Sunday, December 5, 2010

Nak mama nak mama...

Sunday, December 5, 2010
Comel en tajuk gua? he he he.

Hujung2 minggu macam ni biasanya gua akan skype dengan mak gua.
dan soalan biasa yang beliau akan tanya kat gua....

"Mat...subuh tadi amacam?"
Gua."err....macam biasa lah mak burn".(Alamak kantoi imam muda burn subuh)

Tanpa mengelipkan mata....laju2 beliau bagi ceramah kat gua.
Arrghh....gua memang susah bangun subuh weekend2 macam nih.

Tapi untuk weekend ni...gua rasa gua terpaksa miss ceramah beliau pasal takde saper kat rumah yang boleh 'on'kan skype untuk beliau.Nak harapkan abang2 gua...semua busy kerja.
Nak harapkan kakak gua...die pulak takde kat rumah minggu ni.(Damn lu kakak...lu pegi Turkey tak ajak gua).

Jadi izinkanlah gua nangis sorang2 sekarang ni...
Waaaa...nak mak....rindu mak.....(comel tak? comel tak? ehe)
Ape2 pun gua yakin boyfriend kakak gua sekarang ni mesti macam orang giler sebab tak dapat nak mesej dengan kakak gua.haha.(Padan muka lu kena tinggal)

Malas nak tulis panjang2 lagi pasal gua nak berehat.Penat main badminton tadi tak habis2 lagi beb.Jadi akhir kata....dengarlah cakap mak...jangan keras kepala dan jangan buat mak terguris hati...kerana ingatlah...walau ade tahi cicak melekat kat bawah kaki mak korangpun...syurga tetap di bawah telapak kaki ibu.

p/s: Rase macam bagi tazkirah pulak.
------------------------------------------------------
New song update!
Lagu baru daripada Hello bertajuk Keras Kepala
Sila dengarkan....

untuk mendownload lagu ini.
Sila klik di sini.

46 comments:

twinkle'lilis

perghhh.anak mak!kalau hujung minggu time time sekolah asrama dulu, muke gua mesti muke xturun subuh jemaah dekat surau.muke selalu kene denda.aku agak-agak lu pom geng macam gua gak kan

well.aku memahami situati mu
kahkahkah

eiela

huhu anak mak, tapi i luv my mum too

Latest Entri :
Blogwalking Diganti Dengan Bloglarian
Blog Oh Blog!!

amira

haha.. len kali jangan ingkar,,kan tak memasal rindu dendam kat mak tu..

yaya

AHA. Gila lah lu Phatlee. Imam muda burn solat tu. Betul ke lu nangis?

hamzah ian

dem

K I E R A

HAHA ;D

e.l.i.z.@

hihihii nnt lu la ajar mak on kan skype tu..eh best ke skype eh? tak penah guna ah..asyik ym ngan gtalk je

Farah

Perhhh , comel la anak mak ni ! :)

Nurul a.k.a Riko

Ala...cutenyer! Tak leh imagine cam maner yer...kalo my anak dara dah beso nanti...then dok study obersea.....hemmmmmmmmmm. Oppps terlebih sudah!

aTiKa aTeRkaH

comel siot mak kau....

Mrs.Fizi's

hahah..comel giler....

NuR 'aQiLaH

oh mat anak mak

misSbLurRy

wa slalu ditinggalkan oleh ma wa....
hurmmmm

cimut munniey :)

ololololo unhatlee! tamau nangis nangis! tamau!!!! comel je lu nie kang :)

yelahkan duk jauh di negara org must be ah eh eh compulsory ang rindu kat mama mak ibu mummy T_T

jangan sedih ehy! tamau tamau*nada gedik*

*dengarlah lagu your mother* :D

mia

hehehe..sweetnye...susah nk jumpe anak3 maen skype dgn ibu..ehhehe...comel pulak imam mude ni..(amek hati)..akhekhekheke

HonEyBuNNy

syg mama....hehhehe.hargailah mereka...syurga di bawah tapak kaki ibu...;-)

Jeely jelly

lu betol2 nanges ke ? hahah... sabar2...lu tulis surat je lar kat mak lu... i ♥ mom

Lia Edwin

lu anak mak..gua anak bapak ..hihi..

♥Ismi Huda♥

alololooo~ sweetny.. bgusny skype dgn mak.. hihi

Farra Zulkarnain

seperti biasa, u mmg comel. HAHA ;D (saya tipu jee) . ending bg entry ni sgt bgus. ta pasal pasal reader kne ceramah. ish ish. sebak rasa nyaa.
weeee~

kasih

bhai, gua baca.. gua sengih. dari part imam muda burn subuh, sampai part lua cakap tahi cicak melekat.. sumpah gua rasa nak terbang pergi jordan jumpak mama gua.

apa ingat lu sorang nak mama? hakhak.
tiba2 gua emo.

BENA

aku suke entry ko ni . meNAMPAKkan ko anak yang baek . ecececece . HEHEHEHE


papepon sayangi lah mama kite kan kan . :)



aku takut akan kehilangan * :'(

CERITA LEBAT

imam muda burn semayang subuh..pergh4...imam lingkup..

ieqa

hahahamboihhhh MANJE tewww~
heheee

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

alahaiiii....anak mak..
manje nyeeee

kekkekekek

muka nampak macho...tp manje ghupe2 nye

kekkekeke

fairuz

kah kah kahh. poyo!

echah mashuri

ak tgk bukanye comel..gedik adelah..HAAHA.;p

azana

hehe...sweet je anak n mak.:)

asmaroro

lol comel je nama tajuk u tu heee

aNaYaNa

haha..comel tol anak mak neh..

Nia Dhani Nasir

bgus ni suke dgr ceramah mak.hehe. Nice blog.

nabilah_2908

bila dah jauh..ceramah mak la yg paling kita rindu... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
AKU TAK BODOH

ayuakira

HAHA =P

Cik Akma

nmpk mcm ko anak yg baik suci dan gedik hhaa~

IMANSHAH

Eh2 imam muda sangatt..haha

wah bagus teknologi berjaya mendekatkan yang jauh..hehe

Coco

gua xmaen skype dgn mama gua. kitorang maen ym je. ehehe!

Fakhrur Razi berkata

kakak gi turkey
adik kt us
huahua
mmg hebat =.="

Myra Arshad (:

alala. comel nye anak mak ni :p hahaha. sabo je lah ~

NJ

elehh tau la lu nak mak lu sangat kan? sampai guling-guling buat cover dgan ayat comel tak tu plak. bahahahaha

Seri

comel + gedik

safarina adnan

ehem...amat comel:)....haha

MiSz SyuRa

haha.. so funny!
comel je llk sebut mama

za petrelli

skype ngan mak.. wauuu.. comel gler

izee

alaoo ciannn anak mak rupenyerr ni...saba la yerr..huhuuuuu ha! xrindu wa ke..hahaa btw,
lm xdtg sini sbb xon9..mcm2 berlaku dlm hdup wa sejak 2menjak ni..meh la jengukk log wa ek

nadey

perghhhhhhhh kagum gile ko sykpe ngan mama ko....perghhhhh aku akui ye mmg comey tp xleh kalah ngan kecomelan aku la.....

aku rase aku kene berjauhan ngan family...sbb kalo jauh aku manje je ngan family aku...kalo aku dekat...sure nk gado2....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

btw salam maal hijrah bro! jgn nanges2 doh buruk seh

Azie Azra

ske aa entry ni.seyes entry kasi blink2 kt mata nk baca kt bwh.haha.lelaki begini girls mau!kih3

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates