Tuesday, August 31, 2010

Happy Aidilfitri

Tuesday, August 31, 2010
Sorry kat mak n adik-beradik semua sebab Amat tak dapat balik beraya tahun ini.
By the way,jangan lupe kutipkan duit raya untuk orang ek. 

Kepada kengkawan INTIAN batch 08, 
selamat hari raya juga gua ucapkan.
Study sungguh2.Dah bergaji besar nanti jangan lupe buat donation kat orang2
yang memerlukan.(perrh...ayat Imam muda beb)
dan jangan lupe jemput gua bile korang buat open house nanti.ehe.

Selamat menyambut hari raya aidilfitri juga kepada
blogger2 yang selalu berkunjung kemari dan rajin mengomen:
Aisumi,Eliza,Kimi Hashim,Hamzah Ian,Kimmy,Anys-ann,Wanie,Yatre Hayati,
dan banyak lagi.(tak larat gua nak taip sorang2 nih.
Hope blogger2 lain yang tertinggal tak kesah ea)

Kepada bakal awek a.k.a isteri, jaga kandungan gula tu sikit.
Maksud gua jangan selalu sangat makan n minum benda manis.
Gua takut nanti lu demam.
(ape kaitan gula dengan demam?)

dan kepada  rakan2 Imam Muda dan bebudak bola Kampung Sialang Tangkak...

p/s: Owh damn,ak tersilap.Hari ini hari merdeka rupanya bukan raya.
(Malaysia awal 13 jam lah sengal.Bukan 13 hari)

Kesimpulan: Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-53
kepada semua rakyat Malaysia. B)

14 comments:

airazulaikha

hahah..salam merdeka..

☺[ai][sUmi]☺Chan

ololoo~ cian dia xdpt balik raya.. Y__Y sampaikan salam di perantauan la kat dlm paper.. hehee..

Kimmy

hoi, ape ni? kau nak wish selamat hari merdeka ke hari raya? cehs~ mentang2 dah jauh kt negara org tuh..hais~

har har har.. tak boleh blah pesanan utk bakal awek.. ;DDD

selamat hari merdeka! ^^

anys-ann.

nak duit raya nak duit rayaaaa :) pos pos! kad raya pon bole :P

dayuuuuuu

loike! :D

hidayah

hahahaha.sengal gler. :P

Un Phat Lee

airazulaikha: salam merdeka jugak! XD

aisumi: emm...tengok dulu macam mane.gambar pun belum amek lagi nih.ehe

Un Phat Lee

kimmy: both.ehe.boleh kan? XD

anys-ann: ok2.tunggu ek. :P

Un Phat Lee

dayu: B)

hidayah: B)

hanis jenon

selamat ari raye padli=)

She is f.A.z.A

salam merdeka - jgn lupe gantung bendera wlpon kat tmpat org ngeh3..
and salam aidilfitri =) ..

e.l.i.z.@

x abis² ngan sengal budak nih hahha ptt la gua heran, awat cepat sgt nk wish selamat hari raya..adoi la amat :P

Un Phat Lee

she is faza: nak gantung tapi masalahnye gua lupe nak bawak bendera aritu.ehe.salam aidilfitri kembali. XD

Un Phat Lee

eliza: haha.Selamat merdeka dan selamat menyambut hari raya kak. XD

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates