Sunday, August 15, 2010

The iron chef dan Blog List Ben Ashaari

Sunday, August 15, 2010
Aritu gua masak air.
Semalam gua masak nasi goreng.
Sebulan lagi...sure dah pro kan.
Ayam masak 3 rase lah jawabnye.huhu.
Bangga dengan diri sendiri sebab
hamster gua pun tak semaju ini.ehe.

Bagus jugak gua dah berjinak-jinak dalam dunia memasak ni.
Sebab bile dah kahwin nati senang.

Bini gua. "Bang,I mengidam nak makan masakan 3 rase lah"
Gua."Takdehal lah yank.Bisa diatur itu..."

time tu barang dapur banyak yang abis,
yang tinggal hanyalah tepung gandum.
So 15 minit kemudian...

"Ini dia yank,roti nan masak 3 rasa".

p/s:Tak sangka imaginasi aku boleh pergi sejauh ini.ehe
------------------------------------------------------------------------------
kalo sebelum ini Ben Ashaari pernah keluarkan entry bertajuk
klik banner atas nih utk join Blog List Ben Ashaari

Gua rase bile gua dah kahwin nanti bolehlah gua keluarkan entry
"Siapakah bersalah jika isteri boroi?"
(Saper otak kuning mesti dia fikir mende lain)

p/s: Brother Ben, lain macam skit tajuk entry gua nih.Hope lu tak kesah.ehe.
Kategori gua: Personal. B)
-------------------------------------------------------------------------------
New song update!
Lagu baru daripada Hijau Daun bertajuk
Aku Dan Air Mata.

untuk mendownload lagu ini
Sila klik di sini.

13 comments:

Hamzah Ian

semua salah bini.. laki boroi salah bini.. bini boroi salah bini.. hahahahhahaha!!!!

Kimmy

har3~ well, nama duk luar negara,, mesti wajib pandai masak sendiri.. anyway,, how's life there?

ribena.illina

boleh tahannnnnn imaginasi! hahaha!
okeh2..akn d tgu entry istri boroi tuh!
hahaha~

anys-ann.

HAHA :) bagos bagos. belajar masak yee. nnt pos sini sikit yee bah :P

btw, abahhhh nak hadiahh!

Un Phat Lee

hamzah: bini boroi salah bini?ape tu?huhu.

kimmy: yep2.memang kena pandai masak.Life kat sini oke.Cuma tak biasa lagi dengan komuniti di sini.Gua rase setiap kali gua jalan kat sidewalk,org2 putih kat sini semua tengok gua.Diorang ni tak pernah nampak orang asian hape? huhu

Un Phat Lee

ribena.ilina: haha.tunggu yep.Lambat lagilah.beberapa tahun lagi.hihi

anyss-ann: nanti bile gua dah pro.gua fedexlah sikit.huhu.
hadiah? bukan kek strawberi abah dah bagi ke aritu? (berimaginasi sekali lagi.ehe. XD)

Wanie-san

Tak leh bla imaginasi..hehe
belajar habis dulu dik oii..hehehe

Un Phat Lee

wanie: haha.itulah akibatnya bila juah sangat memikirkan masa depan.huhu.
yep2,blajar kasi hbis dulu baru pikir mende lain.ehe. B)

HaNTwO

hahahah otak blue ar...aku pun blue gak hehe..

Un Phat Lee

hantwo: haha.otak lu blurr nih sebenarnye.ehe. :P

Nurulbadiah Lai

hahahha..funny dear

rabiatulpaid

haha , lawak lawak
laki bese r berimaginasi tnggi ;p

Un Phat Lee

nurbaidah lai: ehe. XD

rabiatulpaid: nak makan takleh sebab puasa.so imagine lah mende2 pelik.huhu. XD

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates