Sunday, August 29, 2010

berbuka puasa dgn Miley Cyrus

Sunday, August 29, 2010
Petang tadi gua dan member gua jalan di sekitar university
dengan harapan Miley Cyrus akan pelawa kitorang bukak puasa dekat rumah dia.
(ingat US tu kocik hape? Sengal)

sambil2 tengah berjalan itu,member gua tanye soalan Physics kat gua.

Cendol : Agak2 ko nak kahwin bile?
Hensem : Bile aku sudah grad n ade kerja yang tetap.Dalam 26 or 27 tahun kot.
Cendol: Ko dah ade calon belum?
Hensem: Haa itu yang kita pun tak tahu.
Cendol: Ko nak kahwin,tapi takde calon.Macam mane tu?Mane nak cari?
Hensem: Alaa,ko jangan risau.Next few years ade program realiti baru,BINI MUDA.

Kesimpulan: Tadi gua ke program berbuka puasa anjuran student2 Malaysia kat sini.
Best2.Sebab dapat makanan free.ehe.

p/s: sape sini tengah mencari balak? Korang boleh tanya kat mane2 hutan simpan berhampiran.

29 comments:

gnesop.com

bgs juga program pilih isteri :)

amira

sy ader no contact dia nak??? tapi namanya Milah Sirus la lepas dia convert melayu.. nak??

d_tieah

Huhh..
Sengal kan..
Aku xnk balak!!!!!!!!!
Uwaaaaaa..

cimut munniey :)

tamau tnye mane mane hutan simpan nak tnye phatlee HAHA

ribena.illina

dah kire2 nk kawen bile tuhhhh..hehehe! nak cri balak kat utan simpan.nk cri pkwe lak? haaa haaa~

inisuha

sengal

Kimmy

hahah! p/s tu lawak habis!

anys-ann.

ehhh nak carik dkt hutan mana ehh? mama cakap raya neh kena bawak balek calon :))

Un Phat Lee

gnesop.com: ehe.iyakah?gua gurau je tu.huhu.

amira: Milah Sirus?haha.tak boleh blah lu ni.

Un Phat Lee

d_tieh: takpe.lu boleh cari kayu jati kalo taknak balak. :P

cimut: ok.kalo macam tu,tanyelah sekarang.haha. :P

Un Phat Lee

ribena.ilina: kalo pakwe lu leh cari kat masjid2 berhampiran.ehe XD

inisuha: B)

Un Phat Lee

kimmy: B)

anys-ann: emm...hutan kat mane ea.itu gua berapa nak sure.Cube lu call pizza hut.maybe diorang tau kat ne. :P

nak calon ek?emm,lu leh cari kat suruhanjaya pilihanraya. :P

bidadarihijau

ahhaaha...ok esok jugak try pegi care kat hutan simpan..mungkin ada laki muda kat ctu..aahaha

Syida Shukor

bini muda ? haha bahaya ni

AiDa AzRyN

erk.. haha~ :P

Faarihin

hahaha.. sabau aje lah.. berangan aje nak jumpa si miley tu..

hutan simpan jauh lah.. tak dapatlah nak cari balak.. hahaha..

Wanie-san

hahaha berangan benor!!

semoga terjumpa calon isteri yang beriman..:)

Yatre Hayati

hutan simpan skang pown banyak dah kena tebang da...

jiHAN

http://jihan-story.blogspot.com/2010/08/friendly-blogger-award.html

shiyda

balak kat hutan simpan ? hutan lain xde ke ? hoho =p

e.l.i.z.@

tajuk x hengat.bikin gempaQ :P

BINI muda la pulak dah ekekke
nnt ada la tu calon.minah saleh ke ngeh ngeh ngeh

Un Phat Lee

bidadarhijau: haha.moga2 lu jumpa dengan pakcik2 tua yg tengah bertapa kat hutan tu. :PPP

syida shukor: uit.ape yang bahayanye? ehe.

Un Phat Lee

aida azryn: B)

faarihin: kalo lu nak gua carikkan boleh je.ahah. XD

Un Phat Lee

wanie: B)

Yatre hayati: takpe2 lu boleh zoo.banyak gak pokok2 kat sane. :P

Un Phat Lee

Jihan: baiklah gua singgah nnt yea

Un Phat Lee

shiyda: ade2.kat hutanahairku.ehe :P

Un Phat Lee

eliza: tulah.doa2kanlah yek.kalo ade jodoh ape salahnye.haha XD

SitiMashitahSaidin

hahahahaha... lawak la ang!

Un Phat Lee

sitimashitahsaidin: err.ehe XD

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates