Wednesday, December 29, 2010

pengalaman saya menaiki 'roller coaster'....

Wednesday, December 29, 2010
Untuk soalan gua yang lepas....ramai yang jawab bunyi kebaaabooom tu bunyi kentut
tapi korang silap bunyi tersebut adalah bunyi bunga api.Tahniah kepada Kimmy Ai kepada jawapan yang tepat lagi padat daripada anda.Hadiah nanti lu claim bile lu jumpa gua nanti okay? 

Tadi gua ke Six Flags...sebuah theme park yang terkenal dengan roller coaster nye....

Superman The Escape...antara roller coaster terlaju dan tertinggi di dunia

Goliath...antara roller coaster ke tertinggi di dunia....

Dahsyat en kedua-dua roller coaster ni?
tapi sayang...satu pun gua tak naik...
Gua tak naik pasal yang roller coaster superman tu tetiba lak tak bukak harini...
mungkin sebab cuaca hari ini yang windy2 gitu....

Yang goliath tu gua tak naik pasal.....
hehe....
Cube korang tengok balik gambar kat atas ni...kalau koranglah...korang nak naik ke?
Jangan naik roller coaster tinggi2...Ingatlah orang yang tersayang. *tetiba

Jadi gua main yang biasa2 sajer.First timer macam gua ni kang naik yang extreme2 terus trauma taknak naik roller coaster lagi.
Selain roller coaster...gua main bumper car...
Pastu gua ingat gua nak main yang kuda pusing2 tu....tapi segan pulak...kang member2 gua taknak mengaku gua member diorang pulak.haih....

p/s: sorry kengkawan...takdapat lepak blog korang.Gua kene checkout motel sekarang...lepas ni nak gi santa barbara...tengok laut pastu tengok permandangan2 indah di tepi pantai.ehe...

25 comments:

sab

wow. patut ler biase update tgh2 malam. di sana wktu siang yek! :P

gua main roller coaster kat genting pun boleh melalak cm nk mpus! ni kan nk naik yg tgi mcm tuh..peehh..mati hidup balik. tak hingin! haha

Seri

huh, gayat sih. takut terkencing lak nanti. tapo roller coaster tu mesti ada sistem keselamatan. kalau jadi apa2 leh ganti rugi. kalau pihak pengurusan buat tak tahu boleh saman

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

saper orang yg tersayang tu? hehhehe

ZaliHazali

gua lagi la tak berani. sebab dah trauma main rollercoaster seawal usia 7 tahun. seram sampai skrg

Puteri Iqa Izyan

hahaha.aku lagi lah tak penah naik.
yang biasa kat genting tuh pun aku tanak naik, kalau yang nih, harem tak naik lgsg. haha

Kimmy Ai

kah kah kah... kan betul aku teka.. baca sound effect pun tau.. ;)

wooo, roller coaster tu nampak agak menakutkan. tapi bile naik sekejap je pun rasa dia. alaa, rugi la phatlee kau tak naik. dah la susah dah nak pegi sane. karang boleh cerita kat cucu cicit, "Atok dulu ha pegi naik roller coaster kat sini lah, takde main ps ke xbox ke, real punya!" hais~

anyway, aku nak souvenir dari us~ (^________^)

Fxysche Nas

haih..nk naek bnde alah ne kne pikiq 100 kali..pikiq dosa msa silam..taubt awal2..adoi...
tak berani den...hehehe

nurkaloi

wahahah kecut perot......
tp cam syokkk abes jerr
tggal jnzah jer smpai bwh t
roh daa kuwa dulu sbb takut
hehehehe
yeaa upload citer and pic best best lagi
jom renang..........

enyheartsdiamond

err..! tak nak la naik roller coaster tu :p

nt kte naik kuda pusing2 sama2 tau :p

nama.aku.lynn

gila btol roller coster tu..tgok pic pon dah buat den nak mloya..hahahha~

syazwani othman

roller coster nie sesuai la untuk org putus cinta haha



tengok roller coster pun dah serammmmmm

Lovely Bella

last kau naik rollercoaster aku pitam.. hahaha... doktor kate kalo aku nak bunuh diri try laa naik lagi. hehehe jadi akux naik dah pastu..

syarifah radiah ibrahim

uih tinggi sangat tu
kalau aku pun taknak naik haha

lama dah tak main bumper car
huu~

anys-ann.

jeles ah yall cuti panjanggggg!

IMANSHAH

dah tak mau naik dah..tobat!!

rabiatulpaid.

alamakk rugi lu tak naik.
extreme lah best ;p
bumper car lu buat gua gelak memanjang.hahaha.

NadNod

sayangnya tak naik roller coaster tu ;D agaknya kalau naik, mesti menyesal tak kesudahan. menyeramkan ;p

e.l.i.z.@

perghhhh roller coaster kt sana kompom la maha dasat punye kan...tp kalu gua, gua tingin nk test tahap adrenalin gua hahah

nabilah_2908

tkpernh naik lagi roller coaster...enth apa la perasaannya bila naik kan..? huhuhu...xmo la...seram je.. ;)

selamat mencuci mata...melihat keindahan pantai tau...bukan kt tepi pantai.. :P

jom ke APA KATA HATI pulak,
GOOD LUCK MALAYSIA..!!!

Jeely jelly

kalau lah pasni lu naek yg kuda pusing2 tu... jgn lupe snap pic pastu upload.. gua teruja giler nk tgk.. haha

Wanie-san

perghhh..memang m'cabar!
kalau wa la..wa mmg naik!biar terburai isi perot!hoho

aleen aiden

wuuu..xberani naek roller coaster.tp teringin!..hu3

ejat_laranista

bgus lah ko path lee....masih mengingati orang yang tersayang...hehehe...

kasturi jiwa

ahhahaa..poyo jee an pathlee..
hehehhe

Siti Mashitah Saidin

suka bummper car!

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates