Sunday, January 16, 2011

Andaikata Facebook Ditutup

Sunday, January 16, 2011
Baru2 ini...satu dunia dikejutkan dengan berita Facebook akan ditutup pada 15 March tahun...haa itu gua tak sure bile...adakah tahun ini...tahun rabbit...ataupun tahun depan...tahun naga.Gua rase mungkin tahun ni...pasal rabbit lagi comel daripada naga. *apakah?


Tapi itu sekadar spekulasi sahaja.Tak pasti lagi kebenarannya.Orang kate ini hanyalah sekadar lawak serious dibuat oleh Mark Zuckenberg.Lawak ke?
Entahlah....gua tak rase peladang2 di Farmville dan pemburu2 tikus di Mouse Hunt akan tergelak bile mendengar berita ini.Penat beb bercucuk tanam and tangkap tikus.Walaupun gua tak main game2 ni semua tapi gua paham....
Bercucuk tanam tak semudah menanam mayat kucing yang mati...dan menangkap tikus tak semudah yang kita lihat Khairul Fahmi, penjaga gol Malaysia menangkap bola.
Gua rase Zuckenberg kene stop baca playboy mulai sekarang dan study balik majalah gila2 ataupun majalah ujang untuk hasilkan lawak yang lebih berkualiti.

Oleh itu...sebagai kesinambungan kepada tajuk gua diatas....sila teruskan membaca entry ini.....

Kenapa Brad Pitt tak kahwin2 lagi?

Sebab ade orang yang ketiga

Kenapa The rock tidak lagi beraksi di WWF?

Sebab dia takut dengan mamat ni...

Kenapa blog ni dah jarang berupdate sekarang ni?

sebab....Obama perlukan gua sekarang ni.he he he

Andaikata facebook ditutup?
Gambar2 gua kat facebook...semuanya akan dipindahkan di sini. *Tiga gambar yang gua letakkan kat sini adalah antaranya....

Takpe kan?hihihi.
-------------------------------------------------------------------------------
New song update!

Sebuah lagu baru daripada Mahkota bertajuk Dimana Pacarku
Untuk mendownload lagu ini
sila klik di sini

57 comments:

sab

cess...xtahu entri pasal ape nieh. mcm perasan pn ade. huahuahuahua. ;p
just joke. :)

Uchi kay-f @hmad

spekulasi yg basi hi3.......;p

saljihitam

obama oh obama

ganti dengan

leeos oh leeos. heheh

ayuakira

HAHA ngekk jugak ko ni kadang2~

echah mashuri

perghhh..obama terusss u...xsangka i :)

NBLH

omaigod. gua suka gila entry ni.

sebab brad pitt nak kawen dgan gua la. paham tak? tapi gua pilih johnny depp derr

hana rahim

wahaha..!
bergambar dgn patung lilin syok giler~
ade gaye2..

Cik Ungu Violet

gaya tu yang mahal XD

NadNod

obama memang memerlukan anda! ;D haha

Oreo

Andai kata FB fb ditutup,saya akan setia pada blog lah jawabnya.Muehehe

Lia Edwin

fb tutup..blog ade hua hua hua hua..

fairuzhani

motif la sangattt. hahaha. nak tunjuk gamba fake je.

♥dG♥
This comment has been removed by the author.
siti habsah

pehhh......letak gamba....hahaha....
andai facebook ditutup...maka jimat la bil elektrik kolej ak...hahaha

♥Ismi Huda♥

amboi.. busy sakan naaa.. kalah obama.. hakhak..

Myra Arshad (:

apa ada hal, fb tutup drbook ada. hahahhaa

Bateri AA

lol! busy tolong obama meyh skrg? hebat bhahha.. tolong suruh obama pesan kat mark jgn tutp FB sebab nnt cik AA tak boleh main mario :p

Rebelle

ehhhh.. nak jugak la duduk dekat tempat obama gitu!!!

d_LA

aku bertambah demam baca entry neh..aigooo aigooo

::Miss Pikon::

gambar last buat aku kagum. obama tu! :p

YanaMIB

yezzerr aku pn sependapat dgn ko..klu xde fb..blog kn ada..lalalala~ geget jari la kt org yg xde blog..keh³ =P

Ujang9897

wow...salam perkenalan bro...jeles dgn org perantauan nie..hee

teddyuna

patung lilin an? hehe

HonEyBuNNy

layan blog je lah...boh gambar banyak2..hahahha

fatin hanani

haha tah pa2 hehehe..
emm gmbr tu ingtkan ambik btul haha..
emm nampak real la ptung2 tu hehe

emm pasal fb tu..rasa2 tipu :D

erinn kechiik

hahaaaaa..

eh pic beby tu ank buah aku r..

Jeely jelly

habes lah kalau facebook tutup.. penat gua bina restoran city sehingge berjaye ! -.-"

nabilah_2908

hahaha..patut la lama hilang...pi tolong obama rupanya.. :P

dulu layan gak game2 kt fb tu...lepas tu...haih..x kuasa dah...rasa bnyk sngt komitment..huhu.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DENDA

aleen aiden

warghh!kat mane nih.kasik kiss2 cket kat abg the rock keyh.btw abg the rock,i smells gud...ok itu gedix sgt.hahah

me suya

waaaa..menghabidkan duettt..kih kih kih.. anyway.. thnx sggh my page^^ mana ade fariq kamil

NOOR FATIN

edit ke betol2 tu? errr. keh33

Pinky Pixie

naseb gwa suda bsara dr jadi petani n pnternak kat fv. huahua. kalo keje betol2 da kaya agaknya. demm.

ejat_laranista

path lee hope fully facebook x d'tutup..huhuhu..love your pic with obama..hahahaha

princess laila

wahh..nampak cam real jek sume pict2 tuh..huhu..

BENA

nanti banyak la gamba ko kat blog plak kan pat lee . HAhaHA :)

oit oit . bile nk add fb aku ? lalalala

tiNtA sAnG PenCinTa..

pergh.. wa bgga mber wa dpt jd assistant obama..haha

zazaw

hahahaah
alah
lepak lah fb tutop derr
blog kan adee
theee

syarifah radiah ibrahim

dengarnye ade drbook
haha

sissyira

salam


tutup la..heheh...

Jejaka Desa

Delete jangan tak delete...

online all articles

hello..singgah sini. salam kenal. i follow u.. u follow me back ya.

http://onlineallarticles.blogspot.com/

Lady SharpShouter

berterabur gile entri ko bro.pening aku baca.tp gambo mmg sempoi.. (dan perasan) hahaha

six.september

ceh.

fifie

hahha! mmg la rabbit lagi comel dari naga. apakahhhhh.. :D

tia

argh! sume karottt!
*sambil hentak tgn kt meja!*

bidadarihijau

amboi dah transfer siap2 be4 tutup..ahahaha

Lovely Bella

untung aaa obama perlukan lu skang... kem salam hye kt die..

ZaliHazali

Phat:
haihh..dunia semakin busy. jgn lupa tgk Faster The Rock

Amiey White

1st :- facebook x kan tutup

second :- the rock dia tu pakwe amiey da sekarang so x suka keganasan da :P hehehe

Kimmy Ai

phat lee! nak add kau kat fb! emel2!

Siti Mashitah Saidin

hahahaha.. terbaik la... dok sebelah obama lagi.... :P

nadey

mcm haram gamba2 ko hahahhahahah ni hasil kemere baru la ni....lawo siottttttttttttttt

n!da

arghhhhh!!! unphat telah menyiksa jiwa raga aku dengan ketiga3 pic itu.. huargghhh! tidakkk!

lagi satu, ofkoz naga lagi comel.
sebab aku lahir tahun naga!!! argghhh!

histeria dibuatnnye datang blog unphat nih.

n!da

lagi satu, ko jawab phone lagi hensem dari obama peluk tubuh beb. cayela ckp gua. hahahahha

n!da

bayang lu kat meja tu mengancam beb. hhahaha. tu yg kdg malas dtg sini. mesti terdrop komen banyak2. hooohoho.

Cik Akma

oh tidakk fb pentingg!! hahahaa

ada sya

lawaklah caption dia..

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates