Sunday, September 19, 2010

bila kau jadi pacarku

Sunday, September 19, 2010
Perrh.tajuk entry nak jiwang je en.
Standard lah tu.Orang2 tua bangka berjanggut 
macam gua ni mestilah terlintas di hati bile nak ade awek.

Untuk perempuan2 single yang dah tua berjanggut (errk?) pun same jugak.
Mesti terlintas di hati korang bile nak ade balak jugak betol tak?
Yang tengah dok bercouple pulak korang sure pikir bile nak kahwin.

Ape2pun sebelum nak ade awek/balak mestilah kena cari dulu diorang.
Ini bukan macam cerita hindustan.Lahir2 je mak bapak lu dah carikkan lu pasangan.
Tapi best jugak en kalau macam tu?
Adelah modal nak borak bile dah tua nanti.
Laki."Yank,apsal mase you umur sehari hingga setahun you jual mahal kat I?Langsung taknak bercakap pun dengan I.
Kata bini dalam hati. "Bengap punyer husband.Aku mane reti cakap lagi time tuh".

Kalo ikut budaya kita,lelaki lah yang kena mengurat pompuan.
Yang pompuan2 pulak.Korang relax je kat rumah.
Tolong mak masak ke,takpun tolong siram pokok bunga kat rumah.
Sedar2 je korang dah berumur 70 tahun dah dan tak berkahwin lagi.ehe

So khas untuk lelaki,ini dia gua bagi contoh ayat power untuk  tackle perempuan...
"Assalamualaikum wak.Saya PhatLee.
Sekarang berkerja sebagai engineer di syarikat computer Apple.
and itu dia bmw I. Yang kat sebelah scooter buruk tu. 
Perempuan tu. "Woi,selamba je kau cakap scooter aku buruk.Damn you!!!"
Then pompuan tu blah.

p/s: Power en?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------.
Actually gua nak introduce satu lagu baru ni je.

Bila kau jadi pacarku oleh Taxi

Untuk mendownload lagu ini.
sila klik di sini

42 comments:

Mariella Liyana

Kah kah kah...power gile meng-ayat!

amira

haha,.. tak boleh blah.. kompem ke boleh dapat pakwe mcm ni.. nak carik sorang nih.. haha

Syida Shukor

hahah sccoter buruk i ! damn you ! hahahak .

misyamissyou

mmg power sngt..amik kau! haha

kata kila

cissss.sangat lawak .cisss

anys-ann.

perghhh! nnt bawak BMW tuu jumpak i eh :) ill be waitinggggg~

mia

hehe..dan-dan bmw parking sebelah scooter buruk kan...hehe, well, slamat bertemu jodoh..

gReeN iS pEAce

ye ke bmw??(gelak evil)

Myra Arshad (:

perempuan : hai. awak ni phatlee yang selalu datang keje lambat and kene maki dengan bos ari tu eh ?

lelaki : erk. *bile mase pulak aku keje, belajar pn tk abeh lagi*

motif : nak menyibuk. HAHAHA. lari topic :D

Gayahspears

cet!!! ko jiwang jugak rupanya!!! siyes x blh blah!!! hahahaha... tp ceta yg menarik!!! aku suke (^_~)

☺[ai][sUmi]☺Chan

hishh~ dari semalm nk komen xbolh.. hari nih baru boleh masuk.. ^_^ nak cakap nih jer..













lagu best! :P

Deslim

Lorr ye ke xder awek lagi? nape xcakap awal2, ni Dr. Love ada kat sini.

Barangsiapa perlukan nasihat dan is,jgn segan2, meh tanya I.

Hehe (siyes nih) ;)

enyheartsdiamond

riaknya mengayat.. hahahaa :D

ain nadzirah

kehkehkeh.. ade unsur2 riak dan takbur disitu..

tiafazunia

lawak wehhh!
hahaha!
len kali nak mengutuk pon pandang2 weh! :)

☺[ai][sUmi]☺Chan

dear.. try to listen this song.. BEST!! >>> marvells - kisah aku

Faarihin

hahaha.. sabau ajelah..

selamat ari raya phat lee.. (^__^)

SitiMashitahSaidin

ayat sempoi~
:P

Lelaki Ini

hhahaha..
kesian kat pompuan skuter buruk tue!

Pinky Pixie

hey, u kutur skuter i eh! haha

Ieeko.

Hahaha, hebat betul caya you ngorat awek ;P

Wanie-san

perghhh cam perli skooter beta jeh!hahaha

ribena.illina

asal pompuan tu blah gtu jek. sepak la dulu lu tuh dulu. baru puas ati,


weh aku nk pacar jugak! hahahaha~

♥cutebabygirl♥

hahahaha
sengal tol..

jiHAN

sedap lagu!! demi kamu pon sedap.. nek taxi je tak sedap =p

Un Phat Lee

Mariella Liyana: yeke? terima kasih.ehe XD

amira: betul ke? (blushing2.ehe XD)

Un Phat Lee

syida shukor: B)

missyaamissyou: ehe XD

Un Phat Lee

kata kila: B)

anyss-ann: tunggu tau. ehe XD

Un Phat Lee

mia: TQ2.ehe XD

green is peace: nape?tak percaya ke?ehe XD

Un Phat Lee

myra arshad: wah.haha.best jugak kalo lu sambung citer nih.gud2 XD

gayahspears: TQ.ehe XD

Un Phat Lee

aisumi chan: nape tak boleh masuk aritu? blog gua ade problem ke?

p/s: layan lagu ni en.ehe XD

deslim: wah.cantek.lepas ni boleh menuntut dengan lu.yeah.ehe XD

Un Phat Lee

enyheartsdiamond: dalam citer tu je.tapi realitinya mamat tu ibarat imam muda.ehe XD

ain nadzirah: tau takpe.tu yang kena tinggal dengan awek scooter tuh.ehe XD

Un Phat Lee

tiafazunia: tulah.pengajaran untuk mamat tuh. XD

aisumi chan: TQ2 for your suggestion.nanti gua dengar ek.Mesti best nih. XD

Un Phat Lee

faarihin: tulah.sabau jelah.ehe XD

SitiMashitahSaidin: XD

Un Phat Lee

Lelaki Ini: kesian lagi mamat tu gua rase.ehe XD

Pinky Pixie: sorry2 gua tak berniat nak cakap macam tu sebenarnya.ehe XD

Un Phat Lee

Ieeko: ehe.B)

Wanie-san: lu reti ke bawak scooter.ehe :P

Un Phat Lee

ribena.illina said: aahlah.betul jugak tuh.ehe XD

nak jugak? nanti gua carikkan.hehe

cutebabygirl: XD

Un Phat Lee

jiHAN: lu boleh naik basikal gua kalo lu nak.ehe :P

Kimmy Ai

hahaha.. kalau aku pompuan tu aku lempang kau laju-laju dulu baru blah..

p/s : tak perlu couple.. jom kahwin..

eh eh.. ;DDD

Un Phat Lee

kimmy ai: perrh.nasib bukan lu pompuan tu.
kahwin?ehe.Malulah.... (hahahaha.XD)

fatinmmj

kikikiki..lgi nk gelak..hahahaha

Un Phat Lee

fatinmmj: B)

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates