Friday, December 17, 2010

Dia gay...benarkah dia okay?

Friday, December 17, 2010
Tadi gua tengok satu video kat youtube bertajuk 'saya gay saya ok'.Relaks je mamat dalam video tu confess "Saya gay".Waduh kok.Apekah...
Dari sudut kotak penalti otak gua berkata...takkan sebab harga minyak naik tetiba mamat ni mengaku jadi gay?.Dari sudut islamiknya pula adakah dia lupa bahawa dia beragama islam? Errmmm...

Gua pernah cakap dulu gua sekolah lelaki.Tiap2 hari bila kami nampak cikgu...kami akan beri salam tanda hormat.Tapi bila kami jumpa sesama member "Kelepekkkkkkk.....", kami tampar punggung masing2.
Panas...memang panas.....Panas bontot satu.Panas hati pun satu.
Kadang2 diorang strike tepat2 kat tempat kene sebat dengan ustaz pasal lewat bangun subuh.Grrr....

Walaubagaimanapun itu tak bermaksud kami gay kerana tujuan kami melakukan kegiatan tersebut hanyalah untuk bergurau semata-mata,bak kata falsafah urban lelaki kurungan 'friendship", itu adalah sebagai satu cara mengeratkan lagi hubungan silaturrahim sesama kami.Di luar...kami normal seperti lelaki2 yang lain kecuali mamat gay tadi.

Ali: Ko tak sekolah hari ni?
Sapek : Aku cuti dua minggu
Ali : Pasal Ape?
Sapek : Aku strike punggung cikgu.

p/s: dah habis final.hoyeah...

43 comments:

Puteri Iqa Izyan

tu r psl.bengong ah die tuh.gua panas je tgk vid tuh.selambe badak muke die ngku gay.

ah. tibe2 aku emo.agaga

budak2 laki kat skola aku dlu pun suke men tepuk2 punggung. huhu

Irine Nadia MaRceLLo

memang trademark budak2 laki ke suka wat camtuh? HAHA

fairuzhani

hahahah. boleh pulak! tak tau plak aku tu keje2 budak skola laki. kui3 :P

Un Phat Lee

puteri iqa izyan: mak aih diorang pun same gay.haha :P

Irine nadia marcello: agaklah.tapi mereka bukan gay.Itu hanyalah satu cara mereka bersosial.ehe.

fairuzhani: now you know.he he he

::Miss Pikon::

main tampar2 punggung?? wohoho.. memang panas! :P

aYun

auuww u soo gayy :p
hehehe
budak lelaki memang nakal kan :)
man with thousand faces..

husna

kawan2 aku pon slalu guna 'gay' untuk ejek sesama sendiri.hihi.
mcm tu bersosial eh?

Un Phat Lee

ayun: kang lembut sangat orang kate jambu pulak en.he he he.

husna: yup2.satu cara mereka bersosial.ehe.

Yatre Hayati

ala laki pun main tepuk punggung jugak ek. ingat perempuan je. hahah

Ain Zulaikha

kah kah kah, kesiannye.. habit apa lelaki buat cmtu? huhu

Hanisah Safian

eyhhh main tepok tepok pulak.tapi takpelah kalau salah satu cara nk eratkan sillaturrahim kan? muehehehehehhe~

adrinaqamarina

tengah loading. haha!

NadNod

memang sangat normal tu tampar tampar punggung. HAHA ;D

YanaMIB

aku xpernah nmpk lak bdk laki wat cemtu..ke korang buat bila ketiadaan wanita jek?? ngee~ =P

syarifah radiah ibrahim

aku rasa cam nak hampuk je mamat dalam video tu
kesian ah dengan dia
ish ish~

Kimmy Ai

hahaha.. strike punggung cikgu memang cari pasal lah kan.. ;)

Sarah-rah-rah

hahaha member laki aku pun main pukul2, geli.

wehh nah amek award neh ^_^

Awards Untuk Makcik Pakcik Canteeeek!

Lia Edwin

ala...lelaki beb..stakat cakap "lu gay lah"..bese je..jgn mara ek..my kazen lelaki..slamber derk je bila aku ckp die gay..

Sophia Rani

lebih kurang gak la 'frienship' sekolah dak2 pompuan... :P

eh eh.. dialog last tu terbaik bai.. ^____^

.:padie_eyla:.

hahhh.. bekerut tgk video tuu. makk aiihh. 'kami harap kami lebih tabah menjadi gay.?' [sumthing like that laa dia cakap] (-_-)''

Heidi Shafiq

strike la 2kali.. nt dpt 4minggu.. :P

Wahidah

uik jgn la trademark gitu...tk macho u..:P

ape la nak jadi ngaku gay tu ingt hot ka..isk3

Ery Farieha

dah tengok gak video tu

T______________T

aleen aiden

hahah.part kelepekk 2 memang xley blah?mcm tu ye kat skolah lelaki?maksudnye klo akademi tentera,polis pon mcm 2la ye?hu3.

Ain Zulaikha

ok dah tgk dah video dan blog itu jugak.. macam2 hal.. dah lah femes blog tu.. hilang respect

six.september =_=

video ni untuk lawak-lawak kot..ahaha

Amirrah Zawani

buat kat laki je taw.. jgn nak try kat pompuan pulak.. haha!! :D

HonEyBuNNy

kesian dia gay...huuhuhu....wah..dah merdeka eh...

PhatLee

yanamib: ble perempau takde baru kitorang buat.kang buat depan pompuan...confirm jatuh kemachoan kami.haha

aleen aiden: memang tak dapat disangkal lagi.macam itulah gayanya.haha

syazwani othman

tgk video tu..nmpk mcm dia lembut la....laki tampar2 buntut kira normal,kwn wani ramai je mcm tu hahaha kelakar XD

enaz

errr,dah tgk video mamat tuh, seram jer... boleh ae mamat tu wt pengakuan brani mati cm tuh... huh..

diana

orang lelaki suka bergurau macam gitu.pelik!!

Shaheila Malek

owh..video gay tu yee... pasni ramai lah kekasih dia..haha

Siti Mashitah Saidin

phat lee x gay kan? :p

PhatLee

siti mashitah saidin: lu rase cmne?haha.mestilah tidak.Gua normal beb.

♡ Sutera Kasih ♡

belum tgk lg video tuuu..

Cik Tom

wah dgn bangga ngaku gay...dunia dah songsang...

phatlee...ok je nickname tue..unik..sbb tue blog ni femes :)

IMANSHAH

aiseh man..camne ni 7 tahun ngaja sekolah jantan ni..tahun depan takut kena raba ni kat budak3 tu..haha

BENA

ye ke bkn depan pompuan laki suke wat ? aku rase . depan2 pompuan pon same . aku time kelas dulu slumber jek budak laki men pogol2 . ko tau pogol ? HAHAHAAHHA :)

Phat Lee

imanshah: berhati-hatilah ye cikgu.Sentiasalah toleh kebelakang bile cikgu hendak memulakan perjalanan.he he he :P

Bena: emm pogol tu maksudnye toron. betul tak? ehe

nadey

seyes aku rase org msia nk mmg brani dh....seyes mase ni la aku rase para ulama masia kene ambek tindakan!



asrgggggggggggghhhhh aku mmg panas ngan gay2 ni

Coco

dah b'kali2 aku jumpa vid gay tuh. tp xprnah pn aku klik play. HAHA

Miss Tasantek

tepuk bontot je??
normal ....

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates