Thursday, July 22, 2010

Jalan2 cari luggage

Thursday, July 22, 2010
luggage ialah sejenis makanan laut.
Kajian mengatakan bahawa 'luggage' biasanya dimakan
oleh golongan-golongan yang mempunyai daya pemikiran yang
sangat luar biasa sehinggakan kita sebagai golongan 'Homo Sapien' biasa
tidak dapat menjangkau idea-idea yang dihasilkan oleh mereka.
quote by A. Smart Sioot.

Okeh.
Gua dah penat mengarut.
Hope korang x percaya karutan di atas.
luggage = beg XD
------------------------------------------------------
Dengan duit yang penuh berhimpun kat dalam wallet.
Dengan harapan menggunung nak beli luggage hari ini.
Gua pegilah jalan2 cari luggage kat ....
Jusco tebrau
Jusco bukit indah
Jusco taman universiti.

Tapi hampeh.
Gua balik bawak Alien je.
(Alien = name donut kat big apple tu)

luggage tu,jumpa memang jumpa.
Tapi gua tak dapat nak buat decision nak pilih beg yang mane.
korang tau x macam mane?

conclusion: It is easy to make a decision with two heads instead of one.
----------------------------------------------------------------
Gua dah paksa kakak gua tadi,suruh dia teman esok.
Gua yakin esok gua akan bawak balik luggage sebesar lembu.
Gua yakin.
(muka berwawasan + serious giler) (^''^)
----------------------------------------------------------------
p/s: Gua memang tak boleh taip pendek2.Sorrylah beb. B)

25 comments:

Wanie-san

mlm ni buat sembahyang istikarah...pilih mana yang berkenan di hati..huhuhu
pilih yang besar boleh sumbat daku skali..seledup ikut kamu fly..:p

☺[ai][sUmi]☺Chan

esok tunjuk bukti dah beli luggage tu :P

Kimmy

luggage besar2 mau pegi mane maaa? ;D

Amalina

22 inci tu tak sebesar lembu pun.

Un Phat Lee

wanie: cari beg dah macam bini dah.hahaha.Gua rase muat kot kalo lu nak bermalam kat dalam beg tu.berat lu brpa?gua takut overweight je nanti. XD

aisumi chan: haih(garu2 kepala).Baiklah.tunguu.... B)

kimmy: mau merantau ke negara orang. B)

amalina: hhaha.hiperbola yang melampau.

mu beli 22 inch ke? kalo 28 oke x?

Hamzah Ian

mau pegi amne ha beli besor2??

Amalina

ntah. ikut MAS rep ckp hari tu, 22 inci. jenuh la pusing2 cari luggage 22 inci. tak tau la kalo boleh beli saiz lain.

mira the monster

nak pergi mane beli luggage tuh..??

Un Phat Lee

hamzah ian dan mira:mahu ke negara obama.sambung belajar di sana. B)

amalina: iyakah? MAS ade cakap ek?
(kantoi gue tdo.haha)
22inch bukan kecik ke? haih...
xpe,gue try tanye senior2 yang lain. B)

.:: Miu Miu ::.

okeh selamat mengheret lembu nanti k!

Un Phat Lee

miu: yup.thnx XD

Kimmy

hey.. what course?

Un Phat Lee

kimmy:hey,mech engine. XD

Zulaikha

gud luck cari luggage .. ;)

Un Phat Lee

zulaikha: thnx B)

e.l.i.z.@

ouh duk jb ker...
nk p mana nk beli luggage ni?

Kimmy

i see.. good luck2.. ;DD

f.

22 inch tu hand/cabin luggage. cargo luggage 28 inch :D

Un Phat Lee

eliza: yup.dudk jb.Nak pegi sambung belajar kat usa. B)

kimmy: gudluck utk kamo jugak doktor. XD

farah: owh.mu amek saiz ape untuk yang cargo tuh? B)

farah

cargo? mesti la 28'. hahah. lagi satu 24' so xdelah due2 gabak :D tp hand luggage aku bwk yg 22 tu la. huhuhu

Un Phat Lee

farah: perrh.Banyak giler beg.tak leh jadik nih.Kena lawan.Kena lawan. XD

f.

hahaha. jgn la lawan. bru igt nk mng td.lol :p

ko bli size bape? bape ketul? taleh jd neh.hahaha

Un Phat Lee

farah: nampaknya takleh lawan ko lah farah.ak nyer skit je.satu beg luggage 28 inci n 1 bag laptop je.ehe. XD

farah

okay. kagum. hahah. muat ke? :/

ow, bwk laptop. tamo bli baru? xD

Un Phat Lee

muat je.Bawah 23kg lagi.haha.
Korang perempuan bawak ape ek banyak2? makanan satu beg ke? Aku was2 nih.tolog describe sikit. XD

Laptop tak kot.Laptop yang ade ni ok lagi.ehe. B)

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates