Monday, November 1, 2010

siti nurhaliza dan lisa surihani pun datang comment...

Monday, November 1, 2010
Dalam entry gua yang lepas gua perasan Irine Nadia Marcello comment kat situ.Perrh...
Lepas tu terus gua pegi makan roti cicah peanut butter sebab gua lapar.(macam biasa takde kaitan.ehe)
Thank you Irine sebab datang lepak dan comment kat sini.Terharu beb.

Kalaulah lepas nih Siti Nurhaliza ataupun Lisa Surihani datang lepak pastu comment kat blog gua...

emm...bersempena dengan cerita Saw 3D yang baru je gua tengok kat panggung tadi...
gua ingat gua nak bagi kat anak gua name 'Jigsaw'. (watak pembunuh dalam cerita tersebut)

Anonymus "Palotak ko,name anak jangan dibuat main"
Phatlee "Emm,nampaknya terpaksalah aku berbalik semula kepada 
idea asal aku: 'Optimus Prime'. "

p/s: Dah2.sumpah gua gurau je tuh.

p/s:Gua baru perasan mende ni beberapa minit yang lalu.Irine ade post entry terbaru bertajuk Indo bukan sebarang indo dan kat situ die ade sharekan sekali lagu2 indon daripada blog gua.
Cantek.Kini usaha2 meng'indon'kan orang bukan sahaja gua sorang yang handle.haha.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gua dah letak lagu ni beberapa ari yang lalu kat playlist gua.
Cuma tajuk lagu dan link mendownload je gua tak bagi lagi.
Sorry ye Puteri sebab lambat.

So ini dia lagu baru daripada Kangen Band bertajuk Jangan Bertengkar Lagi.
Untuk mendownload lagu ini 
sila klik di sini.

58 comments:

Siti Mashitah Saidin

hahahaha.. nati gua letak nama siti nurhaliza.. kasi lu lagi riak.. :P

BENA

name gua lu tak femes kan? ok2 aku xpemes. HAHAHAHAHAHA~

Irine Nadia MaRceLLo

Hye! Saya SARIMAH IBRAHIM datang komen blog nih. bangga tak bangga tak? eheheheheh..


btw..
thanx a lot lee!!
jmpe lagi salah satu sumber pencarian lagu2 indo kat blog lee :)

pssttt : kawan irine ada cakap,yg kita x leh sebut pkataan "indon".irine tanya la kenapa.dia cakap, orang indonesia marah kalo kita panggil nama "indon". lebih kurang kita mcm menghina negara diorang. diorang tak suka kita panggil "indon" sama macam diorang panggil negara kita "malingsia".

huhu.dats y kawan irine suh tulis "indo" bukan indon dalam entry tuh. :)

irine pon x tau sbb ape.cam pelik je.padahal x de niat nak ngutuk pon.

Anonymous

weh..bila masa ko da nov 1 ni? bkn baru oct 31 ke?

sab

gua wakil siti dgn datok k. :)

izee

congratzz sebab lu dah berjaya mengindo kan wa..hahaaaaa

aah kan np xleh pgl indon..plik..terpk2 gk..

airazulaikha

saya ustazah nor bahyah..hehe :)
amacam suka tak???hhhe

ayumi pinkahana

sye wakil lisa surihani drop komen kt cni. lisa pesan len kali buat entri pasal die pulak. asek buat pasal lgu indo je.
^_~

siti nurhaliza

Nah! saya datang mengomen blog phatlee! teka siapa gua? har har har...

Anonymous

demm, pesal irene dtg komen lagi tu. pnjg lebar plak tu. lu buat entry ni saje nk kasi jeles kan. haha..

koleksi lagu lu mmg mantop la. ehehkks~

~pinky pixie~
*tak sempat sign in, teruja nak komen! muahaha.

Puteri Iqa Izyan

wohoo..jeles woo irine dtg komen. huhu :p

rmai lak artis yg dtg nih.. kan2?? ;D

annfrendly

lepas ni makin femeslah blog ni eh phat lee.. sebab telah dipromote oleh irine nadia marcello

Wahidah

lu ngan irine sama la minat lagu indo..tp lagu korunk sumer besh2 la...


yang benar,

WAHIDAH...opss..bukan artis okeh..:P

Anonymous

weh phat lee. ko pnye blog gle pemes ngn awek2 nih..ni tapayah lisa or siti..ramai da awek2 cun komen blog ko..siap ngaku dorg artis lagi..

azana

huhu...ingat si siti n lisa btol2 dtg komen...uishh...

She is f.A.z.A

haaa... tggu laa aku tukar nama Mehgan Fox :D

nnti tajuk entry baru u "Megan Fox pon comment" huhu

Irine Nadia MaRceLLo

adakah komen irine tlalu panjang sperti yang tertera di atas?

haha

like i care? ngeehehehhehhhaha

izee

hehee xla ok wut..

Coco

gua cadangkan lu ltak nma piranha je la ank lu. hahaha.

gua xserius. :P

tia

gua syak klu lu letak nme anak lu camtuh, da besar nnt confem dorang tanak mengaku lu bapak dorang,
kihkih~

alinac lover

hahha..lama x dtg sni~ koleksi indon.cayalah!

yuyu

hahahaa..indo ke indon dorang ttp gay
*refer pada indon sek20 shah alam*

Cik Akma

maher zain ttp dihati *ttbe

Anna Boleyn

selamat mengindon kan rakyat malaysia yer. haha. tp siyes lagu2 indon sume best2 wooh. layan jerr..



p/s : jom baca

Mission 2 accomplished - Warm advice to all HLN commentators.

Rebelle Me

rihanna likes this

:DD

artis oversea seh! :p

Farah

Pehhh , bangga habis la tu :D

nadey

hahahah xpe....siti dtg sini!!!!! nickname die mmg nadey ahahhahahah name aku siti gak!!!!! ok la tuh!!!!!!

erine roslan

layout blog kau mengingatkan pada blog lame ku.. dulu guna jugak layout nie... teehee~~

btw nice blog (and layout too)

;))

yaya

siotttttt~ tertipu lagi wa kali ni.

siti habsah

ko bz eh phat lee?? rajen2 r merapu kat blog ko ni........ak suke bce.....huhu

Black_roses92

haha..macam2 la phatlee ni. ade ke nk letak nma pembunuh kt anak?? kang anak jadi pembunuh, sapa mau jawab weyh?? haha

hentakbelipat

kira kalau lu tarok jingsaw dkt anak lu besok, gaka2 die lagi suke main puzzle ke pisau?

donny

besh eh lagu ni...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

eleh...wa datang komen kat sini..lu tak kecoh pun...hehhehhe

HonEyBuNNy

adusss...org hebat2 ya dtg komen...kerdilnya dri neh..hahhaha

kasih dania

waaa..manyak amoz lu pnya blog yee....=)

Lizzie Yasmin

Optimus Prime tue nama salah satu anak katak aku.. hahahaha

Lizzie Yasmin

Optimus Prime tue nama salah satu anak katak aku.. hahahaha

Diyanarghhh

wow

kita geng lah

peminat indonesia.kehkehkeh

btw,gua avril lavigne.hehe

yana

haha ! saye rumah kayu oren dtg mengomen nie ! haha...

p/s: following u..sbbnye.. ur entry best2 !! :)

♥aMyLiAiNdAhOuSe♥

fuhyoo. hehe.
time kshla sudi2 cmnt.
;)

syafiqah ezam shah

nanti gua nak letak nama anak gua bubble bee??wokay?haha

maCy

macy lah lisa.. uhhh ;p

Han Na Aisyah

alamak sy bukan siti mahupun lisa atau seangkatan dgn mereka.. takpa la dh jadik komen pun :D

Syida Shukor

hee hee . bagus bagus ! komen irine tu pun ada benarnya tu .

syer.

lee..apa barang siti ngn lisa..kalo datang dr.rozmey ag bes wei..tu memang blog ko terbaek dari ladang la..hahaha..btw..aku dah bnyak kot dload lagu2 indon dari blog ko..besh besh weee :)

Un Phat Lee

Siti Mashitah Saidin:
err....letaklah cepat.haha XD

BENA:
haha.dah famous ape? ribena.saper tak kenal dengan air ribena.hehe :P

Irine Nadia MaRceLLo:
Fuyyoo Irine datang lagi beb.yeay.hehe

owh yeke.baru gua tau.takpe2.lepas nih gua akan cube elakkan daripda menggunakan perkataan indon.
thnx for the info ! XD

Anonymous:
Actually timing blog gua nih ikut waktu Malaysia.Sebab tu dah masuk dulu 1hb.ehe XD

sab:
TQ kak siti dan datuk k.ehe XD

Un Phat Lee

izee:
gua bileh panggil lu bibik lepas nih.haha

airazulaikha:
fuyyoo.mestilah suka.gua imam muda beb.ehe XD

ayumi pinkahana:
baiklah lisa.nanti gua akan buat entry pasal lu.haha XD

siti nurhaliza:
eleh kantoi.ni lu en kimmy.ehe XD

pinky pixie:
tq pixie.selalu2 lah kemari ye.nanti gua akan update lagi lagu2 yang best2.ehe XD

Un Phat Lee

Puteri Iqa Izyan:
errr...ehe XD

tulah ramai en?haha

annfrendly:
err....(tak tau nak cakap ape.haha)

Wahidah said...
jom layan same2 lagu2 indo yang best2.ehe XD

yang benar,

Phatlee...opss..bukan artis jugak.haha XD

Anonymous:
banyak en artis datang lepak sini.meriah pulak gua rasa.haha. XD

azana:
hehe.macam biasa.tajuk kena power.ehe XD

Un Phat Lee

She is f.A.z.A:
dah tukar belum ni? penat gua tunggu.haha. XD

Irine Nadia MaRceLLo:
Panjang jugak gua rasa.haha.
tapi takpe.gua bace je sampai habis.ngeh ngeh ngeh.ehe XD

izee:
yeay.haha XD

Coco:
pokemon boleh tak? *gua tak serius.

tia:
haha.gua pun sependapat dengan lu. XD

Un Phat Lee

alinac lover:
selamat kembali alinac.ehe XD

yuyu:
gay? haha.

p/s:dari mane lu dapat mende nih?haha.

Cik Akma:
tulah best en lagu2 die.Gua layan gak.cuma tak update je kat sini.ehe XD

Anna Boleyn:
jom layannnn lagu indo....ehe XD

Rebelle Me said...
fulamak.rihanna beb.ni kena buat entry baru nih.utk rihanna pulak.hehe XD

Un Phat Lee

Farah:
takdelah bangga.cume gembira je.ehe XD

nadey said...
terharu gua akhirnya siti datang jugak kat sini (T_T)

erine roslan said...
yea.TQ2.ehe XD

yaya said...
yeay.! :P

siti habsah:
aahlah makin busy sekarang nih. kalau gua ade mase free gua akan update.so stay tuned...ehe XD

Un Phat Lee

Black_roses92:
ehe.tulah takmo2 macam tu.
akan gua letak name yang baik2 dan mempunyi maksud2 yang indah sahaja.ehe XD

hentakbelipat:
dua2 rasenya.haha XD

donny:
jom layann... XD

y.a.n.i.e budak G.E.B.U:
nanti gua kecohkan.haha XD

HonEyBuNNy:
haha.takpe2.lu besar di mata Yang Esa.ehe XD

Un Phat Lee

kasih dania:
err...err...(biasa2 je dong) XD

Lizzie Yasmin said...
dahsyat sungguh lu nih.bela katak? fuyyooo...


Diyanarghhh said...
selamat datang avril dan selamat datang juga ke kelab peminat2 lagu indo.ehe XD

yana:
terharu gua.akhirnya rumah kayu oren datang jugak lepak sini (T_T)

aMyLiAiNdAhOuSe:
sama2.ehe XD

Un Phat Lee

syafiqah ezam shah:
emmm....lainlah.ape kate lu bagi name pokemon? ehe (gua gurau je XD)

maCy:
fuyyooo... tq lisa datang sini. (T_T)

Han Na Aisyah:
haha.(alamak dah jadi comment jugak pun) XD

Syida Shukor:
tulah.baru gua tau sekarang.TQ Irine. XD

syer:
dr rozmey? die ade comment lah kat entry nih.tak caye cube lu tengok.haha.(Sumpah gua bergurau)

selamat mendownload dan mendengar syer... XD

♥cutebabygirl♥

hahaha
excited sungguh die bile awek cun dtg kn.
heeeeee

ieqa

gua pun suke irine pinky pinky! ouchhh haha

tapi die tak penah datang komen blog gua pun? sob3

Anonymous

You'll want to add a facebook button to your blog. I just bookmarked this article, although I had to complete it manually. Simply my $.02 :)

- Robson

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates