Thursday, November 11, 2010

PhatLee Cipta Lagu?

Thursday, November 11, 2010
Ehem Ehem by PhatLee

Lagu gua tu.Gua sendiri yang cipta.
Tak caye en?
Gua tau korang tak percaya,tapi gua tak kesah pasal lecturer psychology gua pernah cakap dulu...

"Humans tend to deny something extraordinary created by an ordinary person."
Paham tak ni? Maksudnya "Manusia cenderung untuk menafikan sesuatu yang luar biasa yang dicipta oleh orang biasa".
'Sesuatu yang luar biasa' itu adalah lagu yang gua cipta dan
'Orang biasa' di sini adalah gua.Paham tak?
Tak paham salahkan google translator pasal die yang translate kan untuk gua.he he he.

Walaubagaimanapun lagu ini masih belum boleh diperdengarkan lagi di sini
pasal gua hanya sempat buat tajuk die je tadi.Haha.

dan belum sempat gua nak jadi composer lagu gua dah ade dah peminat...


Ok yang bab nak sebar2 kan nombor gua kat tiang trafic tu korang abaikan.
Yang selebihnya itu korang amek.

Amacam?
Ehem ehem.haha.

Section tiang trafic light Irine dah amek.Ade saper2 lagi yang nak volunteer distribute nombor gua?
Section2 yang masih lagi kosong :seksyen 7 shah alam,seksyen 506 kanun keseksaan dan ...(Alamak terlebih suda...Damn damn)

p/s: Hati riang  pasal minggu test 2 dah abis.Rase macam dah habis final je.hohoyea...

42 comments:

one2paii

ape kahte kita join venture bai..lu cipta gua miming..lu jual..royalti gua dapat..lu g jumpa press..yg femes gua bai..lamo da gua rasa nak join ngan lu..jum bai..ha..apo no luh tadi..gua nak ajak luh kaple bolei??

☺[ai][sUmi]☺Chan

sumi amik bahagian kat putrajaya ni.. tolong sebar2 area sekitar putrajaya pulak..

Puteri Iqa Izyan

fuyooo..irine mintak number tuhhh...
:D

~eZmALiZa~

hahaha..syok la you...irine dtg u punye belog..dia comel kan? :) dia penah dtg belog i..tp xtggalkan komen pon..jeles2.. :D

Siti Mashitah Saidin

patot la ehem2... upanya awek mintak no pon... :P cis... hahaha

- zuriey -

leh jadi pencipta lirik..hebatnya smpai da minta no

gReeN iS pEAce

haha..poyo gila seniorku sorang nih..

xpe2..tapi make sure x hujan la takot banjir x dpt amek final exam lak next 2 week :P

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

huyo0o0o0...irine komen kat belog lu la dek...caya lah hehehhe

Farra Zulkarnain

bguss, lepas ni jdk artist plak. bole dgr lgu phatlee setiap hari. hilang strees(kalau hlng laa, elak bertambah je) jgn mara phatlee. gurau meyh.

Irine Nadia MaRceLLo

hahahahhahahammpehssss tawww..siap nak print screen komen irine tuh.haha.nyesal den tulis camtuh.ngeh33xx.. :p

saya sudah berjaya menambat hati LEE, anda bile lagi?

ewahhhhh..ihihihih

NuR 'aQiLaH
This comment has been removed by the author.
NuR 'aQiLaH

wiwit wiwit............
irine, report kat cik abg
'jgn pandang pandangg dudok rengang rengang' kang...
ekekekek :P

eh eh.
oke sedap tajok lagu bakal lu buat tu
bhahaha.

maCy

nak signnn ;D

airazulaikha

nak autograf..heheh

Kimmy Ai

phat lee! meh2 aku tolong sebarkan kat syeksen 7, madinat nasr, cairo, egypt.. haa.. aku duk kat s7 gak tuh.. ;DD

Wanie-san

perghhh....
nk tlg sebarkn gak!!
kan toilet2 awam,,..hoho

Coco

suke r lu kn ada peminat. haha. XD

Anna Boleyn

den pulak tolong sebarkan dekat seksyen tandas2 awam. hehe :p

Heidi Shafiq

perghh.. market siot..

Black_roses92

haha..adoi.. xmo le.. kang awek lu mrh lak... haha

Black_roses92

haha..adoi.. xmo le.. kang awek lu mrh lak... haha

mia

smbungan komen untuk entry kat bawah..sy xpenah mkn sup gear box..bole?hahahaa

ieqa

gua nak!

nak tampal kat pintu toilet awam bole tak?
ke nak public transport? haaa pilih mane satu~ hahaa

Pinky Pixie

mari report pada encik ehem2 irene.. ekeke.=p

ok, gwa boleh sebarkan no tipun lu kat area melaka.. no probz la.. haha

BENA

pehhhh. ABAnG lee kite dah jatuh hati la. alahaiii. hahahahahaha~

HonEyBuNNy

wah2...ramai npk peminat...hehehhe

effenddy

masyuk r bro! respek sama lu..eehhe.

annfrendly

cait.. ingatkan lagu betul2 punye..

wahahaa..
patut ler epy semacam je phat lee ni..

edaolala

fuyoo irine mintak no. apa lagi bagi jelaa ;p hihihi

safarina adnan

since safa kt seksyen 7...boleh lah nk tolong sebarkan dkt area sini...:)

Wahidah

hahaha..alwak la lu phat lee..

bole gk..meh gua lak sebarkan kat traffic light kt jeddah ne..hahaha

Seri

mesti cipta lagu jiwang

Eyqa Lee

Mana lagu you? mana-mana? Bak sini, i nak dengar gak.

imanshah

cekgu pun cipta lagu gak..OPAH KAU KAWEN LAGI

syazwani othman

ciss tertipu hahahaha..ingtkan betul2 :P

izee

pemess la Mr Lee xlm lg..heheeee

azana

wah... phat lee ramai peminat...jeng jeng..

Faarihin

ni mesti kes suka tahap gaban sbab si irine tu minta no tepon kan.. hahaha..

tia

cis!
drpd no lu baik no gua!
:P

amira

aku boleh ejen penyeber no tepon kau.. mai je sini.. haha

Yatre Hayati

aku tolong sebar kat toilet2 awam la..

nadey

wow!!!!!!!!!! hati riang sbb lain ni hehehehehehhe

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates