Monday, December 27, 2010

Kebaaaaboooommmm!

Monday, December 27, 2010
Errr...dah berapa hari dah gua tak update blog ni?
Baru seminggu en? Emm...tak cukup lame lagi...
Gua baru ingat nak buat rekod tak update blog sampai tiga minggu.
Haih...apsal lah kat sini ade internet connection...kan gua dah terupdate blog ni harini.

Tadi gua jalan2 kat downtown Disneyland..gua tengok idola zaman kanak2 gua: Mickey Mouse dan Donald Duck.
Walaupun binatang2 ni hanyalah sekadar costume yang dipakai oleh orang2 biasa...tapi gua macam kanak2 kecil....masih lagi teruja ya amat tengok diorang2 nih.
Percaya atau tidak...dalam mase 2 jam gua kat sane...5 minit mase gua dihabiskan dengan melihat diorang je...
lagi 1 jam 55 minit....gua tertengok awek2 cun yang gua agak...sengaja jalan2 depan gua....
ade yang sanggup buat u-turn lagi beb...haih...
Memang betullah cakap Karim Cibai(member gua)...memang besar betul dugaan jadi orang hensem ni.

Di dalam kesibukan gua memerhatikan keindahan ciptaan tuhan...tiba2 gua terdengar bunyi 'kebaaabom' berdentum di langit.
eeeeiiiiiu...kebaaaabooommm
eeeeiiiiu....kebaaabooommmm
pssss pssss prrroootttt... tetiba terselit sekali bunyi member gua kentut

Jeng jeng jeng....

agak2 korang bunyi apekah itu?

23 comments:

tia

gua nk mickey mouse 1 pelisss!

fairuzhani

hahaha. bunyik mende cenggitu?

sab

haha. hdsme la jugak tuh. wee~

KizZ

Weee weee...mickey mouse..

Jom skodeng,
Kami Hannah Montana

areteacar

Bunyi kilat eh? hahaha...

Sarah-rah-rah

aku sangat tak setuju dengan ayat kawan ko "memang besar betul dugaan jadi orang hensem ni."


tak leh terimeeeeeeeeee! apakah?!

IMANSHAH

gile hensem adik gua!!hahaha

cimut munniey :)

hensemnye lu terpegun gua lalalala

☺[ai][sUmi]☺Chan

kentut la tuuU~ :P

NuR 'aQiLaH

winniethepooh ade x?
oh mungkin pooh x join disneyland

Seri

bunyi guruh

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal

cis kentut ! hahahaa

Kimmy Ai

haaaa aku tau~~ mesti lah bunyi bunga api! kan kau kat disneyland? ;)

abg hensem, boleh gua ngorat x? *jujur neh*

;DD

Fxysche Nas

bunyi pompuan2 tu kent*t??

betol? yeye betol!
=D agagagaga

ijat_asni

laptop meletop ?

nil

penggambaran filem, ad bunyi meletup?

syarifah radiah ibrahim

bunyik guruh ke mende?



haha hensem ke tu?
haha~

NBLH

Lu dah la tak update lama. Lepas tu nak buat adegan suspen pulok.adess

ayuakira

mst bnyi ko kentut an? haha

syazwani othman

hahaha bunyi mercun?? pandai kwn ko kentut eh hahahaha

BENA

haaaaaa bunyi mercun ar pe ag kan . tapi aku pokus membe lu kentut gak . HAHAHAHA :)


banyak sopink x weh ? :)

e.l.i.z.@

hhahahah ada yg siap u-turn ek..
tu dorang nk pastikan je tu, betul ke lu ni lelaki :P

ejat_laranista

hahaha...phat lee wat lawak lah..sudh2 lah prasan path lee..btw..msti bez hliday overseas kn??hehehe

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates