Saturday, October 2, 2010

Terlanjur mencintaimu

Saturday, October 2, 2010
Gua pernah terbaca satu benda ni dulu....
"Senang untuk seorang lelaki melupakan perempuan yang pernah disukainya.
tapi sukar untuk perempuan melupakan lelaki yang pernah dicintainya."
Lebih kurang macam itulah bunyinye.
Nak ingat sebijik2 balik memang takdapatlah jep.Baik gua hafal surah albaqarah lagi bagus.

Tapi betul ke macam tu?
Entahlah.
Gua pun tak tahu.haha.
Korang buatlah research sendiri pastu bagitau kat gua.ehe

Jom baca kisah cinta sorang member gua nih,Aiman.

Aiman."Selama ni Aiman tak pernah sakitkah hari Amira.Kadang2 Aiman bagi Amira cokelat lagi.Tapi kenapa last2 Amira nak kahwin dengan orang lain? Ape salah Aiman?"

Amira."Amboi Aimaannnnn.Aiman kan kecik lagi.Baru umur sepuluh tahun kan.Kakak ni dah tiga puluh tahun sudah.Mestilah kena kahwin".

p/s: korang tengok.kecik2 lagi dah start menggatal.haih.
Korang macam tu jugak en dulu? ehe.
-----------------------------------------------------------------------------------
ini dia lagu baru
Terlanjur Mencintaimu by Taxi.

untuk medownload lagu ini.
Sila klik di sini.

34 comments:

amira

apo guna nama den? har3... ade ke budak seploh taon tu berkenan kat den.. tak patot la kau

☺[ai][sUmi]☺Chan

"Senang untuk seorang lelaki melupakan perempuan yang pernah disukainya.
tapi sukar untuk perempuan melupakan lelaki yang pernah dicintainya." love this quote :)

She is f.A.z.A

"Senang untuk seorang lelaki melupakan perempuan yang pernah disukainya.
tapi sukar untuk perempuan melupakan lelaki yang pernah dicintainya."

True!!!! ;p

dark r0se

"Senang untuk seorang lelaki melupakan perempuan yang pernah disukainya.
tapi sukar untuk perempuan melupakan lelaki yang pernah dicintainya."

amat3 lah betulll~ lelaki senang n mudah melupakn perempuan...tapi pmpuan ni sayang dy terhadap lelaki lebih dr segalanya membuatkan sukar untuk dyowang melupakan kengan dy n lelaki tersebuttttt~ ambik mase jugak~ huhu~ :)

imanshah

ntahlah, aku senang je..haha

Wanie-san

betul!!!
lelaki kalau dia dah ada ppuan laen dia akan mudah melupakan yg lama..

perempuan walaupun ada yg baru dia mesti akan ingat ex dia yg dlu if bukan dia yg mintak putus...hoho

Nadia

haha sengal. gatal betol aiman. :p
betol jugak laa statement tu. ;p

wannurfazrini

ngehehehe, dah mcm sin chan bdk ni . gatal !

siepalhijau

isk3 aiman.kecik2 dah gatal.pegi maen kawen2 lah

wawa

weiyuu..
aku baru tawu adanya taxi band nie
like hujan kemarin syahdu je..

soffea

yup. agree dgn quote tu. sbb pe eh? sadis woo. haha.

nway, lagu tu sedap. mcm apple. eh? haha. tapi seriously, tibe2 t'ingat kisah dulu. so, untuk takmo ingat, takleh hayati lirik la. hehe =)

Myra Arshad (:

haha. sepulo da pandai. ishk ishk. ni semua kes tiru abg dan kakak dorg . HEHE

shima

aiman gatal nohh.haha

Kimmy Ai

ke kau pun macam aiman tuh? har har har..

susah beb perempuan nak lupa lelaki yg dicintai..

tch~

miss keroppi

hehe:D comel je aiman~

annfrendly

err.. kalau betul2 sayang mesti susah nak lupe kot.. kalau tak betol2 punye sayang.. sekejap aje boleh lupe..

LiNdA ZaiN's

btl...setuju 100%..even setahun dtiggalkan pun aku masi xble lupe dia...huhu

Seri

betul la. memang sukar untuk melupakan

Deslim

Off topic.

Ingin mencari cinta? Bacalah ayat pengasih. Yusof ayat -4

^^

ribena.illina

mase kecik aku penah ckp gtu gak kat kazen aku. tp die dah tunang. arhh gile frust! WAHAHAHAHA

Un Phat Lee

amira: kire lu hebatlah tu.budak 10 tahun pun minat kat lu.ehe

aisumi: wah.gua percaya lu dah berpengalaman dengan mende2 ni semua.ehe

Un Phat Lee

she is faza: wah.sorang lagi yang berpengalaman.

Un Phat Lee

dark rose: orang ketiga yang berpengalaman mengenai benda nih.cayalah.

imanshah: cayalah bro.let by gone be by gone lah en(betul ke tuh quotation tu?)

Un Phat Lee

wanie: cukup berpengalaman lu nih

nadia: thnx for the vote.

Un Phat Lee

wannurfazrini: B)

siepal hijau: yup2.nanti gua surah dia main.ehe XD

Un Phat Lee

wannurfazrini: B)

siepal hijau: yup2.nanti gua surah dia main.ehe XD

Un Phat Lee

wawa: silakan lah ye mendengar.ehe XD

soffea: takpe2 lu takyah ingat.nanti kang lu pedih hati pulak en.ehe XD

Un Phat Lee

myra arshad: biarlah myra oii.budak2 lah katekan.ehe XD

shima: B)

Un Phat Lee

kimmy ai: wah.berpengalaman sudeyh lu ni en.ehe XD

miss keroppi: B)

Un Phat Lee

annfrendly: betul2.gua setuju.

linda zain: takpe2.benda2 macam ni memang memakan masa.ceewah.haha. XD

Un Phat Lee

seri: jumpa lagi sorang yang berpengalaman.cayalah.ehe XD

deslim: thnx deslim for that knowledge.

Un Phat Lee

ribena.ilina: hahahaha.ribena2.takpe2 banyak lagi laki lain.ehe XD

ada sya

suka btl la entry ni..

Ca Cik Duyung

mcm xkena je contoh cerita ngan topik..haha..:P

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates