Sunday, October 10, 2010

Kamu boongin aku

Sunday, October 10, 2010
Boongin adalah bohong a.k.a tipu

Elemen yang penting dalam percintaan adalah bersifat jujur antara pasangan.
Ingat!!! Lu tak jujur,tak bertahan lame beb hubungan korang.
Contohilah pasangan kat bawah ni...

Awek. "Sayang...,sayang kentut ke tadi?
Balak."Aah.I punyer yang bau telur tu.
Awek. "I pulak yang bau bangkai tu..Hihi"

haa nampak tak? sifat jujur macam ni yang kita mahu.
(takde idea lain ke PhatLee?busuk betul example ko nih)

Selain pengguna2 skim cepat kaya,
orang yang mudah ditipu adalah kanak2.
sebab ape?
sebab diorang kanak2lah.(giler jelas explanation ko nih Phatlee)

Gua pun biasa jugak tipu anak sedara gua.
Best beb.

Gua, "Baik lu jangan masuk jamban tu.Sebab kat dalam tu ade hantu",
Sepantas watson nyambek,kakak gua sepak gua.
"Ko pehal nak takut2 kan aku?"

Owh Damn.Itu kakak gua rupenye.
Sorry kak.Gua tak pakai spek tadi.ehe.

p/s: weekend dah nak abis.Gua dah start jadi busy balik.
--------------------------------------------------------------------------
New song update!
lagu baru daripada Duamata bertajuk Kamu Boongin Aku
Best lagu nih.Sila dengarkan.

Untuk mendownload lagu ini
Sila klik di sini.

49 comments:

mia

hahhahaa...nice entry mr phatlee...

fatenhjikhsan

ceh...contoh yg couple 2 x leh bla..contohi la syeikh muszhapar,snggup tnngu 8 thun nk khwin..

Raja Fiqri Fauwaz

Awek. "B...,b kentut ke tadi?
Balak."Aah.I punyer yang bau telur tu.
Awek. "tipu, mane ade I bau kentut!"

jenis jujur macam ni yang kita tak nak.

siti habsah

hahaha...nice!! ...thumbs up!!!

Farah

Duhhh , terlampau jujur couple tu . Haha :D

SitiMashitahSaidin

x bole blah komen raja... hahahahhaha

Syida Shukor

kakak lu memang bagus hahaha

☺[ai][sUmi]☺Chan

sudah semestinya do download.. walaupun tenet lelah semacam time ni ^^

imanshah

aku tergelak sambil terguling2 doe baca entry ko kali ini.mabuk air sejuk ka

imanshah

aku tergelak sambil terguling2 doe baca entry ko kali ini.mabuk air sejuk ka

Farra Zulkarnain

haha, nice one. like entry ni laaa. bguss mr. phat ! mengarut pandai jee. kalau laa saya yang jdik kakak tu. confirm mr.phat bertuka jdk unta terbang, HAHA ;DD

azana

huhuu... nk tipu budak kecik tp tersalah org... benda ni penah jadi kt aku..haha

PIDUT ASiS

mesti ko pernah wat macam tu kan??hahahaha..kentut pas tu ngaku dengan bangganya..hahaha

Post Terhangat...
Peti sejukku Berkumuh Lagi...

Pinky Pixie

euuuwww.. bab2 kentut mmg x leh trima langsung.. len kali tlg bagi cth yg puitis sikit hokey. haha

amira

tak sakit ke kalau terlalu jujur?

Kimmy Ai

hoho.. beb,, benda ringan2 tak perlu kot nak jujur2 sangat.. jadi kes lain plak.. hahaha... ;DD

annfrendly

hahahaa..contoh terbaek punye.. hehehe..
best jugak lagu ni..

MOHD ASHRAF

hahaha..un2..lawak hambar ko smpi ke arini x brubah ye...haha

Seri

tolong jangan 'kencing aku'

anys-ann.

hehe comel je couple tuu en :D

y@n@ M!B

boleh x aku nk ngaku aku juga seorg yg jujur mcm cth kapel tu...lalala~ =p

tia

selaen jujur, percaye pon penting! :)

Shue Aida

awww... nice pakar !

Danial Ikhwan Jaafar

hahaha lawak2, tapi ada mesej tu. hehe

nabilah_2908

hahaha..baik punya contoh... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MENU 101010

e.l.i.z.@

xde contoh lain ke hahhahah kentut jgk jadi isu hahha

sab

like ur blog! sempoi dude..

ribena.illina

hahahahaha! sengal la ko nih. tp aku pon ske tpu ank buah aku. tapi aku selalu kne tpu ngn adik aku. ADUHHH !

cintatehO

hahaha agak masuk air skit la di situ..ngee3x

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

hahhahaa....lagu best...

hehhehee

yaya

kentut sapa lagi busuk yg ?
kentut ayg .

*jujur tak?*

Un Phat Lee

mia: B)

fatenhjiksan : 8 tahunn?mak aih.respect2.ehe XD

Un Phat Lee

mia: B)

fatenhjiksan : 8 tahunn?mak aih.respect2.ehe XD

Un Phat Lee

Raja Fiqri Fauwaz : haha nice gak der example yang lu bagi.huhu XD

siti habsah : B)

Un Phat Lee

Farah: err...oke ape?ehe XD

SitiMashitahSaidin: tulah.nice en?Raja2 ade orang berkenan kat sini nih.ehe XD

Un Phat Lee

Syida Shukor: TQ kak.ehe XD

aisumi: terharu gua.ehe XD

Un Phat Lee

imanshah: entalah der.tetiba je datang idea nih.hehe

Farra Zulkarnain :err,ganas jugak lu nih.ehe :P

Un Phat Lee

azana: kita serupa.ehe XD

PIDUT ASiS: err.err..mane ade beb.ehe XD

Un Phat Lee

Pinky Pixie: baiklah.gua akan buat lebih dramatik lagi okay?ehe XD

amira: betul jugak cakap lu tu.tak sakit ke? (haa saper yang patut jawab sebenarnya soalan ini?) ehe XD

Un Phat Lee

Kimmy Ai: emm,betul jugak en.kang tak pasal2 si suami kena tidur luar.(-tak kaitan.ehe XD)

annfrendly: jom layan same2.ehe XD

Un Phat Lee

acap: hehe.ak dah berubah lah cap.makin hari ak jadi makin serious.ehe XD

seri: err...ape tu sebenarnya.ehe XD

Un Phat Lee

anys-ann: tulah rase nak kentut sekali dengan diorang pun ade.hahah XD

yanaMB: yeay.gua dah jumpa satu couple.ehe.sweetlah lu dgn hb lu.ehe XD

Un Phat Lee

tia : betul2.

Shue Aida: lu nampak cun kt pic tu.ehe XD

Un Phat Lee

Danial Ikhwan Jaafar : wah.bagus2 lu paham.ehe XD

nabilah_2908: B)

Un Phat Lee

eliza: tulah.tetiba gua pun tak tau. tetiba je dtg idea tu.ehe XD

sab: ehe XD

Un Phat Lee

ribena.ilina: haha.cayalah adik lu.hebat.ehe XD


cintatehO:err.err.ehe XD

Un Phat Lee

yaniebudakgebu:jom layan XD

yaya:haha.nice beb example lu.hahahhaha. XD

Anna Boleyn

betol2..jujur tu penting dlm 1 prhubngan. tp kdg2 trsasar gak. trpksa mnipu ats sbb2 yg KUKUH. :)

Un Phat Lee

anna boleyn: betul2 gua setuju dengan lu.kadang kita terpaksa menipu untuk menjaga kepentingan sesuatu. XD

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates