Monday, April 25, 2011

Masa bujang

Monday, April 25, 2011
Fulamak ai...lame giler en gua tak update.Kesian ko blog.Dulu setiap kali ak online ak jenguk ko.Sekarang ni...seminggu sekali baru ak bukak.Kesian2...nasib baiklah ko bisu...kalo ko boleh cakap..."Weyh...PhatLee...biler ko nak update ak nih?" "Weyh..." "Woi budak hensem.." Huh.lagi lamelah ak tak layan.tiap2 hari kene sumpah 'budak hensem' saper taknak ye dak? keh keh keh...

Err....mane gua pegi selama ni?

Tak ke mane.Masih di sini.Cume sekarang...gua dah ade teman untuk meluangkan mase senggang gua.Dulu boring2...update blog dengar lagu indon.Tapi sikalang ade....hehe.Gua dah ade aweklah senang citer.Nak berkenalan dengan die? Naah...amek....gua letak gambar die.



Ape kelebihan awek gua ni?
1. Tidak perlu lagi bersusah payah ke padang untuk bermain bola.Gua masukkan cd FIFA 11 terus dah boleh main bola.
2. Memori storage sebanyak 160GB.Boleh store macam2 benda kat sini...lagu2...movies.games.Tapi kerusi meja lame tak boleh lah...ni bukan store macam kat rumah.
3. Bukan kaki 'pau'.Gua tertinggal maggi kat depan die pun...bile gua balik balik...mangkuk maggi masih lagi bersisi dengan maggi.

Semalam time berBBQ dengan graduate2 student kat sini.Ade sorang brother yang sudah berkeluarga cakap ngan gua.... "Ko kalau nak main game...ko main time nilah.Nanti bile dah kahwin...tak dapat lah....ade anak bini..blablabla...."

So...gunakalah masa bujang kite sebaik-baiknya.Piece B)

p/s: takleh ngarut panjang lagi.dah ngantuk.
---------------------------------------------------------------------------------------------
new song update!

Laku Band - Malaikat Pelangi Cinta

22 comments:

YanaMIB

ko kena cari bini yg gila ps3 jugak la cemtu..xde la ko rs rugi bli ps3 tp guna time bujang je..huhu~ =P

Un Phat Lee

haha.bernas gak idea tu. XD

nabilah_2908

hahah..kalau guna idea Yana...nnti x jadi kene lain dok ngadap ps3 tu jer... :P

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JAJAN

nama.aku.lynn

wahhhh!ugtkn dah ilang p kawen dahh..hahahha..
so,encik bujang...sila enjoy spuas hatii..hahaha~

Un Phat Lee

nabilah_2908: kene cari yang anti-gamers la ni eh.hehe

nama aku lynn: baiklah makcik.hahaha. XD

wabit.ent

aku bini da ade 5 da un.. haha..

Nurul a.k.a Riko

Wah...baru bergerak blog PhatLee nie...welcome back!

Owwwhhhh...tgh demam PS3 yer..mainlah sampai lebam dik..janji tak tension kan.

Baru jer nak suruh PhatLee tackle Lisa surihani...sekali Yusry kru dah kaco daun dah...usik jer.

Wanie-san

budak laki bila dapat game...emmm kim slm saja la~~~lalala

♥ EeiNz ♥

Ya ! kene carik bini gile ps3 jugak, xde la rasa rugi guna masa bujang je. pastu bile ade anak sok, ajar anak jugak main game kat umah, takde la die nak kuar umah main tak tentu hala kan. heee~

anys-ann.

MAIGADDDDD! PAHAL SUKA BUAT ORANG JELESSSSS AHHHHHHHH?! I WANT THAT PS3! jom tukar dengan xbox? :D

Coco

nnt ko bawak la anak bini ko join main ps3 skli. :3

Aisumi Chan Kawa'i

PS3!!!

MAiCHER

aku stilllagi ngan pS2..
haha..so lame.
-.-'

Syida Shukor

ni yang cemburu ni !

Wahidah

ingtkan lama tk jenguk sini byk entry tertinggal..rupanya bersarang gk blog ne yea...


kem salam ngan bini yea..kalo lapar nanti suh la bini tu masak ape yg patut yea..:P

nurkaloi

wallawehh
patut laa duk sibuk jerk
upenyer ade ps3

oke fine

Siti Mashitah Saidin

ha... btoi2... nati da dapat anak anak plak kebas psp tuh... x dapek nak main da... hahaha

NuR 'aQiLaH

elok lah tu. simpan peluh banyak2 yedak? kehkeh

ayuakira

haha kire skang ni ko penyimpan toksin berjaya la sbb x p kuakan peluh da =p

fatinmmj

selmat berkenalan dg awek baru unphat leee..wawaw...=P

Puteri Iqa Izyan

aku benci orang laki men game. hahahahaha

sarah mohamad

betul masa bujang ni la nak main ke benda ps3 tuu. hiks

 
LeeosDOTfm ◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates