Saturday, January 29, 2011

Love story...

Saturday, January 29, 2011
Gua pernah cerita tak kisah cinta gua kat sini? tak pernah lagi kan? okay arini gua nak reveal satu...hoho.Gua pun tak tahu ape yang buat gua rase nak cerita benda nih.korang bace jelah...haha.

Ni mase gua form 3 tak silap...tahun tu gua dapat jadi prefect...memang terbaiklah.Sebab ape terbaik...sebab kan biasa kalau ade buat spotcheck handset pertama yang selamat dulu adalah handset saper? Prefek kan? Salah tu...first sekali handset warden...yang kedua baru prefect.haha.So...tahun tu gua bawak handset gua pegi sekolah.

Satu hari tu gua dapat satu nombor unknown daripada sorang yang gua tak kenal sama ade lelaki ataupun perempuan mahupun pondan.Gua ingat lagi first mesej die...

'Awak ade call saye ke tadi?'

Ceh.buat2 tanya konon.Tapi takpe.gua kasik chan.gua layan jugaklah mesej die...

p/s: cerita tergantung...takut ramai yang baca sambungannya nanti blurr.

kah kah kah.
----------------------------------------------------------------
New song update!

Lagu baru daripada Melly Goeslaw dan Irwansyah bertajuk Love Story.
Nak download klik sini.

29 comments:

izzah

ceh..kakak sendiri!!haha..
mesti bajet awek cun mne ntah.

Encik Tikus

grrrr

saljihitam

okay, aku kena tipu. cisss. hahaha.

NuR 'aQiLaH

erk*
mesej x sampai.

pending -___-"

Siti Fatimah Fuzz

tag u in a post
http://eimah2328.blogspot.com/2011/01/contest-bergambar-saya-sayang-kawan.html

♥Ismi Huda♥

sambung cepat~! haha

Nurul a.k.a Riko

lorrrr...no. henpon kakak lu ker? lawak ler...siyes!wa ckp samer lu.

terbaeeekkkk.....sib baik bukan awek..kalo tak..mahu kasik lu lagu 'love stroy fm taylor swift!

BENA

ko da start nk buat kasi org tertanye la ni ek ? arhhhhhhhh ! sambung jek la weh ! HAHAHAHA :)

Fateen Insyirah

rasa macam nak kuda orang pun ada ni hahahaha

safarina adnan

oit...sabar ja lah:P

sab

ekeleh. ;p

HonEyBuNNy

ish2.....hehhehe..hadoii la..

Cik Akma

pastu men miskol2 ahha zmn dulu2~~

syazwani othman

memanjang kene je ngan dia nie..fade up!! hahaha

~~DucKneSs~~

cheh..apekes..xsempat warm up lgi pon..

Ain Zulaikha

haishioooooooooo... apo ni leo T_T

Farra Zulkarnain

ceh, apo la hang ni .

Siti Mashitah Saidin

ceh.. lu nih! gua da xcited baca~hahaha

syarifah radiah ibrahim

oii cepat sambung!

ayuakira

kakak lu ke??

Lovely Bella

jap umur lu bape skang? asal form 3 dh ade henset?? erm.. konfius? aku form 5 baru dpt henser tuh pun time yg henpon nokia kalo baling komfem pengsan tuh..

She is f.A.z.A

ceh cm fiksyen plak kan...
cpt2 update. nnti i nak bukukan wat novel haha

Puteri Iqa Izyan

grrrrrrrrrr

Nurulbadiah Lai

xboleh blah betul..tengah syok2 duk baca tibe2 hanging camtu...haih..

Ery Farieha

apesal aku pending?
dan apesal org komen, tu kakak ko?
ehh tolong daku!!

Un Phat Lee

owh.sorry semua.aritu gua dah tulis abis dah.tapi gua buat main2.ayat tunggang langgang.so gua delete balik.ehe.

gua dah update dah sambungannya.

jaya jr

1st datang sini..menarik laa bro..haha

Uchi kay-f @hmad

aq dulu ting 3 kena mengayat dgn bdak2 pompaun.."mmg gedik ler betul*

Anonymous

style

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates