Thursday, December 30, 2010

The dahmengantuktidurjelahder band

Thursday, December 30, 2010
Dah lame dah en gua tak update lagu2 baru? Korang mesti boring punyer tiap2 hari dengar lagu yang same saje...
gua paham....gua paham....tiap2 hari makan nasi lemak sambal sotong kadang kala membuatkan kita rase nak tukar kepada sambal udang.

Sebenarnye boleh je kalau gua tukar playlist gua setiap kali gua online
tapi sajer gua tak buat pasal gua nak member gua dengar banyak2 kali lagu pe'lampi'asan cintamu-butterfly tu...
nak kasi die sedar betapa 'lumpy' nyer cinta die...ehe.

Jadi sebagai penutup bagi tahun 2010....
Khas untuk korang semua...gua telah rekod sebuah lagu baru...
Gua rekod sendiri lagu ini pasal tak banyak lagu indo2 best di penhujung tahun ini...
mungkin sebab diorang nak tunjuk protes agaknya atas kekalahan diorang untuk untuk piala AFF aritu

ini dia band gua: dahmengantuktidurjelahder.Baru sahaja ditubuhkan tempoh hari di bawah Hollywood sign

dan lagu baru yang gua update ni bukan lagu daripda band gua.
Ini single terbaru daripda Wali Band untuk tahun 2011 bartajuk Aku Bukan Bang Toyib *keling en gua?
Sila dengarkan...fresh lagi lagu ni....baru je keluar semalam kat indon.Kat Malaysia pun tak masuk lagi...

untuk mendownload lagu ini
sila klik di sini,

p/s: nikmat beb dengar lagu2 yang masih lagi fresh.

21 comments:

Puteri Iqa Izyan

gua lebih suka entri lu dari lagu.haha

Wahidah

hahaha...aperda....penangan roller coaster eik jg cenggini..:P

IMANSHAH

gile smart band kau!!macam pak mat.hehe

Kimmy Ai

haha.. mengarut dah kau tulis entry ni.. aku separa faham je.. ;DD

Seri

sebab tu suka singgah sini. dapat dengar lagu. kadang2 baca tajuk n3 je dulu. hehe

Lia Edwin

lame giler wei xlepak sini..huhu...lagu lumpy2 tu mmg best siot..
lagu br wali tu lucu lah..o bang toyib..:)

nil

balik hollywood terus buat band..

WAHIDA ALIAS

wah3 pegi hollywood la..hehe..siap ade band lg

Azie Azra

fuh.dgr nama band da buat pale tetibe rs ngantuk.haha.hebat wo.org duk indo xsempat dgr g lagu ni :P

Siti Mashitah Saidin

hahahaha

Wanie-san

perghhh,,,
bila band lu nak pemes?opsss:))

HonEyBuNNy

;-) selamat tahun baru~~

aleen aiden

serius name lagu nye aku bukan bang toyib?muahaha,geli hati!

Awatif Azizi

salam..selamat taun baru..
chantek nme band..hihi..

::Miss Pikon::

perghhhh! nama band tak leh blah. nnt jgn lupa update lagu band dahmengantuktidurjelahder plak ye. ngeh~

maCy

fadli mkn pnjg dan rmbt juga mkn pnjg~ huhu

NuR 'aQiLaH

eh eh mintak otograf kat si topi koboi tu.

nak sainnnnnnnnn abgggggggggg..

Fxysche Nas

xrase bosan pon dgr lagu sama..
agknye kerana jiwa setia tu sebati dlm diri mgkinnye..
=p muehehe

nurul cHempaka

handsome dowh gmbar!!

e.l.i.z.@

name band xleh blah la der :P

ALFALORA MOHD MUSTAFA

nama xleh blahhh..hee

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates