Friday, October 29, 2010

Sebab gua minat die...

Friday, October 29, 2010
Setiap hari gua akan terima beberapa buah lagu indon yang baru2.
dan kerja gua ialah menilai lagu2 tersebut mengikut halwa telinga gua.
Mane yang gua rase best, gua akan kongsikan kat blog ini dan bagi link untuk orang2 lain mendownload.
Mane yang kureng gua akan simpan sahaja kat dalam harddisk gua.
Gua buat benda ni semua sebab gua minat....


Gua rase puas bile dapat kongsikan sesuatu yang best dengan orang2 lain.

anonymus: Pehal entry ko arini tetiba jadi serious ni PhatLee? sakit hape?
Phatlee : Pensil tekan-tekan aku hilang dowh.Grr....

p/s: masalah hosting dah setel.Yeaaa. (muka masih lagi serious)

45 comments:

Wahidah

suke dgr lagu2 kt blog lu..dh mcm jd mp3 sendirik jer..hehehe

HONEYBEE ANJELL

lu mmg suka lagu indon je ke?

yana zuera

yeay. sa bley dnga lgu kt blog lu lg. ;)

Un Phat Lee

selamat mendengar semua.

honeybee: yup2 lagu2 indon is my obsession.ehe XD

airazulaikha

saya suka belog hencik leeos.
hehhe

Irine Nadia MaRceLLo

irine fanatik band2 indon! :)

sab

sempoi! :)

ayumi pinkahana

best la lagu2 kt cni! =)

NuR 'aQiLaH

"Gua rase puas bile dapat kongsikan sesuatu yang best dengan orang2 lain"
-petikan phat lee-

p/s: nak kongsi hati bulehhh??
bhahaha

*caaabbuuutttt

Cik Akma

wahh bgs2. boleh la dgr lagu indon2 terbaruuu. lg pon lagu indon best kot haha~

Siti Mashitah Saidin

pensil tekan2 lu ilang beli la baru~
aiyark...
:P

Yatre Hayati

kita pun suka dengar lagu-lagu indonesia...:)

K I E R A

Best lagu bro ! :D

Wanie-san

tai betul la..
lagu2 hang mmg best!^_^

Coco

nah pinjam la pensel tekan2 gua. XD

MissNafa

rajennye :) teruskan usaha ok.
bestla lagu2 kat cni ~

Pinky Pixie

irine komen entry dy la. demm2.. gwa x puas hati dengan lu la mat! lu pakai ubt gune2 eh. haha


yg pasti kalau gwa dwload kat 4 shared, msti carik name lu. haha.

imanshah

suka lagu wali yang sedey tu..

aku tak ingin , kau menagis bersedih.

cik @!en

hohoho.. peminat lagu indon ek?
tapi memang best la!! hehe


p/s : sila beli pensel tekan baru ya! hehehe

Cik. Bena

ohoooooooo. lagu baru pulak dah. haaa weh2 patlee. aku dga lagu nurlela tuh ha. sampai sebak aku. HAHAHAHA


bgus ko ni sharing is caring. caring is. arhhh malas aku smbung. HAHAHA =)

PIDUT ASiS

len kali ikat la pensel tekan2 tu kat leher..baru tak hilang..heheheh

Post Terhangat...


Kerana Kamu Pengikutku...

.waniey jamaludin.

haha..*muke serius

MOHD ASHRAF

ko mmg mat jiwang la un..hahaha

anys-ann.

apsalll title tuu takde kena mengena langsong? gua dah excited nk baca.

p/s: aisumi cakap gud morning ;)

Anna Boleyn

hahah gua suka sume lagu kat blog ni phat lee. lagu yg tak tau pon boley jadi tau. thanx.. :)

Myra Arshad (:

kenapa mesti lagu indon ? ko orang indon ke? hehe

izee

wa pun minat sm dia...ghaaaghaaaa
sgt besttt!! layan..

nadey

style!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skali aku bukak blog ko ...lame doh sbb dgr sume playlist ....seyes doh!!!! hehehhe gud job....kalo la blog ko ni....ambek charge sejam rm???...leh jd jutawan ko doh


cube ko seru name pensil tekan ko....n sebut2 al hakku....

aku slalu buat gtu alhamdulillah...aku pkai pensil tekan aku sejak sek men

yuyu

blog ko klaw xde lagu lagi best la...

*serious*

siti habsah

bese... ak pause je lgu dlm ni klu ak nk lepak lame kat blog ko....haha......:P

donny

salam..minat juga lagu indon ni...

annfrendly

TQ lah phatlee..
Gua memang suke musik..
Zass.. layan...

pensil tekan2 ilang..??
takkan lu nak suh kitaorang reramai pos pensil tekan baru dari malaysia sebagai tande terime kasih sebab membekalkan stok lagu indon yang best2 kot...berkotak2 sampai sane nak.. sampai lu tak tertekan2 dah pensil tu.. heheheh

Kimmy Ai

hahah.. demn, aku nye pensil tekan pun hilang. isk3.

yaya

playlist dah ada balik. yey! yey!

Neoz

Mantap ler ko punya blog bro... gua layan lagu indon yg lu publish... update salu lagu yg sdap2 yer... ahakz...

Seri

datang sini nak dengar lagu & baca entry baru

imanshah

ramai tol minah yg minat lu

misSbLurRy

so far lagu kita sama taste.........hahahahah

Un Phat Lee

airazulaikha:
TQ2.terharu gua (T_T)

Irine Nadia MaRceLLo:
Fuyyooo Irine datang sini beb.perrhh...
lu peninat fanatik lagu2 indo? cantek.kita memang sejiwa.ehe.
Selalu2 lah kemari ye,gua akan update lagi lagu2 indo yang best2.ehe

sab:
Selamba!.ehe

ayumi pinkahana:
selamat mendengar ye ayumi. XD

NuR 'aQiLaH:
haha.boleh je.tak cukup dengan hati gua.gua bagi lu hati ayam kat pasar malam.amcam? ehe XD

Un Phat Lee

Cik Akma: best en lagu indon?kita memang sejiwa.ehe.

Siti Mashitah Saidin:dah2 gua dah beli pensel tekan2 baru.yea.ehe XD

Yatre Hayati:
cantek.jumpa sorang lagu peminat lagu2 indo. XD

K I E R A:
Tq2.ehe XD

Wanie-san:
TQ wanie. XD

Un Phat Lee

Coco:
mane nih.tak dapat pun.ehe :P

MissNafa:.
selamat mendengar ye missnafa


Pinky Pixie:
TQ pixie sebab support jenama Leeos.ehe XD


imanshah:
fuyyoo,jiwang karat jugak luh nih en.ehe :P

cik @!en said...
yea.TQ2.ehe XD

p/s:dah2 dah beli baru dah. XD

Un Phat Lee

Cik. Bena:
Sebak je? menangis? ehe :P

caring is...(gua pun malas nak sambung.haha)

PIDUT ASiS:
bernas jugak idea lu nih.nanti gua apply.ehe XD

waniey jamaludin:
(muka masih lagi serius walaupun gua dah beli pensel tekan2 baru)

MOHD ASHRAF said...
TQ acap.haha XD

anys-ann. said...
ade kaitan lah.cube lu check balik.ehe XD

Un Phat Lee

Anna Boleyn:
yea.TQ2.ehe XD

Myra Arshad:
tulah tak tau apsal.tapi gua memang minat lagu2 indo ni.ehe

p/s: gua bukan orang indo. XD

izee:
minat sama gua ke? yea? dah ade sorang peminat.ehe XD

nadey:
mak aih.gilerlah lu nih.pakai pensil2 tekan2 sejak daripada sekolah menengah lagi.cayalah.ternyata lu bukan seorang yang cuai.ehe.

nice jugak idea lu nih.tapi takpe.gua kasik je semua orang menikmati lagu2 indo ni secara free. XD

yuyu:
owh yeke.wah baru tau.ehe.TQ2 for your opinion. XD

Un Phat Lee

siti habsah:
haha.lu memang seorang yang sentimental.takpe2 gua tak kesah.ehe XD

donny:
selamat mendengar donny.

annfrendly:
fuyyoo.kalau dapat berkotak2 pun best jugak hape.blog buat stok bekalan sampai gua grad nanti.ehe XD

Kimmy Ai:
gua rase lu tertinggal kat dalam lab kot tadi.ehe XD

yaya:
yeay! XD

Un Phat Lee

Neoz:
TQ neoz for supporting Leeosdotfm. XD

Seri: dah2 gua dah update dah. XD

imanshah: err...member2 blogger je ni der.ehe XD

misSbLurRy:
yeke? yeay.ehe XD

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates