Thursday, October 28, 2010

Name LeeosDOTfm tapi mane lagu?

Thursday, October 28, 2010
Aman en?
Senyap je.
Nasib baik gua tak tertidur time gua taip entry nih.

Gua terpaksa buang playlist gua buat sementara waktu sebab file hosting gua tetiba je buat hal.Mungkin pasal gua lupe nak tarik flush kot kat jamban tadi.Haih.Damn damn.

Orang yang sukakan keamanan pasti happy bile bukak blog gua.
Dan orang2 yang jiwa kacau macam gua pasti rase lagi kacau bile tak dapat
dengar lagu2 jiwang nih.
Jadi relaks, gua akan cuba setelkan masalah ini secepat mungkin.
Tapi gua tak janji pasal gua tengah busy sekarang nih.
Comment2 korang pun gua ade tak balas lagi en? emm...

sejarah: LeeosDOTfm ni nama panjangnya adalah LeeosDOT:fadhli mengarut.
Jadi lagu2 indon2 tu sebenarnya hanyalah bertindak sebagai side project gua.

Dan benar... Fadhli name gua.comel en name tu?haha
Gua saje tukar jadi Phatlee sebab nak nampak brutal sikit.
Tapi ingat!!! walaupun name brutal tapi kat dalam hati ini masih lagi ade taman.ehe.

Anonymus "Weyh aku tak tenang ah, mane lagu kau ni?"
Imam muda PhatLee "Jom baca Almaksurat sama2.InsyaAllah tenang hati lu nanti"

p/s: err...err.... B)

42 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

wa rindu lagu dangdut kat belog lu....ada?

CiK UnGu ViOLeT

hahaha..tetiba je blog ni aman & makmur! cepat kasi huru hara balik dgn lagu2 jiwang karat tu! kih3

tia

fadhli ?
ouhh!
cam nme abg gua,
fadhli halim :)

Rt-qaH

x best sbb tQaH mula2 follow blog nie sbb lagu2 kat sini best..cepat letak balik.. ;(

Siti Mashitah Saidin

dalam ati da taman, dlm taman ada?? hahahahahaha

HonEyBuNNy

hhahha...nama i lak fadhilah....comel kan>>uhuuhuh

siti habsah

haha.....klu dlm ati de taman, maknenye ko ni playboy r eh???? sbb byk bunge kat dlm....hahaha.....:P

Farah

Derrr , terbaik la jawapan imam muda itu ! :D

NuR 'aQiLaH

erk.
tape.
kdg2 diam lebih baek dr bising.
tp gua syak jiwa gua pom akan kacau kalo x dgr muzik.
bhahaha

Black_roses92

haha..bgus gak kekadang sunyi jap.. tenang jiwa.. haha..

*apahal lak la tetibe nk mntak maap gak kt ayh kita?? ish.. ;D

nurkaloi

aghhh jiwa kacau
baru nak dengar lagu at sini
tapi tak pe
aku tawu ko need rest....
dimaafkan

ciknamr

hahahha menanti lagu phatlee!

Kimmy Ai

haha,, phatlee tak habis2 dgn imam mudanya.. ;DD

S. Al-Farisi

sat lagi boleh la playlist letak mathurat naaa... hohoho

M I A J A M A L U D D I N

tsk.. tsk,. tengah jiwa kacau sekarang neh.. urghhhh..

mia

ahhaa..pesan imam muda phat lee xdilupekan ek..hahhaa..berjaya buat sy gelak bc entry ni

imanshah

owh fadki namanya, haha sungguh sweet

Wanie-san

wah!
aman dunia!!
tiada pembisingan.
eh?
jgn emo en fadhli. ^_^

☺[ai][sUmi]☺Chan

will miss u laa.. bila nk letak blik??

Cik. Bena

adeh asal aku masuk blog ko mesti nak gelak. hahahaa

weh aku de terpikat satu lagu ni dr blog ko
aku ulang2 smpai aku sedeh kot. HAHAHAHA

Myra Arshad (:

fuhh. aman nye rasa ~ hahaha

Wahidah

fadli..auww..swheettt pe nama tu.,.hahaha...


eik playlist br ka?

Coco

ada taman? taman apakah? taman tema ekk? XD

aTiKa aTeRkaH

baru nak aman woih..haha

K I E R A

Fadhli, nanti letak balek playlist tu.

Best kot lagu sane -.-

kasih dania

wahhh..byk lagu la kt blog awk ni....leh la download2 nnti..=)

Seri

patut rasa lain macam. biasanya hati tambah tenang

Chybee

beza sungguh fadhli ngn phatlee. satu bunyi gentle habes. satu lg bunyi ganazz tu. hehehe

nabilah_2908

huhu...dh tak aman damai lagi dh blog ni... dh ada lagu... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
APPLE OF MY EYES

Cik Akma

fadhil? pggl padil boleh? eheh

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

baru perasan la...pengkomen sini ramai aweks2 hehehhehe

izee

terbaaek ar !!!

annfrendly

yo2.. ya au...auu..
seriuz name phatlee mengingatkan pade kumpulan Toophat..
lagi satu handbag jename BabyPhat...
huhuhuuu

e.l.i.z.@

haah laaa...br gua pasan, name blog lu ni ala² radio gitu...no wonder la lagu sentiasa bertukar

Anna Boleyn

hehehe terbaik punya jawapan dari imam muda phat lee. siyes den memang intakan ketenangan. dtg blog lu mmg tenang jer dngn lagu2 yg ada. den suka lagu nurlela! yeay!

Un Phat Lee

yaniebudakgebu: ade2. silalah tengok2 kat playlist tuh.ehe

cikunguviolet: dah.sudah bising balik dah sekarang.yea.

tia: gua abang lu sebenarnya.haha. XD

RT-qah: k2 playlist gua sudahpun diletakkan semula.

sitimashitahsaidin: dalam taman ade mcd.tol en?

Un Phat Lee

HonEyBuNNy:
betul ke? wah.comel2.ehe XD

siti habsah:
playboy? gua setia pada yang satu beb.ehe

Farah: yea! XD

NuR 'aQiLaH:
Tahniah2.Secara tidak langsung anda telah diterima masuk untuk group: JIWA KACAU.haha XD

Black_roses92:
tulah tenang en? ehe.tapi sekarang dah bising balik.yea... ehe XD

p/s: gua pun tak tau pasal ape.gua ade buat salah ke ngan ayah lu? ehe.

Un Phat Lee

nurkaloi:
TQ2.lu memang cool.ehe XD

ciknamr:
dah ade sekarang.yea..

Kimmy Ai:
Malam ni jom pegi masjid dengar tazkirah jom? ehe

S. Al-Farisi:
wah.satu idea yang bernas.Tq sheera.ehe XD

M I A J A M A L U D D I N:
relaks2 masalah hosting gua dah setel dah.ehe XD

Un Phat Lee

mia:
senyum2 lah selalu ye mia. ehe XD

imanshah:
Terima kasih cikgu. XD

Wanie-san said:
tulah aman en.Gua pun sokong lu.Yeah.ehe XD

☺[ai][sUmi]☺Chan:
Yeah.masalah dah setel dah. XD

Cik. Bena:
Cantek.Lu dengar sampai airmata lu diparas lutut.eheh :P

Un Phat Lee

Myra Arshad:
yea.dah bising balik.haha XD

Wahidah:
terharu gua dengar lu cakap macam tu.(T_T)

yup2 baru punyer. XD

Coco:
ada taman syurga.amacam? ehe

aTiKa aTeRkaH:
takboleh lah senyap2 nih.jiwa gua kacau.ehe

K I E R A:
dah2 gua dah letak balik dah. XD

Un Phat Lee

kasih dania:
selamat mendownload dan mendengar ye. XD

Seri:
wah cantek!.Gua dah jumpa sorang lagi geng: JIWA KACAU. hehe

Chybee:
tetiba gua rase dii gua ni brutal.ehe XD

nabilah_2908:
huhu...dh tak aman damai lagi dh blog ni... dh ada lagu... ;)

Cik Akma said...
mane2 pun boleh.gua tak kesah. XD

Un Phat Lee

y.a.n.i.e budak G.E.B.U:
err...aahlah gua pun baru perasan.ehe XD

izee:
Lu lapar ape nih? hehe :P

annfrendly:
actually name phatlee ni datang daripda toophat jugak.ehe

Babyphat? wow,gua rase macam gua comel sekarang.haha. XD

e.l.i.z.@:
saje nak buat macam radio.tukar lagu2.cuma satu je gua tak dapat nak buat,letak DJ kat dalam radio gua tuh.ehe XD


Anna Boleyn said...
Cantek.gua pun suke lagu tu.best en.mendayu-dayu je bunyi die.Selamt mendengar ye Anna. XD

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates