Friday, August 6, 2010

flying

Friday, August 6, 2010
FLY.
Korang pernah tak fly mase sekolah dulu?

Gua?
Tak pernah.

Nak kemane kalo fly pun.
Keliling sekolah gua ladang kelapa sawit
and depan sikit ade kubur India.
Huh,sape nak.
Lainlah kalo pakcik2 undertaker kat situ
bukak arcade kat sebelah kubur tu.
Kalo adelah macam tu,rase nak fly mungkin ade.

Plus gua dulu prefek.
Eheh,malulah saya kalau kena lucut jawatan dan
gantung sekolah.

Jadi,
Karektor sebagai budak baik gua teruskan
sampai akhir F5.
Dan ianya melekat sampai sekarang.ehe.
(terperasan sikit.Sory2. XD)

kesimpulan: Katakan tidak pada merokok.
(ape kaitannya pun gua tak tahu XD)
------------------------------------------------------------------------
Off to Serdang this afternoon and
tomorrow:
KLIA - Taipei - Los Angeles - Chicago - Des Moines - Ames
Expected time: 34 hours.

"Ya Allah ya rahman ya rahim,permudahkanlah perjalanan kami,
semoga kami selamat tiba ke destinasi yang kami tujui".
Amiin.
---------------------------------------------------------------------
Dengarkan lagu daripada Kangen band
bertajuk terbang bersamaku. B)

28 comments:

amira

huu?? sekolah ktne.. sekolah mira pon kelilingnya kelapa sawit gak... hohoh

anys-ann.

what a longggg journey! best best best! nak ikottttt!

Kimie Hashim

penah penah penah ! hehehe..masa tu time koko, gila tak syok pegi koko phat, then ak ngan membe2 ikut pagar blakang skolah, nak-nak time uh mmg pagar uh tengah repair, HEM mmg carik next day, tapi nasib kitorang lepas..hahahahahaha..teringat zaman skolah..huhu..

Syazwan

selamat tinggal msia...
aq follow blakang kau...

HaNTwO

hahaha teringat plak mase dok asrama bile baca N3 ni...aku pernah kena tangkap gambo ngan warden masa panjat pagar...hampes kena sebat buntut...tp pengalaman yang ceronok disitu...

Wanie-san

selamat berjalan2 bersuka ria..keh keh keh hope everythng gonna be ok.:)

hidayah

selamat terbang pali.gudluck n all the best.do keep in touch. :D

Amir

gud luck phatli
semoga selamat pergi n pulang
jaga megat elok2 di iowa hahaha

Hamzah Ian

sbb slalu fly la gua blajar isap okok.. hahahaha..

Un Phat Lee

amira: sekolah gue kat rantau,negeri sembilan. B)

anyss-ann: Jom.lu readykan luggage sendiri n masuk dalam tu.hihi.
Beg dah penuh ni.damn. XD

Un Phat Lee

kimie hashim: perrh nasib baik lu mat.Lu antara orang2 yang bernasib baik.Kalo tdk,esoknye name lu naik assembly la.hehe. XD

Un Phat Lee

wan: haha.ak terbang dulu.Ko pun dah nak dekat dah.tinggal a few days later je lagi.Baik ko packing cepat. Ak syorkan takyah procrastinate mende nih macam buat assignment chem.haha.
Cuti panjang nanti,kita jumpalah balik ramai2. XD

Un Phat Lee

han-two: haha.tak pro lah lu.Ape yang best nye beb.Jadi famous satu sekolah ke.ehe. XD

wanie-san: Thnx XD

Un Phat Lee

hidayah: TQ.Ya2 keep in touch.Ym n facebook sudah ade,jadi tak ade masalah.ehe.See there later. XD

amir: thnx.Engko pun same jugak.Takdehal,ak jaga dia baik2.hahaha. XD

Un Phat Lee

hamzah ian: kire,ade kaitan gaklah kesimpulan gua ek.haha.

Nor Liyana Mohamad Rosly

tak adventure la tak penah fly pali. aku je penah banyak kali fly dulu ;)

ape2 pun seronok tengok korang semua dah nak fly. lepas ni entry2 pasal kat sana pulak kan. all the best yep kat sana nanti!

Un Phat Lee

nanloly: cayalah nana.huhu.

takleh beb.gua pegang banyak jawatan.kantoi sia2 je. XD

yup,cerita2 tentang di sana pulak.Lagu2 indon kat blog gua nih,silap2 aribulan semuanya bertukar jadi lagu2 inggeris.ehe XD

Kimmy

uihh,, brape kali nak transit? gila ah.. kalo kimmy sekali transit jer and around 12-13 hours je.

p/s : sure letih giler!

e.l.i.z.@

alahai jeles nye...lu manyak untung ar beb..degree pun dh sambung over the sea...gile ar best!

S. Al-Farisi

goodluck.. semoga selamat sampai ke destinasi yg dituju ya.. semoga Allah melindungi korang dalam sepanjang perjalanan korang dan semoga dilindingiNya selalu semasa kerberadaan di US selama 3thnn

♥cutebabygirl♥

kahkah.
i dulu, fly tu 1 kewajipan stp mggu okkkk
nakal ah dulu2
ngeeeeee

rabiatulpaid

selamat terbang lu
:)

☺[ai][sUmi]☺Chan

phat lee.. dah nk terbang ke?? windu kamu le nnt :p hehee.. eyhh~ apsal xleh download eyh lagu2 yg sumi minat tu.. dia kuar lagu lain.. huhu~

fatinmmj

haha..bgus truskanlah jdi budak baik..katakn tak nak pada rokok..huhu..
mcnelah life lee dlu ye...??huhuhu
baik, dah tu pngawas plk...hehehehe

fatinmmj

Un Phat Lee

kimmy: 4 kali transit.haa.amek ko.haha.penat giler.huhu.But nasib baik gua tak tunggu lame sangat.Paling lama pun adelah dalam 4 jam.

eliza: Alhamdulillah rezeki.Lu nanti sambung phd,sinilah mari ea. XD

Un Phat Lee

sheera: terima kasih kerana mendoakan kami.dah selamat sampai pun.alhamdulillah.

kepada kamu juga.Selamat berpuasa ya!. (ape cakap ni?Damn) XD

Un Phat Lee

cutebabygirl: perhh.lu ni nakal tahap maksima nih.setiap minggu ek.Respeklah same lu der. XD

rabiatulpaid: alhamdulillah.Sudah selamat sampai.Terima kasih ya.XD

Un Phat Lee

aisumi chan: gua dah sampai dah pun.Takpe2 gua masih lagi boleh update blog gua nih.Internet coverage di sini sudah available. XD

oh iyakah?apakah tajuk lagu2 tersebut? nanti gua fixkan balik.thnx sbb bagitau. XD

fatinmmj: siapa ea budak baik tu? Gua macam terasa pulak. XD

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates