Wednesday, April 23, 2014

Moyes sacked by Man Utd: 10 years old kid study

Wednesday, April 23, 2014
Macam biasa petang2 after balik kerja gua akan fetch anak sedara gua pulang drpd sekolah agama...

"Lame tunggu?"

"Lame jugaklah"

"Bukan tiap2 hari afiq kluar pukul 6.45pm ke?

"Hari ni awal sikit sebab hujan.takde perhimpunan".

***

Gua tau anak sedara gua ni minat tengok bola.faveret team die same macam gua Man Utd jugak.So memandangkan harini kluar berita pasal Moyes kene sack.gua pun sajelah bertanyekan kat die saje nak test die alert ke tidak pasal hal ni.

"Afiq tau tak Moyes kene buang dr Man U?"

"Taktaupun"

Gua pun explain "Moyes kene buang dr man u.next season diorang amek coach baru.mungkin coach dortmund kot.Buat sementara waktu Ryan Giggs akan jadi coach sekejap untuk sampai akhir season nih."

"Yeke Chuu.Mane Chu tau?"

"Tulaa.Orang bace berita Afiq main game.Handphone punyalah banyak.Ade iphone 3gs, samsung mini, iphone 4s, laptop, tablet lagi...takkan nk bukak internet baca berita pun tak boleh?" Nasihat gua sambil gua story pasal gadjet2 yang gua pakai selama ni. Just one nokia 3210 yang kene rampas on the 1st day I bring it to the school,5310 expressmusic hadiah spm dan iphone 4s yg gua beli mase final year study.Tu je beb.tu je.nampak tak budak2 zaman sekarang? mewah betul.

****

Balik rumah gua landing atas sofa dan tertidur. Sedar2 dari tidur gua terdengar suara anak sedara gua tengah menghafal sesuatu. Gua ade dengar die cakap..

"Coach Dortmund yang mungkin akan ke Man U nant adalah Jurgen Klopp"

Sambil gua dengar...Gua fefeeling jadi Jurgen Klopp.Baling boot dekat Mario Gotze.Berani hang pindah Bayern.grr.then gua sambung tido balik.berat plak mata lepas baling boot.

Later bila gua dah bangun balik.Gua pegilah usha buku note die:



Tu dia.die punyer study.good job afiq.good job.hoho

5 comments:

~~DucKneSs~~

Haha..budak2 mmg laju je pikap dia..lega la acu dia ajar benda bermanfaat la jugak..

Un Phat Lee

@duckness.haha bermanfaat sgtlah. :P

AYuNG

mana chuu tau?

haha...

fatenhjikhsan

lama tak datang sini.

Dewi Aja

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates