Sunday, November 21, 2010

selamat ke syurga kambing2 sekalian....

Sunday, November 21, 2010
Burrrpppp....
Perrhh kenyang giler gua hari ni.
Sup gearbox,daging kambing masak kurma dan daging kambing BBQ.
Semua itu gua telah gua sebat hari ni.
Puas oh puas....
Berape trip entah gua makan tadi gua pun dah lupe.
Mungkin lebih daripada sepuluh kali gua rase pasal angka sepuluh itu nampak macam banyak dan gua saje nak poyo kat korang semua yang gua makan banyak hari ini.he he he.
Saper bilang perut kecik macam gua ni tak boleh makan banyak? Saper bilang? Siti Sifir? Jangan percaya cakap die pasal dia tak reti bilang,die reti bersifir je.hoho.(giler hambar lawak lu PhatLee)
Sory2 semua...lawak gua tak berapa nak menjadi hari ni mungkin pasal gua banyak ratah lemak kambing kot tadi.ehe.

Karim :Aku makan lima pinggan tadi beb.Ko berapa banyak?
PhatLee :Memang sah ko giler.Orang semua makan daging kambing.Ko pulak makan pinggan.Haih.
Karim : grr....

Ape2 pun tahniah kepada budak2 Drake University kerana buat julung2 kalinya berjaya mengadakan majlis Sambutan Hari Raya Aidiladha dengan jayanya.Terasa sungguh kemeriahan di sini tadi dengan kehadiran kesemua student2 daripada Iowa yang meramaikan suasana....bergotong royong melapah dan memasak daging2 kambing yang telah disebelih pada pagi tadi.(untuk pengetahuan semua,sebanyak lapan ekor kambing telah berjaya dikorbankan.Alhamdulillah)

Meriah en?
Tulah saper bilang sambut raya haji di us tidak meriah? Saper bilang? 
SIAPA BILANG GADIS MELAYU TAK MENAWAN.TAK MENARIK HATI,TIADA MEMIKAT...(sambung sampai habis lagu Gadis Melayu oleh Jamal Abdilah)

Anonymus: Ko ape kes ni Phatlee? hambar dowh lawak ko.Takkan kerana lemak kambing yang ko makan tadi kot.It doensn't make sense.
Phatlee : Lah,lawak ni aku copy paste daripada blog ko jugak.
Anonymus: Oh ea? Damn damn.

p/s: Bau asap BBQ sudah melekat kat rambut gua.Emm....seminggu lebih lah nampaknya rambut gua bau asap.owh yea. 

38 comments:

gReeN iS pEAce

owh drake..mesti ada wafi..haha

Abie

so apa kata lu botak je.

M I A J A M A L U D D I N

yelahhhhh.. slamat ari raye.. hahhahaa..

cimut munniey :)

gunalahhh pantene untuk hilangkan bau HAHA

Kimmy Ai

hohoho.. kat sini pun meriah gak.. hehe :) kau tak pening makan daging kambing? hausmate aku semua pening. aku ngan roomate aku je yg syok ratah daging kambing and unta. hehehe.. ;DD

PIDUT ASiS

cukup umo 30,kena darah tinggi..hahahaha..
makan sorang nampak..pas2 ar sini sikit...

Siti Mashitah Saidin

penat mkn daging gak~

imanshah

unta takde ke cik fadlee

azana

hehe... ko xyah mandi la phtlee.. same je kalo mandi.. tetap bau kambeng...

Puteri Iqa Izyan

haih,mkn ke ape tu?

gua bau kambeng je msuk sni..
haha

BENA

hahahaha . last2 anon tu jugak ko kene kan . hampeh . xpe2. aku still tersenyum bace semua entry ko pat lee

aku bodek ko nih . HAHAHA~

Seri

kambing oh kambing

daging lembu x de ke?

Anna Boleyn

laaa... lu kat US ke un phat lee oiii? pergh..kagunm jap gua. :p

Selamat Hari Raya Haji. :)

yaya

siti sifir tau baca sifir je. =,="

*selamat hari kambing.

HonEyBuNNy

cepat syampooo rmbt tu..ehheeh

NuR 'aQiLaH

arghh.
tape. rambut lu kan hebat sayam.

Pinky Pixie

hamboi, makan x hengat dunia. =p

rieyana ynn

singah baca kisah kambing jap...;P

Fakhrur Razi berkata

sapu rambut dgn daun msti hilang bau asap
huahua

oh best gle
smbut kt us ;D
daging kambing der msti lgi sdp?

y@n@ M!B

thn ni aku xmkn daging kamben..bantai daging lembu je..janji daging jugak kan..? ngehehehe~ =P

Irine Nadia MaRceLLo

irine makan 10 pinggan.sedap gilew pinggan tuh. rangup dan lazat berkrim taw bile makan. haha

Jiraiya

Selamat Aid Al Adha !

Encik Tikus

gua sebat daging untaa, pehh !

sab

alamak. kmbing ar pulak. spesis yg gua tak mkn. hee :p

e.l.i.z.@

wahh bagus bagus...kt sana pun celeb8 raya...gua igt lu main² td mkn kambing..hehehe

Enna Banana

hamboiiiii..sedawa bau kambing!
kambing bau pun boleh pengsan nih. haha
suka awk makan kambing eh, enna x suka! hamis hamis :P

tia

klu gua jd karim tuh gua da slide lu laju laju!

Anonymous

seminggu bau asap sbb sminggu xbasuh rambut kot! hee~

siti habsah

skang senyum pun cm senyum kambing kn?? haha....

- zuriey -

camnelah agaknya beraya di perantauan..

nabilah_2908

pergh...makan daging...daging n daging...

kt sini...dah mula jemu tgk daging..huhu...

jom ke APA KATA HATI pulak,
BERSIARAN DARI UK - PART 2

Myra Arshad (:

daging buat sup, buat ape pun . semua tak sedap.

daging rebus cicah air asam paling sedap. huhuhu

Tomato Gurl's Life

wah byk tue 8 ekor kambing..ni kira smbt raya aji kat us la ek??

one2paii

lee..lu pun sambut rayo kat us gak yo..samo la ngan den..sambut kat oustolia nun..samo kita..samo..hhaa..ohang kayo jerk mampu berayo kek lua negaro nun..kan kan..hahah

annfrendly

wah.. 8 kambeng... hebat gak..

phat lee.. lu tolong lapah kambing tak? ke tolong tala muncung aje..
kuii..kuii..

Un Phat Lee

annfrendly: imam muda mestilah tolong lapah sekali.he he he XD

Irine Nadia MaRceLLo

phat, pasni cipta lagu indon tuk irine lak lah. haha.

Un Phat Lee

Irine: Untuk Irine boleh je.ehe.

Irine nak genre ape.Dangdut? he he he. :P

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates