Monday, October 25, 2010

Cerita hantu

Monday, October 25, 2010
Mungkin korang tak boleh tidur malam lepas baca entry nih.
Jadi kalau korang rase tak mampu hadapi perkara ini.Gua rase korang tau nak buat ape.ehe.
-----------------------------------------------------------------------
Nak jerit atas gunung.Takde gunung di sekitar gua.
Nak jerit dalam jamban orang pasti akan tnye "susah sangat ke nak melahirkan kapal selam lu tu?"
Nak pukul member gua.Tak sampai hati pulak.Semua muke seposen je.haha.
Nak gelak tanpa sebab orang akan cakap gua giler...
Jadi tengok cerita hantu adalah satu medium untuk gua melepaskan tension....

"Aaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgh" Phatlee menjerit.
Mael. "Come on lah Phatlee,cerita baru start lima minit,hantu pun belum keluar lagi ko dah jerit ape kes?"
Phatlee. "Err saje lepas tension.Susah dowh paper physics tadi.Damn Damn."

Amacam? nice en?

Semalam gua baru je tengok cerita Paranormal Activity 2 kat panggung.
Perrh....
Tangga tempat minah tu kena seret lebih kurang nak sama macam tangga rumah gua.Adoyai.

di rumah selepas menonton movie tersebut....

Gua "Ko takut tak nih?"
Mael "Come lah beb,tu cerita je tuh.Mane ade takut"
Gua "Aku nak turun bawah jap nak tengok TV.Ko takpe en kat atas nih?"
Mail "Err...err...Jomlah turun sekali"

Gua cube taknak gelak tapi... (kah kah kah)
Tergelak jugak.Damn damn.

Sila tengok gambar di bawah....


Hensem en?Emm.Habislah.Memang tak tidurlah korang malam nih.haha.(saper rase nak rembat gua silakan)

p/s:Yang laki kalau korang pun same jugak.Memang sah korang gay.

56 comments:

imanshah

salam.

cikgu penah jadi hantu..buat drama kat pentas..haha

hentakbelipat

lu cuba samakan hantu dgn lu ke camne

Rowena Chasez

ok..
sungguh seram..
sgt menakutkan...
:p :P :P
hey laki pon camtu gak ek..
nak mntak org lain temankan...
hehee..
tak sangka lak..
:)

safarina adnan

wah....sungguh ensem lah kn...hahaha:)

nadey

hahhahhahahahah ko nk jd mcm aku ke??? penakot???? aku smpai nk tndas pon takot seram!!!!!! tp seyes cite tu mmg harem weh...aku mati2 percaye yg tu bukan movie tipu!!!!!!!!!!

perghhhh ensem la phatlee ni...nk ngurat la hahahahahahha gurau2 huhuh

misSbLurRy

beb,pokok blakang lu cantik seyh....
ko tlong tebang and post kat wa...
rasa mcm nak tanam depan pintu umah lerrr

tia

dari first gua tgk cte hantu, smpai skang gua tdo tak bole tutup lampu!
demm demm!

CinderLaLa

fuhh...hensem siot....pokok kat belakang.. Errr...mana gambar hantu??

Ieeko.

Ahahah cite tu, psycho kan hantu tu :) Lol.

Farah

Eh , yang ni gambar hantu ke ? haha =P

☺[ai][sUmi]☺Chan

ahaa~ jom tgk cite hantu ngn sumi.. kompem xsenang dodok.. asek jerit jee..

bUskar

heheh~
mmg xtido la malam ni~
terbyang2 di mta=)
menghantui~hihi

Catdy Khadijah

fuiiiiiyoooooo.... hensem tuuu....


**saje kasi hidung u kembang kempis...**

Coco

hensem ah pokok kt blkg lu. XD

anys-ann.

hensem ah rambut lu!

Cik Akma

paranormal da ade yg ke 2 eh? lg serammm??

Pinky Pixie

ingt seram nau tadi. baru nak tutup. haha.. xpe2. agak seram la ni ;p



abg kacak, jom kapel? haha

farrazulkarnain

confirm mlm ni tido ta lena. haiyooo. ada penawar ta ?

syaza kelyza

paranormal activity 2 ?

alaaa nak tengok !

Siti Mashitah Saidin

smart! aha~

Abie

haha,bapak klaka.
hantu dalam paranormal uh lu ke?
baru wa tau.
:p
eh, ktsne dah de paranormal activity 2 nye ke?

annfrendly

hahhaaa.. kelakar laa..
mail pun kelakar.. hahahahaa...
tangge jeke yang same? lain2 tak same?

Phat lee memang lu hensem..
(sure lu dah kembang bermangkok2 bile kene puji setengah mangkok)

abeslah.. lepas ni meroyan gay2 nak contact2 lu.. hehehehe

K I E R A

Mael tu tkbleh blaa lah

HAHAHAHA ;D

K I E R A

Mael tu tkbleh blaa lah

HAHAHAHA ;D

ZUE SMILEYX5

Hahahaa..jerit sal paper fizik lak..hadoi ai...ingat kan mmg takut tgk cita hantu...hahah

IRAH HAJERAH AZMAN

wa penah kene sakat dengan hantu.tp wa sangat blur..wa tgk dengan pandangan yang

"oh hantu " ~..~

sebab bakat wa sangat tinggi dalam bidang ke bluran, jd wa x penah takut bila tgk crita hantu. ok tipu. wa memang penakut. `..~

mungkin kawan lu kene blaja jadi blur.... ~..~ okok.tak de kaitan.

Seri

huh, mujur sudah cukup tidur masa baca N3 ni

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

wah....dek...
ada pokok daun kaler merah la kat belakang ko....ni mesti kat oversea eh? hehehhe

HonEyBuNNy

hahhhahha...mcm2 la....nak tergelak..hahhahah....

Amy Syaquena

salam...

perghhh hensem tue mestu juling mata2 aweks bile tengok nie hehehe...jemput ke sinar raudah ye

Amy Syaquena

salam...

singgah tengahari kat sini, tuan rumah dah lunch ke belum

Amy Syaquena

salam...

singgah tengahari kat sini, tuan rumah dah lunch ke belum

y@n@ M!B

ololo tomey tomey laki takut antu!! miahahaha~

nk lepas tensen gi karok la beb! ko nk jerit smpi nmpk anak tekak pon xde org kesah...huhuhu~

Black_roses92

haha..paranormal tu cm syiiooot je.. haha.. seram gak la sikit.. alaa..sikit je. tak de la takut sesangat en.. ish..tgk pic phatlee, bkn xlena tido or xley tido.. lg lena je tido.. haha

mia

hahahhaa....ok3..ade rasa nk rmbat ni?mcne??

ciknamr

nak gelak jap.. ahhahahahha

siti habsah

paranormal xtvt 1 pun ak xtgk lg....hihihi..... eh, phat lee..umo ko bape eh???

::Miss Pikon::

PhatLee! PhatLee! aaaaarrrrggghhhhhhhhh!! aaaarrrrrgggghhhhhhhhhh!! (histeria) heh! =p

Amy Syaquena

morning..

amy datang bertandang pagi sambil mencari juadah baru, x update lagi erk...

Anna Boleyn

hahah aduihh seram nya! sampai terkucil den baca entry ni. kikikiki ;p

penakut betul mail tu. ;p (cakap besar) hehe

yaya

buat aq cuak je weh.
siott.

ohh, paper physics mmg sgt susah.
Demm.

M I A J A M A L U D D I N

citer hantu la sgt.. haha.. ^_^

izee

hahaaaa bongekk la ko!! ntah papeee..gua rembatt lu ar!

edaolala

hahhaah funny ;p love ur belod. dari aritu nak follow lupa je :D now i dah follow ! :D ehehhe

maCy

kacak. errr, xkuar :(

Kimmy Ai

phatlee, tinggi kau berapa? mcm tinggi jek.. boleh jadi calon menantu mak aku neh.. hahahahahahahaha!!! ;DD

Un Phat Lee

imanshah: haha.perrh dahsyat lu nih.

hentakbelipat: err...err...ehe XD

rowone chasez: hehe.ingat laki semua berani?

safarina adnan: err...errr. (tak tau nak cakap ape)haha

nadey: tulah teknik penceritaan macam nak real je en.

missblurry: nanti gua send dengan poko2 krismas sekali.haha.

tia: mak aih lu nih.dahsyat2.haha XD

cinderlala: err..tak mo letak.orang gua pulak jadi cuak nanti.haha XD

Un Phat Lee

leeko: tau takpe.tapi style en cerita die?ehe

farah: sukatilah lu lah nak anggap macam mane pun.ehe XD

aisumi chan: lu pun suke jerit gak eh.perrh boleh buat tag team ni.kita lawan saper jerit lagi kuat.haha XD

buskar: bagus lu nih.jujur.haha

caty khadijah: err...err...ehe

coco: pokok tu cakap terima kasih.

Un Phat Lee

anys-ann: ea? yea! haha XD

cik akma: yup2 dah kluar dah kat sini.Lagi seram? entahlah.actually gua tak tengok yang 1st punyer.ehe XD

pinky pixie: lu lapar tak.jom makan.ehe XD

syaza kelza: wah.berani ek lu

nih.respect2. XD

sitimashitah: smart en pokok tu.

abie: dah2 dah kluar dah kat sini.nanti lu tengoklah.best woo.haha :P

Un Phat Lee

annfrendly: arrggh..tidak.mamat gay sila lari jauh2 daripada gua.

kiera: tulah.Mael...mael..

mael ko dengar tak nih? ehe XD

zue smileyX5: relaks2.lu tak rase takut en? bagus2.ehe XD

irah hajerah: nantu gua suruh member gua menuntut ilmu dengan lu.ehe XD

Un Phat Lee

seri: kah kah kah.nice betul comment lu nih.haha XD


yaniebudakgebu: gua atas land lah.bile mase pulak berdiri atas laut nih? haha.(sumpah hambar)

honneybunny: ehe XD

amy syaquena: belum lagi.lapar gak nih.kalu lu nak belanja gua mcd boleh jugak nih.hehe XD

anna boleyn: ye.dah jumpa sorang penakut.hehe :P

yaya: susah en? damn2

amy syaquena: err..err...ehe XD

Un Phat Lee

yanaMIB: emm.nice jugak en idea lu.nanti gua buat okay? ehe XD

black_roses92 : tulah muka gua lu rase tenang en biler tengok muka gua? haha XD

mia: adoi.(tersepak diri sendiri)
p/s: ni kira dah setel lah en?

cinamr: grr... hehe XD

siti habsah: gua pun tak tengok jugak yang 1st.ehe.
umur? 60 gua rase.pastu lu bhg 3.ehe XD

miss pikon: haha.sumpah lawak comment lu nih.jangan sampai macam tu sekali weyh. XD

amy syaquena : dah update dah tadi.ehe

Un Phat Lee

anna boleyn: yea dah jumpa sorang penakut.ehe :P

yaya: susah en? damn2.

miajamaluddin: ehe XD

izee: adoiii.(tergigit lidah sendiri) .ehe XD

edaolala: yea...hehe XD

macy: aaa?

kimmy: 177cm.tinggi en? haha.

ieqa

gua tergoda. ouchhhh

Un Phat Lee

ieqa: err.. ehe

amira

ko duduk sebelah harry potter pun aku tak kenal.. haha

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates