Wednesday, October 6, 2010

Menikahlah denganku

Wednesday, October 6, 2010
Pernah tak korang diajak berkahwin?
pernah tak?
gua serious pernah.
Betul lah.
Serious gua tak tipu (muka ganas)

Leha: U nak kahwin dengan I tak?
gua : Nak
Leha: Betul ke?
gua: Betullah
Leha: Kite kahwin sekarang nak tak?

tiba-tiba....

"Amaaattt! balik Mat oi.dah nak maghrib ni!!!."

Gua: Eh,mak aku dah panggil baliklah.Esok jelah kita sambung balik ea.
Leha: Okay.

p/s: teringat zaman budak2 dulu.main kahwin2.ehe.
----------------------------------------------------------------------------------------
New song update.

ini dia lagu baru...
daripada Duamata bertajuk Menikahlah Denganku

untuk mendownload lagu ini
sila klik di sini.

42 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

hahhaha...sabaQ dek...
bagi akak kawen dulu
jangan langkah bendul....

hehehhe

kata kila

serious aku tak pernah main kawen kawen

mia

hhahaa....teringat maen kawen3 mase kecik3

SitiMashitahSaidin

main kawen2...?
:P

nurkaloi

grr~~ingat ann memang betol de yg tak thn nk kwen ngan ko
ahhaii...dahsatt ingat ann org pmpuan jer men kawen2....
muahaha ko pun join eaa
bagus~~~

sab=)

gua download lagu ni. haha. best!

ZaliHazali

kehkeh, menarik je zaman kecil kau ni...terbaek...

e.l.i.z.@

hahha potong stim betul la mak lu

azana

hak..hak.... syok men kawen2...

Kimmy Ai

har har har.. tak pernah main kawin2.. tengok org main ade slalu ar.. ceit!!

ribena.illina

jom kite maen kawen2 umo besaq lak nak? tu time lu kecik2. skg besa2 lak. HAHAHAHA

Myra Arshad (:

perggh. comel je kecik2 maen kawen2. skrg kalu jmpa geng kecik2 dulu, mau malu alah aku :D

annfrendly

kah..kah..
ceh.. ingatkan tadi baru ade orang ajak kawen..

kalau baca entry kat sini mesti asik ketawe..kelakarrr...

imanshah

wah aku kalau macam tu nak kawen gak la..sapa yg nak kawen ngan aku sila angkat tangan!! p

anys-ann.

kan best kalau org ajak kawenn :)

Un Phat Lee

yaniebudakgebu: so bile lu nak kawin ni?ehe

kata kila: tu jelah time lu boleh kahwin cerai kahwin cerai.rugilah lu tak main.ehe XD

Un Phat Lee

mia: cantek lu pun pernah main.ehe

sitimashitah saidin: tak pernah main ke?

Un Phat Lee

nurkaloi: mende best mesti kena join.hehe.

sab: silakanlah ye.

Un Phat Lee

zalihazali: weyh.lu cepatlah kahwin.haha :P

eliza: takpe2.esoknya gua sambung balik kahwin.ehe XD

Un Phat Lee

azana: B)

kimmy ai: lu tak main? lu sudah terlepas satu nikmat menjadi kanak2.ehe :P

Un Phat Lee

ribena.ilina: emm.cam best je.hahaha XD

myra arshad: haha.tau takpe.teringat balik telatah masing2 mase kecik2 dulu.segan giler beb. ehe XD

Un Phat Lee

annfrendly: tulah gua pun harap macam tulah tapi takde pulak jadi macam tuh.ehe B)

imanshah: makcik salmah kang belakang dapur tu ade angkat tangan tadi.lu nampak tak tadi imanshah?ehe XD

Un Phat Lee

anyss-ann: esok lusa ade lah tu mak lu call.(takde kaitan.ehe XD)

imanshah

makcik salmah tu kalau janda ok la, tapi kalau anak dara tua lagi ik..kalau bini org nak kena parang ngan laki dia?? gedik tol makcik salmah..awww

Dayana Nasir

sekarang dah takleh dah main ajak2 kawen ni..nanti tibe2 je ade yg anta rombongan meminang betul2. haha

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

ari ni dah menikah lom?
mana n3 baru?
hehhehehe

aTiKa aTeRkaH

kawin kawin..best best..hehe

hamzah ian

gila

Farra Zulkarnain

bestnyaaa, i jgkk ada pengalaman yang sama. tp skrang everything change. ;((

Abie

haha,menarik.
wa tak maen kahwin-kahwin
teros jadi ayah,emak,anak.
:p

Un Phat Lee

imanshah: hahaha.takpe lu boleh practice sekali lumba lari 100m.hari sukan kan dah dekat nih :P

dayana nasir: haha.nice ape kalo jadi macam tu.ehe XD

Un Phat Lee

yaniebudakgebu: hari ni belum lagi.mak die tak bagi kluar arini.ehe

nnt gua update ye.ehe XD

atika aterrah: ehe XD

Un Phat Lee

hamzah ian: "kentang" haha XD

farra zulkarnain: yola,mu udah bosar,tak boleh dah main2 macam dlu lagi.kang betul2 orang datang meminang kang.ehe XD

Un Phat Lee

abie: haha.tu lagi advance.gua pernah gak main macam tu weyh.ehe XD

Deslim

wahwahwah. dah ada calon ke ni?

Wahidah

blog ne sgt sempoi........i likessssssssssss

nurkaloi

opsss...best ker men kawen2??
hahha

tia

hahaha!
betul2!
siap kutip bunga lagi buat pelamin.
kahkah~

Un Phat Lee

deslim: takde lagilah der.lu carikkan untuk gua boleh?ehe XD

wahidah: B)

Un Phat Lee

nurkaloi: best beb.bile lagi lu nak main kahwin cerai kahwin cerai?haa... ehe XD

tia: haha.betul tu.pastu rembat baldi kat bilik air untuk buat kompang.ehe XD

nurkaloi

hahaha...tol gak..
ermm aku skong 100%...

Un Phat Lee

nurkaloi: ehe XD

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates