Wednesday, February 23, 2011

big mac untuk mak

Wednesday, February 23, 2011
"kruukkkk" damn lapar.jam pukul 3 pagi...makun apelagi yang ade kat dapur? Emmm....gua pun keluar jap ke dapur...tengok ape lauk yang ade lagi.Takde.meja dapur sudah kosong.Gua inspect pulak peti ais dua tingkat mak gua....belacan...ayam mentah...daging mentah...ikan...adoi..aku tak reti masak.Gua check peti makanan...adoyai...maggi dah abis."Better aku tidor terus je." Hati gua berkata macam tu.Dengan muke yang frust macam muke tengok Man U kalah...gua naik balik ke bilik....

"Kruuukkk" bunyi lagi.Cis,takleh jadi ni.Laju2 gua capai kunci 'bmw' mak gua....vrrooomm....

30 minit selepas itu....gua pulang dengan 2 set besar big mac di tangan.Korang sure ingat gua nak makan burger tu sorang2 en? tak2 satu set tu untuk untuk gua...lagi satu tu gua belikan untuk mak gua.Anak yang baik adalah anak yang membelikan ibunya makanan ketika die membeli makanan untuk dirinya sendiri. *ayat imam muda.haha.

"Mak...oooo...mak...orang belikan Big Mac untuk mak ni...."

mak gua yang muke mamai2..."aaa? ape2? "

"Ni haa...orang ade belikan big mac untuk mak ni"

"Takpelah mat...ko makan jelah.mak tak nak". Mak gua sambung tido balik.Tulah...tebiat ape bagi mak Mcd pukul 4 pagi.

Dah mak gua taknak.Nampaknya....terpaksalah gua telan big mac-big mac tu sorang2.keh keh keh....

p/s: nak makan big mac.nak makan big mac....

35 comments:

hamzah ian

hoi

izzah

gua pun nak jugak!!
:)

kasturi jiwa

ceh! poyo giler ah lu ..hahaha=p

nabilah_2908

ngidam big mac la ni eh...hehehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW : CITRA HATI ALIESHA KIRANA

ejat_laranista

nie confrm dh t'ingin mcD sgt2 kn..hahaha..len kli klo rse x abez big mac 2..bg den ea path lee..hahaha

YanaMIB

ecehh ayt imam muda tu dh btol..aku sokong...tp tgk timing ko mcm saje je alasan bli dua set..ko yg nk mkn sbnrnya kan kannnnnnn...lalala~ =P

sab

haha. saje jek gunakan alasan mak lu kan..padahal mmg lu nk makan sorang2 pn big mac tuh! :D

Aida Ismail

Mula mula baca ingatkan Macbook, rupanya Mac = Big Mac. oh myyy, hehehe. balik mesia yukk. =D

MIMIE AIZA

ecehhh cakap la memang nak tibai dua2 sekali. hahaha

Jiraiya

sedapnye Big Mac ...adus..kat sini x de McDee plak..

Finaz Jaafar

ahahahah...gi beli and bagi kte sekarang jugak !

paradoks hati

haha..adeiii

~~DucKneSs~~

sebenarnya mmg dalam peruntukan perut tu, 2 big mac masuk..

Uchi kay-f @hmad

phat lee jgn lupe doa mkn..ngehx3

tia

slalu klu lapa time2 camni maknenye perot bg pesan kat otak soh tdo! ;)


eh! joinnn taw blogger idol! :D

Nurul a.k.a Riko

ha..ha..ha..ingatkan nk makan for bersahur ker...tak per gak...nie mmg sah..sah...selera besar nak makan BigMac sampai 2 ketul nie!

Oreo

Big MAC !!

lapar

HonEyBuNNy

amoiii...mai la ckit...lapar jugak neh..ehheh

aLya

ish..ajak mak mkan kul 4 pagi memg ar tanak..len kali simpankan lam peti ais la.esok mak bangun makan..hikhik

Afzainizam

║║╔║║╔╗ ║
╠╣╠║║║║ ║
║║╚╚╚╚╝ O
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhh big maxxx adoiiiii sape yang nak wehhhh tak lalu lain lerrr ko ajak gi makan pizza kerrrr.... tentu tak tolakkk

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿

lu bikin perut wa bunyi la petang nih

hadoiyaiiiiiii


(^^,)✿

d_LA

ko ni betul2 ke berhalusinasi je ni??ko ade kat msia ke?hehe..kalo tol ko mmg saje yer beli time kul 4 mmglah mak tu xnak..try ko tnya aku msti nak pnye...hahaha

She is f.A.z.A

nak jugak!!!

REPUBLIK N9

salam kenal...

Lu cerita pasal mak, gua teringat kat mak gua yg uzur di kampung...

Siti Mashitah Saidin

dah sebulan gua x makan big mac nih... ngidam btoi~

Jeely jelly

eyh ! lu dh balik kmpg halaman ke ? konpius2.. *solan lurus bendul -.-

eyh ! cmne gua punye background leh same ngn kaler lu punye background nie ? aisehh..x pasan selame nie..

BENA

kirenye lu balun 2 set big mac lah gtu . gua suke ayat imam muda lu tuh . hahahaha :)

NuR 'aQiLaH

gua syak mak lu diet ni..

y-A-n-A

rezeki utk diri sendiri lew tu.. :DD

Kimmy Ai

jgn cakap kat US xde Big Mac??

Ain Zulaikha

owhhh kiranya tengah mengidam lah ni? hehe

IMANSHAH

lagu ni best la yang

Wanie-san

balik le m'sia...bukan setakt big mc..budu belacan cencalok sume leh makee...

piNky LuCiA

bangun plak mak nya tu. adeh.

Manja (let it be my sweet name)

nak double cheese burger satu

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates