase Siti Nurhaliza keluarkan album raya dulu(tahun 2003 tak silap).
Perrrh...sumer lagu2 die memang layan.Gua siap beli kaset ori die beb.
Giler suke lagu2 die.Sampai sedara mara datang beraya pun gua tak layan,
sebab gua tengah busy kat bilik dengar lagu2 siti.ehe.
Sambil dengar sambil berangan...
 "bilelah Siti nak pinang aku nih" (saya dulu tak matang XD)

Itu dulu.Sekarang gua minat dengar lagu2 nasyid je.
Tak caye cube korang dengar lagu2 kat blog gua nih.
(Ko memang nak kena pukul PhatLee)

Bila raye,benda wajib untuk orang2 perempuan adalah baju raya.
Kalau boleh diorang nak berpasang-pasang banyaknya.
Tapi takpe,sebab time inilah korang dapat tengok awek/bini korang 
melawa dengan baju2 kurung atau kebaya.
Kalau tidak,baju t-shirt dengan seluar jeans lah rutin diorang.

Atok2 kat kampung pun happy jugak time2 raye ni sebab diorang cakap...
"Akhirnya,dapat jugak atok tengok nenek ko pakai baju kebaya hari ni.
Mane taknye,tiap-tiap hari kain batik je.Nak muntah aku tengok."

p/s: ade homework tak siap lagi.nanti gua sambung lagi. XD
----------------------------------------------------------------------------------
New song update!
lagu raya baru
daripada Gita Gutawa bertajuk Idul Fitri
untuk mendownload lagu ini
sila klik di sini.

19 comments:

amira

lagu raya baru x taw nk rekemen hape... tak feel okes... x beli baju kebaya ke??? klu beli.. beli warna merah ok.. padan!! har3

::sherry::

Woah ! comel sangat gita gutawa nyanyi lagu neyh ! haha. wajib download neyh ! hihi.

Syida Shukor

atuk2 kat kampung tu gatal !:P

gReeN iS pEAce

a ah..lagu raya sekarang x sebest lagu raya dulu :D

enyheartsdiamond

tak tau pun lagu2 raya baru.. paling best halaman asmara lah! awie feat ziana zain! <3

Kimmy

kad raya for PhatLee~ (entry baru)

;DD

ribena.illina

peminat siti yee. skg de ati siti minang ko x? hahahaa. =D

ain nadzirah

kehkehkeh,,nk tunggu siti minang.. gelak laju2 kat situ..nape ko x minag die awal2..tett

Un Phat Lee

amira: baju raya lu warna merah ek.alooo.gua nyer hitam lah. XD

sherry: silakan2.ehe

Un Phat Lee

syida shukor: haha.kesian atok kena kecam macam tuh. XD

anna green: tol2.sebab tu kt radio sekarang byk putar lagu2 raya yg lame.

Un Phat Lee

anyheartdiamond: halaman asrama? perhh.Pelik2 lagu2 zaman sekarang nih.

kimmy: yeke?nnt gua terjah k.

Un Phat Lee

ribena.ilina: takde dah.tak usah diganggu orang yang sudah membina masjid.ehe XD

ain nadzirah: tu lah pasal.tgh menyesal nih.ehe B)

gReeN iS pEAce

layankan je lagu lama2..menggamit kenangan..cewahhh :D

Jejaka Desa

Selamat Hari Raye Maaf Zahir Dan Batin.

Un Phat Lee

annagree: btol3.huhu.tgh layan sekarang nih. XD

jejaka desa: Selamat hari raya jugak. XD

Deslim

Haha part ct nurhaliza tu, sama la kita, menunggu bulan jatuh diriba, last2 dpt kat datuk K ;-)

Un Phat Lee

deslim: huhu.gigit jari jelah kita ye. XD

Deslim

xper, ramai lagi yg hawt2 and single.

Lisa Surihani, xminat ? ;-)

Un Phat Lee

deslim: lisa surihani? ehe. XD

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates