Sunday, August 22, 2010

Alkisah si Alien.

Sunday, August 22, 2010
Honestly last week
gua tak pegi solat Jumaat.
Bukan salah gua ataupun kaki Kak Shiro yang injured.
Tapi salah admin kat sini.
Ade ke patut diorang buat test time tu.

Tempat ibadat orang islam adalah masjid.
Jumaat tempoh hari bolehlah pulak gua terpegi church.
Memang damn lah kan.
Ni gara2 salah yahoo map yang salah bagi info.
Tapi,alhamdulilah gua sempat buat turning point dan sampai ke masjid
tepat pada waktunya.

p/s: kat sini masjid hanya ada satu.saper yang tak pegi memang confirm kantoi.
--------------------------------------------------------------------------------
Kalau kat Malaysia ade iklan pandang kiri,pandang kanan dan barulah melintas.
Tapi kat sini,lu lintas jalan sambil tutup mata pun gua boleh jamin
lu masih lagi boleh tengok cerita ultraman esok petang sambil korek hidung.

p/s:Kalaulah kat Malaysia buat macam tu...
Probably lu sedar2 je terdengar word "Marobbuka?" ehe.
---------------------------------------------------------------------------------
Gua dah enrol dah subjek untuk sem ini.Hari Isnin ni dah start kelas.
1. Calculus 3
2. Physics 2
3. Engineering Problems with Computer Application Lab
4. Principle of Materials Science and Engineering
5. English

total: 17 cr.

p/s: Masing2 name nak gerun je(except no 5).Especially yang no 3 and 4 tuh.

p/s: mungkin akan drop satu subjek.

p/s: wondering if there is a subject like NAD374.
(NAD stands for Nasi Dagang) Mengidam ni beb.ehe.

31 comments:

Wanie-san

eh..calculus 3? senang je...dah ambik!seronok blajar..principle of material pun dah ambik jugak time diploma dlu!so fun!lectrr best tu la subject tu jadi best.. btw..study elok2!

Nur Hayaty

owh,kamu belaja dimana?ngidam nasi dagang plak tu?orang terengganu ke?hehe

Kimmy

kau jgn phat, baru 2-3 minggu dah mengidam nasi dagang.. hahah.. baru kau tau cmne hidup merantau kt tempat orang..

p/s: aku bet mesti kau balik m'sia tiap2 tahun..ngeh3 ;DDD

Un Phat Lee

wanie:calculus 3 senang?gua dengar name pun rase nak senak perut.huhu.
Best ke material tu? baru je rase nak nak drop.hehe.tgk dulu cmne,hopefully lecturer die best.ehe. XD

Un Phat Lee

nur hayaty: gua blajar di amerika sykt.ehe. aah.mengidam lah pulak.dulu2 mse puasa kat mesia biasa beli.kat sini mane ade.nak buat pun tak reti.

p/s: gua orang johor. B)

Un Phat Lee

kimmy: haha.tau takpe.Tak semua benda yang kita nak ade kat negara orang.ehe.

p/s: ok2 kite tengok nanti cmne :PPP

echah mashuri

huyohh..time jumaat pun ade test?heeee

Un Phat Lee

echah: tulah nak buat cmne kat.Negara barat ni ape diorang kesah.ehe

Gen Fujita

anggap je darurat

Un Phat Lee

gen fujita: agak darurat gaklah time tuh.huhu

bidadarihijau

lol...xpe la...kt sne diorg mne nk sensitip kan..eh nk try la lintas jalan kt malaysia tutup mate...ahhahaha

She is f.A.z.A

owh u di tmpat org ek..
nway gud luck then.
n be strong =)

Faarihin

memang tak patut admin itu..

phat lee.. kamu belajar kat mana ni?

ribena.illina

wow! dak pandai ar ni engineering tuuuuuuuuuu~
hehehe~

mngidam nasi dagang ye? kesiannnnnnnnn

nasi dangang ganu ke klate ek ek? heee~

aku_gayahspears

lex2..namoo marah3... be cool..
Lawak betoi lah baca n3 nih..adess pecah usus aku...

anak pak hasim...

hahah bro mana study? di perantauwan ke? hahaha kesian kat ko.. :D

☺[ai][sUmi]☺Chan

wah wahh.. subject dia memang menggerunkan :P hehee.. mngidam nasi dagang ye? kat sana xde ke?? :P

Un Phat Lee

bidadarihijau: pejalan kaki memang dianggap raja kat sini.Pemandu kereta automatically akan stop bile nampak lu nak melintas jalan.

lu trylah.pape terjadi jangan salahkan gua.ehe. B)

Un Phat Lee

she is faza: yup2.baiklah.terima kasih. XD

faarihin: tau takpe.but diorang ape kesah kan?.Gua belajar di Amerika Sykt. B)

Un Phat Lee

ribena.ilina: bese2 je lah.

agaklah.nak makan.lu hantarkan leh tak?ehe.

Tak kesah.Mane2 pun takpe.asalkan nasi dagang. XD

aku_gayahspears: (lawok bonar name lu nih XD) Baik gua stop gelak sekarang.kang tak pasal2 usus gua pun pecah.ehe

Un Phat Lee

anak pak hasim: yup2 di perantauan.
takpe2.nanti gua mintak mak gua fedexkan nsi dagang. ::PP

Un Phat Lee

aisumi chan: gerun en? lu pun setuju dengan gua.

takdelah kat sini nasi tu.orang2 sini makan pizza je.ehe.Nanti gua try belajar buat. :P

Hamzah Ian

gile senang cam biskut.. gua baru ambik sem ni.. har har har..

Un Phat Lee

hamzah: iyakoh.lu hebat bolehlah.huhu.

tiafazunia

gua tanak komen byk!
gua nk ckp gua mengidam nasi kerabu! cis!

Un Phat Lee

pegilah beli.pastu makan sampai muntah ye.ehe. :PP

Mus

Giler babeng subject..
Aku calculus 2 pon dh 2 kali failed.wakaka

Un Phat Lee

mus: tau takpe.gile heavy.n ak dah drop satu subjek dah semalam.huhu

Yatre Hayati

kalau yang bawah2 tu faham. tapi yang atas tak bape faham. apa kena mengena lintas jalan dengan korek idung bagaii....x faham la!!

Nadia

hahaha ingatkan pegu church betol betol. ;p bikin suspense je.

Un Phat Lee

yatre hayati: haha.saje je bagi perumpamaan.nak dipendekkan cerita kalu lu lintas jalan kat sini sambil tutup mata,confirm lu masih hidup lagi.ehe. XD

nadia: haha.betullah.gua sampai kat church.tapi tak masuk dalam la.sebab gua baru perasan itu bukan masjid.ehe. XD

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates