Monday, October 4, 2010

"I jual." Gua beli

Monday, October 4, 2010
nama lain untuk tajuk diatas ialah Shopping.

semalam gua gi shopping
Dengan wang sebanyak seratus dollar,gua dapat beli satu sweater calvin klein,
satu baju levis dan dua pasang kasut adidas.
Serious gua puas hati.Dahlah murah.Branded lagi tu.perrh.
----------------------------------------------------------------------------------------
Apekah tujuan kita bershopping?
untuk beli bajulah kan.takkan beli ayam percik kot.

Kenapa perempuan biasa dikaitkan dengan perkataan shopaholic(suka bershopping) ?

First mungkin sebab kat dalam badan diorang memang dah ade gene "aku suka shopping".
(saper rase nak baling bulldozer sila lah ye)

Second sebab perempuan ni gemar bergaya dan
diorang suka melihat kepada sesuatu yang cantik.
So dah nampak baju tu stylo lagi cantik.buat ape tengok2 lagi en.Belilah cepat.
Soal harga lain cerita lah beb.ehe.
Habis kalo dah semua benda kat kedai tu cantik macam mane?
haa..yang ini lu cepat2 lah beristifar banyak2,perasaan tamak dah mula menguasai diri lu nih.

Third sebab banyak baju2 yang berada di pasaran ketika ini adalah untuk wanita.
Tak caya cuba korang pegi butik2 baju hari ni dan korang lihat sendiri.
Hampir kesemua baju2 kat kedai tu adalah untuk perempuan.
Yang laki punyer kadang2 tak jumpa langsung section untuk diorang.Kesian giler en?

Aishah: Ko biar betul PhatLee.Aku pegi butik baju tadi takde pun nampak macam tu.Ko masuk kedai ape nih?
Phatlee:Victoria Secret
Aishah: Oii sengal.Tu kan butik untuk perempuan
Phatlee:Owh yeke?

25 comments:

kata kila

alang alang masuk kedai victoria beli lah g string!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A)

hahaha..suke entry ni..

bukn pmpaun je suke soping2 ni..laki pon suke gak...

☺[ai][sUmi]☺Chan

alaa.. tak shoppibg utk sumi skali ke?? :P

mia

hehhe..mgkin betol kot..tp acely, byk jugak bju 4 guys, juz susah nak cari..sbb bnyk yg mahal3 belaka..setuju?

Myra Arshad (:

hhaha. masuk victoria? ala. napa tak halo halo dulu. bole join. hahaha

SitiMashitahSaidin

lelaki pon suka shoping... buktinya, lu...
:P

Abie

heh,sengal.

Kimmy Ai

gyahahaha!

ntah ape2 la kau phat lee.. yg penting, lelaki pun suke shopping ape.. branded plak tuh.. ceit!

annfrendly

Nanti kasik suggestion kat Victoria Secret suh dorang buat singlet untuk lelaki..hehehehe

fatinmmj

hahah...wauuu..victoria..secret..mmg popular..diklangan lelaki..heheh..sya...pun..x thu..sgt..hahah

ribena.illina

hohoho! ko lebeh bnyak memahami perempuan. BAGUS! hahaha

amira

aku takde kena mengena kot...
dah 5 sem aku pakai baju kurung yang sama.. tak tambah2..

imanshah

aku jua kaki shopping..best2

tiafazunia

gua xske shopping.
titik.




cam best plak tipu lu. caye ke ?
kahkah~

Rebelle Me

i suka online shopping kot..
hahaha~
g butik2 ni bkn i nye trend..
bcozzzzzzz...
sgt ta reti na pilih n decide..
seyes derrrr..
(:

Un Phat Lee

kata kila: g string? amende tu? sweater ke?

ahmad fauzi aryaan: kantoi lu suke shopping nih.ehe XD

Un Phat Lee

aisumi: nanti2 gua shopping kan sekali utk lu.ehe XD

mia: setuju2. XD

Un Phat Lee

myra arshaad: tulah tetiba hp gua pulak tertinggal pulak en haritu.tu yang tak dapat nk roger tuh.ehe XD

sitimashitah: alamak.gua kena balik.ehe XD

Un Phat Lee

abie: B)

kimmy ai: alaa.bukan selalu pun.sekali sekala je.ehe XD

Un Phat Lee

annfrendly: nice gak idea lu nih.ehe XD

fatinmmj: owh gua pun baru tau butik ni sejak dua menjak nih.ehe XD

Un Phat Lee

ribena.ilina: B)

amira: wah.baguslah ade orang macam lu.tak membazir.respectlah sama lu der.ehe XD

Un Phat Lee

imanshah: lu ni mesti suka bergaya kan? takpe2 cikgu mesti mempunyai ketrampilan diri yang baik.ehe XD

tiafazunia: ceh.sioot.ehe XD

Un Phat Lee

rebelle me: gua pun suke beli online,sebab kita boleh tengok mende tu lame2.lepas tu baru decide nak beli ke tidak. XD

e.l.i.z.@

ada duit lebih boleh la nk shopping 1 kedai ..xde duit, baik duk umah diam²..even jgn ikut mmber p window shopping ..nnt buat sakit jiwa je

Un Phat Lee

eliza: haha.boleh tahan jugak lu nih.kaki shopping.ehe :P

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates