Tuesday, August 3, 2010

Garam

Tuesday, August 3, 2010
"Kedekut,tahi hidung masin!"
korang mesti pernah dengarkan mende ni.
tapi apa pasal masin?
Orang yang keluarkan pepatah ni pernah rase ke tahi hidung sendiri?

Gua pernah buat eksperimen mase kecik2 dulu.
dan gua setuju dengan pepatah melayu ini.

p/s: Jangan tipu diri sendiri.Gua tau korang pun pernah buat jugak. XD
-----------------------------------------------------------------------------------
Apakah benda yang masin?
Kicap masin.
lagi?
Air laut.
lagi?
Garam.

Penat mengarut.
Just nak cakap gua dah tengok cerita Salt tadi.Rating 8.2/10 XD

Review:Good storyline with unexpected ending.Memang nice.
Gua rase ade sambungannye nanti.


-------------------------------------------------------------------------------------
new song update.
Lagu Baru daripada Sheila On 7
bertajuk Hari Bersamanya.
Sila dengarkan. B)

untuk mendownload lagu ini
sila klik di sini.

20 comments:

Wanie-san

Hahaha mengarut je lebh!
Salt...emm my rumate pun ckp best..tak ada masa lagi nak g tgk..huhu

Un Phat Lee

wanie: ehe.pegilah tengok.best2. XD

zikeryhassan

aku xberkesempatan nak tgk salt lg.

Un Phat Lee

zikeryhassan: xpe bro.mase tayangan panjang lagi.sampai hujung bulan ni gua rase.Sempat2 kanlah tengok ye. XD

Anonymous

hehehe! masin2~ macam air cuka~

Un Phat Lee

anonymous: haha.lu ni dah experiance yang melampau sgt nih.addict hape.Xpe2 gua tau sbb ape lu invi. XD

☺[ai][sUmi]☺Chan

So7 band yang sumi minat dari dulu smpai skrg!!!! ^__^

eyhh.. sumi ngaku sumi xpenah buat :P

HaNTwO

masin cam ketiak leh x??

Un Phat Lee

aisumi chan: yola tu.tak nak mengaku ea...hehe. XD

hantwo: perrh.lu ni kronik sangat nih.ehe. XD

Kimie Hashim

phat, aku klau ngan anjelina ni aku xske bab dia duduk ngan brad pitt uh, dahlah x kahwin..tp dorg apa kidah kan..hehe..lum tgk lg cter salt ni, tp mcm sedap en..phat,ko ada x benda yg ko takut??
ko tgk link ni jap,Apa yang paling anda takut..phat, i need your komen,please..;")

nosembilanbelas

akak syok tengok salt..tapi encik suami syok membuta dalam panggung

Un Phat Lee

kimie: haha.tp dalam cerita tu angelina jadi salt.lu imagine je die sebagai orang lain.ehe. XD

nosembilanbelas: haha.suami lu letih tu.Mane tau die baru balik kerja lu terus ajak die tengok wayang.hihi. XD

IntanBerlian

hoho aku nak sangat tgk cite ni..napelah kat india takde ek...

Un Phat Lee

intanberlian: die tak bagilah doktor tengok.sebab lu orang kene fokus kat mayat je,bukan benda2 lain.haha.

rilex2.next month kluarlah donwloadable version.Time tu lu boleh tengok sampai muntah.ehe. XD

-Si Riang-Riang-

choiii.. siapakah yang mungkin akan melasa talik ilung senlili.. (tolak diri anda) haiyya...

Un Phat Lee

si riang2: eyy...lu ni.tak nak mengaku pulak.haha.

p/s:dulu kocik2 tak matang.Mane tau kotor ke tidak.Semua benda nak test.haha. XD

cimut munniey :)

my name is salt! hehe. best kang cite dye.

psst : byk gue komen noe HHAAHA

Un Phat Lee

cimut: memang best.ehe

p/s: takpe2.gua suke.lg banyak lagi happy.ehe XD

cimut munniey :)

komen lagi lah hehe. tapi kan salt tue cite dye complicated dikit. kalo owg xpaham mst blur HAHA.

psst : cimut paham okay :D

Un Phat Lee

cimut:paham ek? bagus2. B)

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates