Sunday, September 5, 2010

bace slow2,cerita suspens ni.

Sunday, September 5, 2010
2 hari yang lepas ade game American Football kat sini,
keadaan agak bising sedikit sebab apartment gua berdekatan dengan stadium.

Belum sempat gua nak jawab lamaran Taylor Swift yang mintak gua jadi BF die
(syok beb dapat mimpi Taylor Swift),
dan sedang member2 gua busy menjalankan project sepanjang hayat aka main dota,
tanpa memberi salam, tetiba satu group pompuan mat salleh
masuk rumah kitorang dengan selamba badaknye.

Jeng...jeng...jeng.

suspens kan?

p/s: Kitorang lupe nak kunci pintu rumah
p/s: Cerita suspens biasanya jadi menarik kalau endingnye tergantung.

16 comments:

anys-ann.

aaaaaaaaaaaaaaaaa! nak tawww ending!

Kimmy

hahah.. serius?

ribena.illina

arhhhhhhhhhhh~ ending tergantung yg geram! hahaha~

e.l.i.z.@

haaaaaaaaa ape jadik pastu? jeng jeng jeng

gReeN iS pEAce

haha..mesti kerepek dan merepek nih

j

pergh. x cukup perinci beb.
2 kali minah2 blonde tu msk.

tergugat adik gua.

kena ade part 2 nie n 3 nie.

jiran rumah

haha.aku cm tau je ending ape.nk aku cerita?haha.poyo gile

Un Phat Lee

anys-ann: tak suspens la camtu nanti. :P

kimmy: serius,gua tak main2.(muka pun tgh serius nih)

Un Phat Lee

ribena.ilina: haha.tau xpe.gua pun geram bile ending2 tergantung nih.tapi bile buat rase best plak.haha XD

eliza: nanti gua sambung.tgklah cmne.ehe

Un Phat Lee

green is peace: tak2 ni tak merepek.betul2 terjadi nih.bukan cobaan.ehe XD

J : haa.tgklah cmne nanti.nnt ak buat part 2 plak.

jiran rumah: ko tau ke endingnye? takpe2.lepak dlu biar ak sambung nanti.ehe XD

Pinky Pixie

aih, mane smbungannye ni.. haha.

Un Phat Lee

pinky pixie: banyak permintaan nih.nanti gua sambung k. XD

Syida Shukor

Cerita suspens biasanya jadi menarik kalau endingnye tergantung.

haha ini memang membawa kepada kemarahan ni ahhah baik sambung cepat .

kata kila

arghh tensen aku cite macam ni. boleh sawan

kata kila

arghh tensen aku cite macam ni. boleh sawan

Un Phat Lee

kata kila: uit.relax2. ehe XD

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates