Saturday, December 11, 2010

Kejap lagilah study...

Saturday, December 11, 2010
Penat gua cari instructor lab gua tadi...tapi sayang gua tak jumpa.Kalau tidak memang sah dahi die melekat kat bibir gua.kah kah kah.....ok gua gurau.Walaupun dulu gua sekolah lelaki...tapi gua normal.
Hanya tiga benda sahaja yang pernah gua cium setakat ini... (setakat yang gua ingat)
Pipi mak gua...hamster gua dan stokin  gua.
Kalau busuk gua basuh...kalau tak berapa nak busuk gua letak je balik kat dalam kasut.
Macam cogankata Malaysia jugak 'Satu bangsa untuk satu Malaysia' jadi satu mesin basuh untuk satu stokin yang tak busuk....ermm membazir air.

Gua ingat gua nak study...next week final exam.Semangat ni datang bermula daripada pagi tadi lagi...
"kejap lagilah study...lepak dulu" hati gua berkata.
Jadi gua pun usha blog...usha je gua malas nak update.
Lagu indo takde yang best.Ade band macam kugiran untuk majlis kahwin pun boleh lepas syarat buat album.Hadoyai....lagi sedap gua nyanyi gua rase (gua raselah...biasa nyanyi dalam toilet)

"Kejaplah lagilah study" hati gua berkata lagi.
Gua tengok pulak video Johan dan Zizan yang sampaikan "Hot Chick Award" kat shout award  aritu.Perrhh.Best2.Saper tak tengok lagi sile tengok.Korang boleh search kat youtube.
Bile dah habis gua klik video lain pulak...
Klik punyer klik....sampailah akhirnya gua terklik video Megan Fox.Omaigod.

Baik gua study sekarang....

38 comments:

Farra Zulkarnain

semoga stdy dgn tekun. HAHA ;DD

hamzah ian

entry ini haram... arghhh..

Jeely jelly

yeke lu g study skrang ? haha

K I E R A

HAHAHA

Yellow LEOpard

hahaa..normal la mcm aku tuh,,

::Miss Pikon::

udah2 le tu klik sini klik sana.. pi stdy pi!

She is f.A.z.A

hahaha .. study laa bro.. sile kuarkan megan fox dr kotak fikiran anda skrg lalalala

Farah

All the best ! HAHA :D

azana

haha...study2!!

:: Zanna ::

study jgn x study yer~~

nadey

aku rase ko mmg semulajadi pndai...so xyah la study skung... memori kite pon leh simpan 72 jam....je...rugi ko study skung ok.......

baik ko relase jap....pe kate ko tgk cite korea dulu k

Rara Nasiha

tak payah studylah. meh sama2 layan fb pulak. :)

. E S H A .

yek ke study tue? ke pegy tido..? hha ;)

echah mashuri

baekk ko stdy skrg sblm ak repot kat mama ko.nak mama.nak mama..ahhaha..teringat entri gedik itu.kenapa ye?

NadNod

boleh caye ke pegi study ni? :P

Seri

study smart. buat apa nak gopoh2. kejap lagi boleh study. esok kan ada.

Izzat Aziz

haha.. biasalah tu tangguh nya tangguh last-last tak study.. biasa dah terjadi..haha

Oreo

kalau nak study mmg macam2 godaan,cobaan yang dtg

kita pon camtu gak ~biasa ar tu

HonEyBuNNy

cepatttt pergi stdy....huwawawawwa

NuR 'aQiLaH

boleh gua tanya megan fox tu sapa?
teehee :D

Un Phat Lee

nur aqilah : megan fox tu...actress untuk transformer. **lu buat gua teringat balik megan fox.grr....

Cik Mieyrarif

ouhh.selaat study
har har har

Yayaa

study-study !!

Fxysche Nas

baek g study
bak kate pepatah
"mula2 beriang-ria indah,sesal pendapatan di kemudian hari.."
='D agagaga

Umie Nadhirah

Jom layan video kat u-tube lagi?hahaha!

.::: Princess MOMOY :::.

hehe...nasib baik dah lepas zaman tu
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE di BBPM No. 382 !!

little cart00n

semangat study tol!
hahah

Mohamad Izwan

camane ko leh terklik ?.. hahaha

enyheartsdiamond

goodluck weyh! :DDD

Lovely Bella

jgn mls.. gi study!! babab nak!

fatin hanani

hehe bila nak stdy nmpk gaya nya haha

emmm cuim stokin hehehe :D

maCy

xjwb lg. ni fadli kan??

ayuakira

haha p stdy lah weii~

wunny

haha dugaan mencabar tuuu!
sabar la menghadapi! :D

siti habsah

kejap kejap...6t abes satu hari...xde stadi pun....:(

arif zakwan

cube lu tukar, "kejap lagi la gua berak"
cam best je. hahaha

Ain Zulaikha

hahahhahaha nasib baik tak terclick tettttt

n!da

huh! untong sunggoh setoking lu.
dpt ciuman.

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates