Friday, October 1, 2010

jom ber'experiment'

Friday, October 1, 2010
tadi gua ke lab physics,

Macam biasa,gua takkan baca lab manual awal2 sebab gua malas.haha.
buat ape baca awal2,nanti dalam lab blurr jugak.

time kelas berlangsung...
Gua memang dah tau gua akan blurr,so mode muka blurr take action sampai ke habis experiment.

p/s: nasib baik hari ini gua dapat lab partner yang paham camne nak buat mende2 tu semua.ehe.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Apekah tujuan kita bereksperimen?
Untuk mengaplikasikan teori yang telah kita belajar lah kan.
Sebagai contoh korang belajar cara2 nak ngurat awek,
nak tahu berkesan ke tidak,korang kenalah aplikasikan teori tersebut,Contohnya:

Lelaki."Assalamualaikum,boleh saya tahu macam mane nak ke library?"
Pompuan."Hai abbaaangg,jom lepak sama2 malam ni,I cukur bulu ketiak you,you cukur bulu kaki Aiii"

p/s: Owh silap.Itu mak nyah rupenye.(ape punyer example ko bagi ni PhatLee?)

17 comments:

Deslim

Haha zaman matrik dulu mmg aku depend 100% lab manual, aku cuma malas nak wat repot, lukis graph, Crewet gilerr..!

Pinky Pixie

euwww.. geli mak! haha
nyah pun u nak. i ni u xpndang pom kan.. hakhak

SitiMashitahSaidin

"mak like!"

hahahahahah~

Kimmy Ai

haha.. kalau zaman matrik tak baca dulu lab manual memang nak kena ketuk kepala lah kan..

nyah? weee~

hanis jenon

malam tu ko lepak same2 x? haha. jangan pali. jangan.

diana

haha...
lepak sambil bercukur..
berpaedah la lepak gitu..

Un Phat Lee

deslim: haa.bab report ngn lukis graph tu pun lagilah gua tak suka.leceh.ehe

pinky pixie: nampak ke lu.gambar lu ade kat sebelah kanan atas ni kan?ehe :P

Un Phat Lee

mashitahsaidin: B)

kimmy ai: owh.iyakah? gua tak pernah masuk matrik.gile strict kat sane.

Un Phat Lee

hanis jenon: haha.takdelah jenon.saper nak.ko nak ke?ehe XD

Un Phat Lee

diana: wah.sungguh sporting lu nih.huhu XD

amira

hahaha.. lab manual tu buat hiasan je lah.. haha

airazulaikha

hahahha..gelak2..

ribena.illina

hahahahahaha! cube kasi tunjuk ckit muke blur ko! example terbaik dr ladang ! haha

hamzah ian

oi leo.. hahahaa

Un Phat Lee

airazulaikha: B)

ribena.ilina: ade kat poster gua kat bawah ni.lu tengoklah.ehe XD

Un Phat Lee

hamzah ian:
oi hamzah B)

Ca Cik Duyung

xsuka buat eksperimen tp suka buat dia punya kertas keje..hehe..kalo dlm group da biasa bab dokumen ca buat.. :P

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates