Tuesday, November 9, 2010

Gak mau....

Tuesday, November 9, 2010
Mase rehat2 jap lepas habis main badminton dengan senior2 gua...

Mr obese "Confirm berat aku banyak turun arini.Mesti kalori aku banyak dah burnt"
Mr overweight "Dietitian aku cakap,satu hari memang kena exercise lebih kurang satu jam.Baru berat boleh turun"
Mr Normal (gua) "Err macam mane nak gemuk?"
Mr underweight "Tetiba aku rase nak berak". (Apsal aku pegi cerita pasal mamat nih?Damn Damn.)

Mr overweight "Tak payah buat pape.Ko kahwin nanti confirm gemuk punyer"
Mr obese "Betul2.aku dulu sebelum kahwin kurus giler kot.Tengok haa sekarang..."

Kiranya Gua yang normal nanti akan jadi overweight.
Saper2 yang overweight akan jadi obese manakala mereka2 yang overweight akan...???
Fuhh....satu rantaian makan yang menarik.haha.

Bile gua fikir balik.Bile kita kahwin.
Isteri pasti akan buncit.  PASTI.
Dan secara tidak langsung suami pun turut buncit.

Emm...seimbang2.
Memang satu gaya hidup yang sihat.haha.

PhatLee "Ko nampak tak orang yang tengah makan sup gearBox tu?"
Karim "Nampak.Tapi kenape kau tanye?"

PhatLee "Cube ko tengok cara mamat tu makan.Dia letakkan straw kat dalam tulang yang berlubang tu dan kemudian dia sedut..."
Karim "Lah.Memang macam tu pun cara nak makan sup gearbox.Cakaplah ko tak pernah makan lagi".

PhatLee "Emm,kalo aku pakai cara tu untuk sedut lemak ko boleh tak? Ko kate nak buang lemak tadi en".
Karim "*@#$%^ ! "
------------------------------------------------------------------------------
Mahu gemuk?
Enggak mau en?
So ini dia lagu baru daripada Duamata bertajuk Gak Mau

untuk mendownload lagu ini
sila klik di sini.

41 comments:

Siti Mashitah Saidin

gua nk gemuk!

aTiKa aTeRkaH

hahaha...bila dah kahwin..baru seia sekata sehati sejiwa bah...haha

gReeN iS pEAce

kalau nak gemuk cmne?nak gigi biru lemak tak dapat dah..apa pendapat anda student ISU?nak menguji ni..so that nanti boleh consider balik ISU..haha

yana zuera

gak mau gemuk gemuk = obese. :)

ayuakira

gemok? haha xberape nk kesah ekceli. =p sbb kdg2 ak pk gemok nice jugak. xde lah susa payah carik sweater bulu kambing ke ape ke time sejuk2~

sab

gua suke laki gemok! yeah! :)

NuR 'aQiLaH

erk*
nak pomote lagu ke bang >.<

p/s: lemak gua sape nak sedut? bhahaha

airazulaikha

hahaha..
sedut lemak pakai straw??
gler gaban..
isteri buncit sebab buatan suami..
suami buncit buatan saper?? ermmm

Puteri Iqa Izyan

nak kurus! :p

Kimmy Ai

lelaki gemuk lepas kahwin sebab bahagia.. lepas tu asyik makan masakan wife je.. dulu masa bujang asyik ikat perut cari duit.. haa.. lebih kurang la.. ;DD

haha. boleh plak sedut lemak pakai straw! kah kah kah

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

ni aku risau nak kawen nih
diorang semua kata lepas kawen konpem berat badan naik....ayooooook

one2paii

hahha..konpem pehnie..perut lu ado tayar spare lehpaih kawin..lu kena tgu dan sabao..haha

::Miss Pikon::

gak mau gemok!! tp mau tambah berat badan. any tips? ehehe~

She is f.A.z.A

nak maintain slim jer okey :)

Lia Edwin

xnak gemoks xnak kurus..huhu...

. perempuan sewel .

aku nk gemoks weh. bak lemak2 korang.
meh aku sedut.. (yierk! ) :)

☺[ai][sUmi]☺Chan

ahaaa.. ade jer cara dia update pasal lagu baruu..

☺[ai][sUmi]☺Chan

ahaaa.. ade jer cara dia update pasal lagu baruu..

tia

tamau gemokk! tamauu! :(

adni shakeela

haha.. sEyEs mggElikn ati~
mmg ad point..
tpi, semua isteri jdi buncit ke??
x kn?kn? haha. [xleh tme]

nor

isteri buncit
suami turut buncit
baru keluarga harmoni
harap maklum

e.l.i.z.@

nape gemuk itu sinonim ngan org yg lps kawen? bahagia sgt kah mereka? apakah mereka yg tak gemuk lepas kawen itu tak bahagia?

hah amikk..rantaian makanan yg baru gak la tp berbentuk soklan :P

maCy

macy underweight.wajar lah nk gmuk

huhu

errr..isteri anda sorang buncit.hehe

Farra Zulkarnain

azam baru ke phat lee, waa rindunyaa. da lme ta jenguk laman ni. ish ish.

Farah

Errrr , memang macam tu ke makan sup gearbox ? Sumpah , tak pernah tengok pun sup gearbox itu !

Setuju sangat pasal berat badan selepas kahwin itu .

Seri

sekarang macam2 produk kuruskan badan. hanya perluka duit, tak perlu sedut2 lemak

HonEyBuNNy

ya2..nak gemokkkkkkkkkkkkkkk...heheh

BENA

HAHAHAHAHAHA . kalo nk sdut gune straw lemak kawan ko tu. ko nak cucuk kat PUSAT die ke? hahahhaha~

Jeely jelly

nk kurus tanpe exercise... cmne ? haha !

ZaliHazali

kahwin untuk gemuk. haha

Wahidah

dh kurus tu tk yah gatal nk gemuk..once dh berisi suusah nk turunkn berat blk la..

y@n@ M!B

aku pn nk underweight..and kwn² sume ckp, "ala dah kawen sok KOMPEM gemok"

hahaha..kita tggu dan lihat ^_^

Syida Shukor

i dah gemuk T__T

Black_roses92

part isteri buncit xbley blahh.. haha.. dah klw ngndung, mmg buncit nye la.. xpyh riso.. yg laki je klw da buncit xkuar2 isi ...mngandung lbey 9 bulan.. haha...tah bpe bulan baru nk kempis blek perut laki tuh..

hamzah ian

sedap kalau berak... ahhhhh

Coco

gua dh overweight. nk kene sdut guna straw lemak2 gua ni kn? ades.

nabilah_2908

kembang jap tekak ni bila bnyangkan org sedut gear box tu..huhu..

sedap ke...? huhuhu...

adat la tu...yg kurus nk gemuk...yg gemuk nk kurus.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DREAMER FRUIT

mia

hahahhaaa....sengal phat lee...budak ni mmg kompom lahir masa bulan mngambang..hehe..

annfrendly

hahahaa.. kelakar..
kalau boleh sedut lemak macam makan gearbox best gak kan..hahahaa..

Anna Boleyn

kalau buat entry tak sah klu tak promote lagu kan? nasib baik lagu best. hehe ;p

nadey

damn......hahahaha obes2 overweight2....hahahah sensitip laju je aku bace kihkihkih

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates