Thursday, May 5, 2011

4 down 1 more to go...

Thursday, May 5, 2011
fuh gile.First time gua amek subjek banyak camgini dalam satu sem.akhirnya...habis jua empat subjek.Haha.Rase happy tu sekarang bercampur baur dengan rase sedih sebab makeup exam statics gua tadi...giler susah.Arrgggh.Tekanan aku tekanan.Time jawab exam tadi gua banyak habiskan mase gua maki saper yang buat soalan tu je.grrr..."Tak dapatlah aku A subjek ni...tak dapatlah....".gua punyerlah harapan setinggi menara KLCC nak score subjek ni...tapi nampaknya menara klcc gua dah bertukar ke menara condong.alahai...

Nak buat macam mane en.dah lepas tu lepas lah kan.tahi dah keluar takkan nak sedut balik en en en.hahahaha.Gua seyes tak sabar nak cuti nih.Nak bantai kaw2 punyer main ps3 sampai bulan lapan nih.

"Sampai bolan 8? Ekau tak amek kolas summer ke?" tetiba makcik imaginasi gua membuat penampilan istimewa petang2 yang dingin begini.

"Errr....hehe"

Esok gua ade satu lagi paper.then summer break!!!!!. YAHOOOOOOO....tapi untuk seminggu jelah sebab lepas tu thermo1,thermo2,engineering statistics menanti nak babab gua.

sedikit scene di sini

p/s: ak cam dah nak start suke kat SNSD lah beb.aarrggh camne ni.aarrggh.....
-----------------------------------------------------------------------------
new song update!

mantan band - hormatilah kekasihmu

18 comments:

Wahidah

SNSD stands for???

Puteri Iqa Izyan

heh.sikit gile paper. :P

eyh.comel kan snsd? heee.. mcm gua je. erkk

::FAIZ FARISH::

Good Luck

ejat_laranista

SNSD???stand for what 2 path lee???

anys-ann.

ehh tak balik msia ke? alaaaaaaa

Siti Mashitah Saidin

SNSD = girl genaration...

SNSD tuh seksi oi.... hahaha....

saljihitam

SNSD takpe lagi bangg.

gula gula taknak ke ? dorang 'comel' jugak pe.

HEHE

wabit.ent

haha.. klaka la mak cik imaginasi ko ti

Kimmy Ai

good luck for the last paper.. haha, kau belum tengok jadual exam aku lagi.. ;DD

misSbLurRy

gud luck beb...
wa sem nie amik 24 jam kdt
bersamaan 6 paper
muahahah,,,benget otak..

Diyana

g.luck

ayuakira

ko mst ske SNSD sbb keseksian awek2 cun tu kan? hahaha

irahehe

perghhh..thermo susah gileee bagi aku..

cik aiskrimmj

fuyooo..unphatlee..dah bis xam...lps ni..die bleh brpoyo2..poyo2..huhuhu

NBLH

errrr!

asfz lily

seronok bile abiz paper kan!! heaven jek rasa..kui3 =)

Anne

haha..minat snsd gak ekau eh..:p

tan

bile nk udate lagi????

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates