Wednesday, December 8, 2010

rase macam nak cium je dahi die

Wednesday, December 8, 2010
Fuhh...habis jugak lab physics gua hari ni...lab terakhir gua untuk semester ini.Perrrhh.....
Kerja lab yang susah,complicated lagi mencabar minda membuatkan gua seringkali menjadi orang yang terakhir meninggalkan lab.Jadi hari ini adalah hari yang paling gua tunggu2 selama ini....

Yehaaa...
Tiada lagi adengan2 gay yang akan berlaku selepas ini...gua tengok member gua...member gua tengok gua.Pastu member gua senyum.Damn.

"Sejak bile lu jadi gay ni?"
"Pale mu...kawe pun takdo ideo(idea) nak buat bondo ni..tu pasal kawe senyum" **die bukan orang kelantan mahupun orang negeri sembilan

Bace lab manual pulak macam bace karangan member gua, Kodak bertajuk "Pengalaman ngeri di Sungai Congkak". Bace dua tiga kali tapi masih tak paham2.haha.


Lab physics dah habis jadi sekarang gua dah rase seronok...rase bebas....
Rase macam nak cium je dahi instructor lab gua (seorang lelaki Chinese daripada China) sambil berkata: "Omaigod omaigod finally I'm free to fly like a bird"

kah kah kah......


44 comments:

IMANSHAH

cium dahi cikgu meh

Puteri Iqa Izyan

weh.lame tak nampak lu.
pergh! fizik tuh.dulu f5 gua selalu skip kelas fizik.

NadNod

cium dahi. HAHA

areteacar

waa.. tahniah. terbang sebebas burung :p

nadey

kah kaha akahaka
sumpah lawakkkkkkkkk

mmg gay tu je kesimpulan yg aku leh buat

*dahi die licin ke????

lolitasinta

haha .
na tnye gk .
licin ke ??
sy suda follow .
f.m.b yaw !

::Miss Pikon::

cium jgn tak cium!! hahaha~~

BENA

akiu tak suke blaja fizik time dulu2!! tapi aku suke masuk lab . sebab aku xyah ngadap muke cikgu aku duk bebel . HAHAHAHA :)



weh ko campur ayat kelate nga nogori . sengal ! hahahaha :)

Fxysche Nas

cium wayar2 tu r
baru nikmat!
haha =D

yaya

aku tumpang simpati phatlee, sbb kau baru berpeluang nak terbang. enjoy. haha

faten helmi nuur

wah physics , feveret tuh, dlu cegu slalu buat lullaby dngn formula physics. sampai aku tdo :)

syarifah radiah ibrahim

eh physics
nak masuk lab memang best tapi part nak baca manual n buat report yang lemah tu
haha

hamzah ian

comolot la best.. kah kah

Farra Zulkarnain

cium jangan ta cium ! cayok cayok. HAHA ;/ seronok bebenor ea. wee~

azana

aku lg la x suka fizik.. entah nape..
malas nk hafal n pham..haha

ZaliHazali

cium bau syurga..kahkah2. lu mmg buat malam gua tersengih2.

Wahidah

cium dahi ala2 pengantin yg lepas nikah tu ker..hahaha


:P

Nurul a.k.a Riko

tergelak golek kat sini! beshlah. Blog lu mmg ada magnet lah. Siyes!

~eZmALiZa~

mcm engineering..amik kos ape?? :))

Ain Zulaikha

huwaaa saya tak pandai macam awak.. amik fizik? nak kenal muka surat satu pun tak pernah.. hehe

Rara Nasiha

cis kek, baru gua perasan kat tepi tu gambar lu dalam adamaya. :)

NBLH

CIUM!!! CIUM!! hahaha. nanti suck out ilmu dia sikit. Lepas tu kita share. deal? O_O

haszuraidah ishak

nape tak m*l*t je trosss..hehehe

Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang

one2paii

gua cadangkan..lu cihum jerk dahhi die..sebab nak amik berkat ilmu die..cihyum..cihyum..hahaha

Awatif Azizi

OMG...

hahah... ;)

asmaroro

bestnye dah habis lab!

y@n@ M!B

dulu kn aku xsuka dgn lecturer fizik..sbb dia suka syok sendiri time ngajar..dia hebat tp syok sendiri..huhuhu~ =P

☺[ai][sUmi]☺Chan

hihiI~ yieyy! dah free dahh...

sab

:)

HonEyBuNNy

tahniah dah bebas....ehheheh

Mohamad Izwan

tekun wat eksperimen..haha
arghh !.. aku plak tak bebas next week.. dah start sem plak..

FIFIEY LYCHEE MARATION

salam ziarah d sni. wah, hbis cunn title post..:)

btw, dh hbis exam ye? tahniah!!!

syashafie

physic lab memang ta besh =.="

Faarihin

hahaha.. belasah aje buat apa2 yg patut..

Yayaa

cium jee.
eyh ! kalkulator same !! hahaha

HZQH

hahaa boleh hentak kepala sekarang :D

Sarah-rah-rah

benda2 alah fizik itu menakutkan :p

Pinky Pixie

instructor lab lu bace x blog lu ni? haha..

little cart00n

tak suka fizik! bikin kepala pecah! grr!

Syida Shukor

sama dengan elie , tak suka fizik !

siti habsah

haha... njoy ur moments... best of lux in ur final...:P

fatin hanani

bagus la dah selesai :D

e.l.i.z.@

iskkk sib baik la gua xde subjek fizik nih...takut je gua tgk wayar2 nih :P

cimut munniey :)

comolot comolot please haha

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates