Monday, March 26, 2012

Aku nak beli Apple oi.

Monday, March 26, 2012
Sambil duduk di bahagian belakang sekali bilik darjah. Gua mengeluarkan laptop gua dari beg...letakannya di atas meja dan gua log in:

Username: ...phat2
password: (mak ak pun tak tahu.ni nak bagitau korang.harapanlah.haha)

Tepat pukul 11 pagi registration untuk kelas summer akan bermula dan gua taknak register lambat2 takut kelas yang gua nak penuh. Kelas religion 210 sejak akhir2 ni high demand okay. Ramai student nak kelas ni sebab kelas ni senang score dan mase pembelajarannya sangat sekejap.Sebulan jo. 

Kalaulah subjek2 spm kite belajar sebulan je lepas tu exam. Rase2 korang ramai tak fail? Mestilah kan? hak3. Tapi depends lah. Kalau kite amek satu subjek je macam English memang insyaAllah lah kan boleh score. Tapi kalau dah sampai 10 subjek gamaknya...memang longkanglah kot resultnye.haha.

Jadi...(sambung cerita gua tadi) dalam tengah2 gua men'register' kelas. Gua perasan ade beberapa orang student mengusha-usha gua. Ya...gua tau sebab ape. First sebab gua hensem. Memang tak dapat dinafikan lagi. Second sebab bunyi kipas laptop gua ni....BISING. Kalau ade pompuan kentut die takpayahlah risau orang lain dengar ke tak. Memang bunyi kipas laptop gua ni boleh cover bunyi kentut diorang. Bercerita pasal hangin perempuan ni ...korang tau kan bunyi kentut pompuan bising die macam mane? Jadi tak perlulah gua citer kat sini en.haha. 

Segan. Gua pun register kelas gua cepat2. Tutupkan laptop gua laju2. Pastu sorokkan die ke dalam beg gua.

p/s: Tetiba aku rase nak beli Apple. Ade usha jap tadi. Sebijik $1200. Damn2. Kat malaysia jugak murah. Sebijik 30 sen je kat pasar malam Senai.


13 comments:

Ema

haha tak boleh blah 30 sen sebijik!

Ca Cik Duyung

30sen sebijik?? hahaha...

laptop ca pon kipas dia mngalahkan enjin bas dah..haha..buat malu je nak guna kat khalayak ramai.

Aisumi Chan Kawa'i

huii lama xtgk update dri blog nih~ hehehee~

Nina.DO

Sebulan je? Wah bestnya, tak tension ah gitu!

nadey

balik msia bru beli!!!!!!!!

biela bell

Hahaha..kureng btoll..buah rupanye!!

Teenager Housemaid

hahahaha..
:PPP
nak pegi beli apple la..

asfira aminuddin

hahaha, apsal kipas lappy bunyi kuat sangat! tapi kalo bole cover pompuan kentut tu dah kira bagus. kalo nak apple murah, beli apple warna merah okay.

BENA

kalo apple dekat sini 30sen . tu pon belum tentu boleh makan separuh ke x. ahahaha :)


oittt , balik dari sana beli cendera hati ke mata ke dekat gua okeh ! hahaha

nazirah

hahaha gua tertipu der.. ingat apple rupanye apple haha.. murahnye buah apple kat senai.. nak 5 !! hehe

Hanie Dew

peerghghhh...nak beli apple. sekilo bape hengget?

Puteri Iqa Izyan

kalau jumpe yg 30sen sebijik, bgtau aku! aku nk jugak weh. hahaha

Azham Vosovic

sedapnya epal...hehehee

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates